,

April læserpræmie – markedets kraftigste peptid hudpleje fra Peter Thomas Roth! (værdi 2.175 kr.)

Peter Thomas Roth Peptide 21

I sidste uge skrev jeg om en ny hudplejeserie Peter Thomas RothPeptide 21. Den er opsigtsvækkende, fordi den har markedets mest tætpakkende koncentration af peptider, som styrker opbygningen af hudens kollagen og elastin.

Peptider er kostbare ingredienser – og ja, der kan være gode grunde til, at nogle hudplejeprodukter koster mere end andre –  og et par af peptiderne er endda kendt for at kunne have en vis muskelafslappende effekt. En slags botox light på krukke – der kan givet et lidt mere afslappet og glattere udseende især omkring pande og øjne.

Den samlede værdi af månedens præmie, som en af jer dejlige læsere skal forkæles med denne gang, er 2.175 kr.

 

Vinderen er trukket og blev denne gang Susanne Højgaard. Kæmpe tillykke med denne fantastiske præmie ♥

 

Peptider er noget af det, vi ved, der virker. Peptider er kæder af aminosyrer, som er byggestene for proteiner som kollagen og elastin. Når de trænger ned i huden, så du får en fyldigere, glattere og fastere hud.

 

Vind hudpleje, der gør en forskel!

Jeg er selv helt vild med denne her serie, og den gør en synlig forskel for hudens kvalitet, når det kommer til glathed, fasthed og ensartethed.
Uanset, hvad du ellers bruger, så vil du med fordel kunne tilføre de her produkter – en eksfolierende syrepad, en serum og en creme.

Vær ikke være bange for at blande produkter og mærker – og for at bruge flere forskellige ting ovenpå hinanden! Og husk solfaktoren om dagen! ♥

 

Den heldige vinder får: 

Peptide hudpleje


1. Peter Thomas Roth Amino Acid Exfoliating Pads (445 kr.), der effektivt gør huden strålende og vitaliseret. Et vigtigt step for at forynge huden med peptider, syrer, A-vitamin m.m. – og gøre den mere modtagelig til at absorbere de plejende og genopbyggende ingredienser. Med et højt syreindhold på 20% skal produktet neutraliseres med vand efter ca. 3 minutter. Start med 1-3 gange om ugen, hvorefter de efterhånden kan bruges dagligt efter behov.

2. Peter Thomas Roth Peptide 21 Wrinkle Resist Serum (1.065 kr.) og Peter Thomas Roth Peptide 21 Lift & Firm Moisturizer (665 kr.), der begge er spækket med det ene stjerne-peptid efter det andet. Aminosyre peptider, der er kendt for at forbedre fasthed og hudtone og forbedre linjer og rynker. Herunder en nyere peptide, der har har vist sigt at kunne kunne resultere i et lidt mere afslappet og glattere udseende især omkring pande og øjne. Udover de mange forskellige opbyggende aminosyre peptider, er der også både A- og C-vitamin, som vi efterhånden alle ved, har fantastiske egenskaber for hudtone og reduktion af rynker, samt gode fugtgivere som hyaluronsyre, squalane og glycerin.

VÆR MED I LODTRÆKNINGEN

Jeg trækker hver måned tilfældigt lod om en forkælelse til jer, der er med herinde på Qland.

Vil du gerne vinde april måneds fantastiske læserpræmie til en samlet værdi af 2.175 kr., så skal du bare skrive en kommentar her under indlægget.

Skriv lige, hvad der falder dig ind – om produkterne, bloggen, en hilsen ♥

Alle kommentarer er med i lodtrækningen den 1. maj, og jeg glæder mig til at læse dem alle sammen.

 

Er du tilmeldt QLANDS NYHEDSMAIL? Den kommer to gange om ugen, og du kan altid framelde igen. 
Tilmeld dig her, så går du ikke glip af noget!

 

76 kommentarer
 1. Kira brandt
  Kira brandt siger:

  Hejsa. Orv hvor ville jeg gerne vinde dette sæt. Jeg har ikke prøvet det mærke før, men det lyder fantastisk.
  Jeg er 42 år og kan godt se på min hud at den er blevet ældre. Vil gerne gøre noget godt for den. Krydser fingre 🙏🏽🥰

  Svar
 2. Kirsten holst
  Kirsten holst siger:

  Har prøvet en ansigtsskrubbe creme fra Peter Thomas , som er vildt god , så ville være rigtigt spændende at få lov at prøve en hel serie , som man jo ofte ikke lader sig forkæle med 👍🏻🤪

  Svar
 3. Mette
  Mette siger:

  Sikke en fantastisk præmie,, som er på spil 🎁 Altid så dejligt med nyt input til hudpleje. Så måske er det nu, at Filorga skal på pause til fordel for denne serie. Tak for altid gode tips og tricks til både hud og hår 😊

  Svar
 4. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  “Glathed, fasthed og ensartethed” – ja tak! Med en snarlig 50 års fødselsdag begynder jeg at forstå endnu flere ting omkring hudpleje 😉 og derfor skal der også et lod i puljen her. Der skal lidt ekstra til at holde huden fin. De lyder super effektive de produkter og selvom de også var ukendte for mig indtil jeg læste om dem hos dig, er jeg ikke i tvivl om at det er “good stuff”. Dem vil jeg gerne prøve!

  Svar
 5. charlotte
  charlotte siger:

  Jeg sad egentlig bare og kiggede på Instagram og faldt over dig, og din blog, og må sige at du fangede min intresse. Jeg synes jeg kender til en del ansigtspleje og har selv prøvet både Murad, Ole Henriksen og Exuviance, men har aldrig hørt om Peter Thomas Roth – Peptide 21, og må sige at det lyder som et fantastisk produkt og min hud vil med sikkerhed elske at prøve dette, og se om det kan blive mit nye mærke.. 🥰

  Svar
 6. Mette
  Mette siger:

  Indtil for 4 timer siden, havde jeg aldrig hørt om Peter Thomas Roth. Indtil for 1/2 time siden, vidste jeg ikke, at du eksisterede.
  Jeg har super sart hud, har prøvet alverdens cremer og oplevet ufattelige mange gange, ikke rigtig at blive lyttet til i forhold til at finde frem til nogle produkter, der kan hjælpe mig med at restituere en sart, moden og lidt for solskadet hud.
  I dag blev jeg fuldstændig blæst bagover af en fantastisk assistent i en Matasafdeling. Hun tog sig tid til at lytte og nikke anerkendende til mine udfordringer (det er altid dejligt at blive nikket forstående og anerkendene til ;)). Vi ender foran hylderne med Peter Thomas Roth, hvor vi tester forskellige produkter på min hud – og jeg og min hud bliver temmelig begejstret.
  Hjemme igen, bliver jeg nysgerrig på, hvad andre egentlig siger til produkter fra Peter Thomas Roth – og så dukker din blog op. Og hvor er det dejligt med oplysende og velformulerede indlæg, der vidensdeler og inspirerer.
  Tusind tak for det 🙂

  Svar
 7. Annette
  Annette siger:

  Tak for en dejlig blog. 😍
  Sikke en lækker præmie. Ville være fantastisk at vinde. 🙏🏻🍀🥰

  Svar
 8. Lotte Abildgaard
  Lotte Abildgaard siger:

  Jeg er ivrig læser af din blog. Dejlig livsklog og interessant også for en voksen kvinde. Gode råd og ærlighed❤️🧡💛💚💙💜🖤🤍🤎

  Svar
 9. Ivalu
  Ivalu siger:

  Herligt at læse endnu en god blog om hudpleje og hvad der faktisk virker! Dygtige Anette fra Beautyspace havde linket hertil, og hudpleje fif af de rigtige slags modtages altid☺️ Tak for det!

  Svar
 10. Pia
  Pia siger:

  Jeg vil meget gerne prøve denne serie, til min 50årige hud – der trænger til en kærlig hånd 😊
  Tusinde tak for inspiration både her og på insta 😊
  Rigtig god sommer ☀️

  Svar
 11. Mette
  Mette siger:

  Tak for så meget og fin inspiration på blog og insta 👌 Hvis ham her siger, at han kan løfte og udglatte, så stiller jeg gerne bekymringsrynke til rådighed og lægger pande til 🤔 Må jeg bede om at vinde 🙏🏻 Tak 💙

  Svar
 12. Tina
  Tina siger:

  Lyder til at være super effektivt – det kunne min snart 50 årige hud godt trænge til, at prøve🙏🏻🙏🏻😘😘

  Svar
 13. Lizanne Christiansen
  Lizanne Christiansen siger:

  Kunne være så lækkert at prøve 🤩
  Altid en garanteret velværes oplevelse med hans masker, spot on 👌🏻☀️

  Svar
 14. Sarah
  Sarah siger:

  Det lyder til at være nogen helt fantastiske produkter, som jeg herre gerne vil forkæle min mor med! ❤️

  Svar
 15. Anette
  Anette siger:

  Hvor ville jeg blive glad for at vinde den fantastiske præmiere🤞🏻🙏🏻😄 Det lyder som virkelig gode og effektfulde produkter. Tak for en rigtig god blog i øvrigt🙏🏻

  Svar
 16. Birgit W
  Birgit W siger:

  Tak for god inspiration her på bloggen og IG 😍 Krydser fingre for at vinde de dejlige produkter 🍀🤞

  Svar
 17. Stine
  Stine siger:

  Det ser virkelig lækkert ud – krydser fingre for at få lov til at prøve det 🤞🏻❤️ Fortsat rigtig god dag 😊

  Svar
 18. Lone
  Lone siger:

  Åhh… Lyder lige som et mærke, der vil være god for min hud. Så jeg krydser fingre for jeg kan være så heldig at vinde 🙏

  Svar
 19. Rie Viola
  Rie Viola siger:

  Efter at have fulgt din skønne blog i lang tid, tænker jeg det er nu jeg er heldig at vinde dette lækre sæt.
  Krydser finger <3

  Svar
 20. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Vil være skønt at blive forkælet med lækre produkter – særligt noget nyt til øjen-området og pigmentforandringer – rigtig god Påske

  Svar
 21. Karina Bregendahl
  Karina Bregendahl siger:

  Elsker din blog ❤️ Det er blevet en del af min daglige rutine, at jeg lige skal ind forbi og se, hvad du har skrevet af spændende ting. Suger alt din enorme viden og inspiration til mig 😊 Ha en dejlig påske og pas på dig selv i denne tid 😘

  Svar
 22. Jeanette K
  Jeanette K siger:

  Jeg har længe været lidt hemmeligt forelsket i Peter Thomas Roths hyaluronserum. Har blot prøvet den på håndryggen i matas, har ikke købt… for er den mon god – de overvejelser man nu kan have før køb. Denne serie, du skriver om, er ny for mig. Spændende med både peptider, a&c vitamin i samme produkt. Jeg og min 50+ hud vil så gerne prøve disse produkter 😉
  Tak for muligheden;-)

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Jeanette (navnesøster),
   Jeg er vild med PTR’s serie, der hedder Waterdench – den er muligvis den serie, du har testet på hånden.
   Skal jeg lige nu anbefale en serum derfra, så er den den nye Peptide21. Den er også dyrere, men helt fantastisk.
   Tak, fordi du er med her.
   KH Jeanette

   Svar
 23. Susanne Højgaard
  Susanne Højgaard siger:

  Det er første gang at jeg er inde på din blog. Jeg må sige, at jeg er glad for at have fundet en blog som henvender sig til kvinder i deres bedste alder. Tak for det. Jeg føler mig inspireret.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Susanne,
   Du blev den heldige, der kom i ud lodtrækningen i denne skønne konkurrence. Kæmpe tillykke – jeg skriver til dig.
   KH Jeanette

   Svar
 24. Kathrin
  Kathrin siger:

  Lyder som en mega lækker serie, som min hud ville nyde (53 år).
  Fandt din side pga noget farvende shampoo og må sige det er en spændene sie du har.

  Svar
 25. Christina Bredahl Frederiksen
  Christina Bredahl Frederiksen siger:

  Sikke en vidunderlig konkurrence. Jeg skulle i dag bruge en opskrift på rugbrødschips og landede heldigvis på din blog. Og for første gang endnu, var der endelig en blog som var relevant, velskrevet og så nåede min ældste datter at lave de super lækre rugbrødschips færdige inden jeg havde set at du også havde denne fantastiske konkurrence. Som snart 45 årig var dette et skønheds produkt der ville falde i rigtig god jord hos min hud 🙂

  Svar
 26. Fini
  Fini siger:

  Wow🌸det lyder lige som den forkælelse min hud skriger efter🌸. Vidunderlig præmie🌸 -bare man var så heldig at vinde lidt forkælelse i disse Corona-tider🌸 (-udtaler en træt mor til tre børn)🤞🏻🌿🤞🏻🌿🤞🏻🌿🤞🏻🌿🤞🏻🌿🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌷🦋🌟🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸🌟🌸🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻🍀🙏🏻🍀

  Svar
 27. Susanne
  Susanne siger:

  Har hørt meget godt om denne serie, så vil da bare håbe jeg er den heldige😍
  Rigtig God Påske🐣🐣

  Svar
 28. Pernille
  Pernille siger:

  Kunne være skønt at prøve nye produkter. Jeg har en tendens til at altid vælge de samme produkter🌿🙏🏻🌿🙏🏻🌿🙏🏻🌿🙏🏻🌿🙏🏻🌿🙏🏻🌿

  Svar
  • Ulla H
   Ulla H siger:

   Ingen tvivl om at min 57-årige ansigtshud vil have godt af blive plejet og forhåbentlig blive glattere.

   Svar
 29. Karina Bregendahl
  Karina Bregendahl siger:

  Jeg har aldrig prøvet hans produkter, men har hørt meget godt om dem, så det kunne være fantastisk at prøve at vinde dem ❤️

  Svar
 30. Ea Thomsen
  Ea Thomsen siger:

  PTR har være min favorit go-to maske leverandør i flere år. Det vil være skønt at kunne prøve Peptide 21

  Svar
 31. Nina
  Nina siger:

  Så lækre præmier! Håber at jeg er så heldig
  Jeg elsker indholdet på din blog og Instagram profil ❤️

  Svar
 32. Mette Skougaard Jensen
  Mette Skougaard Jensen siger:

  Tak for en dejlig blog ☺️ Sikke en lækker præmie 🤩 Det er lige noget, min hud har brug for. Jeg vil virkelig elske at vinde og prøve disse produkter 😍🍀🤞🙏

  Svar
 33. Hanne Lisa Thomsen
  Hanne Lisa Thomsen siger:

  PTR laver virkelig nogle skønne og potente ting, jeg er aldrig blevet skuffet, når jeg har brugt dem.
  Så det vil være fantastisk og vinde Peptid serien.

  Svar
 34. Mariela Cantu
  Mariela Cantu siger:

  Lovely blog!!! Great content and i can’t wait to try this line of Peter Thomas Roth and explore more on skincare products and promote the health of my skin❤

  Svar
 35. Mette
  Mette siger:

  Har læst rigtig meget positivt omkring
  Peter Thomas Roth, så det kunne være fantastisk at prøve nogle af produkterne fra ham 🙏🏻

  Svar
 36. Michelle M
  Michelle M siger:

  Spændende læsning! 😊 Jeg har ikke selv prøvet produkterne, men de lyder effektive.
  God påske til den tid 🐣

  Svar
 37. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Kære Jeanette
  Fantastisk som du kæmper, din egen og din mors sygdomsforløb, bevarer det positive, sejt.
  🍃🌸🍃

  Svar
 38. Camilla Maj
  Camilla Maj siger:

  Din blog er dejlig frisk og inspirerende ! Jeg ville elske at vinde denne fantastiske trio 🌸

  Svar
 39. Anne
  Anne siger:

  Alt sådan noget der siges at kunne udglatte, jævne hudtone, give fugt, påvirke linier og ting i den retning, har min største interesse – fordi jeg synes jeg godt kan trænge til at blive “strøget og udglattet” en smule, ja, måske en lidt mere end en smule, så jeg håber på held, og prøver med et lod 🙂

  Svar
 40. Jonna
  Jonna siger:

  Jeg vil gerne være med lyder at dejligt at prøve.
  Er spænende mærke du fortæller om.
  Ha en dejlig påske lyder til godt vejr.

  Svar
 41. Charlotte
  Charlotte siger:

  Hej jeanette ih lyder så lækker jeg har kun kendskab til water drench hyaluronic cloud cream fra Peter TR som er virkelig skøn . Vil gerne være med her 🤞🤞🤞🤞 tænker den serier kunne gøre lidt godt for min 50+ hud så krydser for held 🤞🤞🤞🤞🤞 og skøn blog med lidt af hvert 👍👍 både med hundens afføring👍👍😂😂😂😂💩💩💩 for os der har hund og bare generelt et godt blandet læsning af lidt og hvert 👍 god påske til dig og dine og til alle andre pas på jer selv 🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣🐣

  Svar
 42. Maria Jakobsen
  Maria Jakobsen siger:

  Tak for en fantastisk blog, som altid hjælper og guider en til de bedste produkter. Jeg ville elske at vinde konkurrencen 🙂 Kh fra en gravid med pigmentpletter og hormon forandringer i ansigtet, der trænger til noget god pleje 😀

  Svar
 43. Tina
  Tina siger:

  God onsdag søde 🙂
  Peter Thomas Roth – stort ja jeg vil gerne prøve lykken !
  Ja jeg bruger også gerne flere lag ovenpå.
  En god dag ønskes og pas på jer i denne Corona tid 🙂

  Svar
 44. Trine Thveten
  Trine Thveten siger:

  Fantastisk blog,hvor jeg fik inspiration til at læse Bliss af Maria Borelius. Ville være fantastisk at prøve dette brand, som jeg så en af de lokale kosmetologer også har😊

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.