Sådan hjælper jeg mine ømme muskler og led!

Atrogel virker mod ømme muskler og ledReklame/ambassadørsamarbejde med A. Vogel. Omtalte produkter er helt efter mit eget valg og repræsenterer mine egne oplevelser. 

Ømme led og muskler er nok noget, som mange af os kender i forbindelse med sport og i al almindelighed. For mit vedkommende er jeg heldigvis meget forskånet for skader, men jeg har en ankel, der ind imellem driller med en lidt stikkende smerte og et baglår, der af og til bliver ømt, når jeg løber.
Og så er der selvfølgelig almindelig muskelømhed, hvis jeg har trænet, overanstrengt mig med en hel dag i haven eller har siddet for længe over skærmen.

Atrogel A. Vogel

I denne uge, hvor jeg er på Club La Santa og træner en del, har jeg benyttet lejligheden til at teste Atrogel fra A.Vogel. Atrogel er en gel baseret på planten Arnica Montana (guldblomme), som traditionelt har været brugt som lægeurt til lindring af ømme led og muskler. Om A. Vogel skal det siges, at de, såvidt det overhovedet er muligt,  bruger 100% friskhøstede planter, som straks efter forarbejdes for at bevare de aktive stoffer.

Mod ømme muskler og led

Jeg må sige, at det virker helt formidabelt på mig! Jeg masserer bare et tyndt lag på 2-3 gange om dagen, og det holder smerterne i min ankel helt væk. Har der været lidt, har jeg smurt Atrogel på om aftenen og været helt klar til morgenløb næste dag.

Det er næsten umuligt at undgå at blive overanstrengt i musklerne, når man træner alt muligt forskelligt hver dag i en hel uge, men også her virker gel’en – og det virker hurtigt. Den trænger ind med det samme, og er ikke fedtet eller klistret, og så giver den, i alt fald for mig, en hurtig lindring.

Så ingen smerter i anklen og ingen ømme muskler hos mig selv efter snart en hel uge med træning!
Atrogel bliver helt klart fast inventar hjemme hos os! Både til sport, men jeg har også tænkt mig at bruge den til nakken – som alternativ til smertestillende piller – når den en gang imellem godt kan blive anspændt.

Jeg kan kun sige, at det virker for mig, og derfor har jeg valgt at give tippet videre her. Måske er det et forsøg værd at prøve, hvis du også ind imellem har problemer med ømhed i led og muskler og gerne vil have en hurtigvirkende alternativ løsning på problemet ♥

Atrogel koster 139,95 kr. for 100 ml. på Bioforce.dk.

 

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.