Sådan giver jeg min hund en perfekt mave! (og slipper for numsevask)

kosttilskud til hunde

Hvordan kan du holde hundens mave i orden? Jeg – og Viola – har testet Strong Stomach fra Pet for Life (læs mere i indlægget her) og det har virkelig gjort en forskel i form af en stabil god afføring (for at sige det ligeud). Ikke for hård, og ikke for tynd – og vi slipper for at vaske hendes lille fine hvide numse!

Min Viola er – hvis jeg selv skal sige det – en rigtig lille lækkermås. Men, hun skal altså også gerne have en lækker mås, og det kan være en udfordring for mange med især små hvide hunde. Det er ikke særlig lækkert med en brun racerbane bagpå, fordi afføringen er lidt løs og hænger i pelsen. Nogle gange er den træg – undskyld den malende beskrivelse – og hænger fast, hvorefter en efterfølgende slikning får det spredt godt og grundigt ud. Så en perfekt mave er dét, vi tilstræber – og det har hun fået med kosttilskuddet med fiskeolie, hørfrøolie og vitaminer!

Hold hundens mave i orden

En lækkermås på alle måder ♥

Violas mave er blevet meget mere robust

Et velfungerende tarmsystem er, ligesom hos os mennesker, afgørende for hundens velbefindende. Nogle hunde har mere sarte maver end andre, og hos nogle kan et kosttilskud være løsningen på en mave, der er enten for løs eller hård. Det er nemlig ikke altid, at hundens behov bliver dækket af den daglige kost. Årstid og aktivitetsniveau kan spille ind, ligesom faktorer som hundens alder – og nogle racer har deres egne helt særlige udfordringer.

Jeg skal ærligt indrømme, at Viola er meget forkælet! Det betyder, at hun spiser hundemad, men også får lidt fra min tallerken – hun elsker naturligvis fisk og kød, men også fx ost, brød, banan, kartofler, æble og gulerødder (og kage, men det prøver vi at lade være med). Der ryger også lidt godbidder indenbords, når vi går tur og træner stop, vente, på plads osv. undervejs.

Før, jeg begyndte at teste kosttilskuddet fra Pet for Life, måtte jeg ret ofte give hende en numsevask, fordi afføringen tit var for løs.
Nu sker det kun yderst sjældent – og der har ikke været én eneste rigtig gang tynd mave. Hendes mave er blevet langt mere robust, og hendes afføring – som man jo skal holde øje med og i øvrigt selvfølgelig samle op (!!) – er helt perfekt. Ikke løs og ikke hård.

Ja, jeg har studeret nogle hundepølser, og jeg bliver helt glad, når jeg ser de perfekte leverancer – hverken tørre gnallinger eller racermave – der kommer hver dag 🙂

En god mave betyder en velfungerende og glad hund!

Kosttilskud til hundens mave

Kosttilskud til hunde med fiskeolie og vitaminer

Strong Stomach er baseret på fiskeolie af god kvalitet (36%), og det er i sig selv et fantastiske tilskud til hunden, der ligesom mennesker, ikke selv kan danne de essentielle omega 3 fedtsyrer fra fisk. Derudover er der 15% hørfrøolie og vigtige vitaminer, bl.a. folsyre, der sikrer en optimal optagelse af næringsstoffer og en velfungerende tarm.

Fiskeolie til hunde
Viola hører det til mindre procentdel af hunde, der ikke vil have selve kapslerne, der er lidt hårde for hende. I stedet stikker jeg hul i dem og lade hende slikke olien fra min hånd. Og hun ELSKER det, så det er et lækkert lille treat. Jeg må også sige, at det faktisk dufter fint og indbydende.

Hundens mave

Viola tager kosttilskuddet med største fornøjelse. Kun det bedste er godt nok til hende!


Pet for Life fås i flere varianter

Udover Strong Stomach, så har Pet for Life, i samarbejde med dyrlæger og eksperter, udviklet flere andre tilskud, der er målrettet specifikke problemer til hjerte, led og hud/pels. De er med Omega 3 fiskeolie, forskellige olier, vitaminer, mineraler og naturmidlet boswellia til ledproblemer.
Du kan læse mere i dette indlæg.

Du kan købe Strong Stomach hos Pet for Life her. (normalpris 129,95 – lige nu tilbud til 99,95 kr.)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.