Scan din hud med en gratis app fra True North

Det danske hudplejemærke True North har udviklet en gratis app, SkinCoach, hvor du kan scanne din hud og få en fornemmelse af, hvor sensitiv den er, og hvor den mangler fugt – og hvor du kan sætte særligt ind med de dyre dråber på linjer og rynker.
Det er naturligvis ikke en dybdegående scanning, som du kan få foretaget i de avancerede ultralydscannere, men den kan via et foto give dig en pejling på din huds tilstand, og den er, ikke mindst, sjov at bruge, hvis du vil følge din huds udvikling over en periode. Sørg for at tage billedet om morgenen, før du gør noget ved huden. Herunder kan du se på min historik, hvordan SkinCoach i en periode har indikeret, at jeg godt kunne sætte ind med lidt mere fugt – og længere nede kan du se, hvilke områder, der trænger mest.

SkinCoach hudscanner app

NB! Jeg gør opmærksom på, at produkterne er givet til mig i gave til test!

 

Man kan klikke ind og se detaljer omkring fugtmangel, og du kan se, hvor huden er vel gennemfugtet, og hvor du kan fokusere med noget ekstra pleje.
Den har fx fået mig til at gøre lidt ekstra ud af øjenomgivelserne!

Sådan bruger du SkinCoach hudanalyse app’en!

SkinCoach app’en hentes helt gratis til både smartphones og tablets, og så er det egentlig bare at kaste sig ud i det på “Start Skin Diagnosis”. Der er en udførlig oversigt over, hvordan du tager et billede – og du kan tage lige så mange, du vil.

True North hudscanner

Herefter analyseres resultatet på parametrene sensitivitet, fugtmangel, fedtmangel og linjer i hudens yderste lag.
Undrer du dig over forskellen på fugtfattig og fedtfattig hud? Det er heller ikke helt let at mærke forskellen på, men her kan app’en være med til at give dig en pejling. Netop balancen mellem olie og vand, er en af kongstankerne bag True Norths produkter.

En tør og fugtfattig hud kan skyldes, at du ikke få væske nok eller, at du er påvirket af indeklima, vejr og vind, sol eller andet, der gør huden tør. Den fedtfattige hud mangler olie og er meget stram og ru og kan resultere i både sprækker og tydelige rynker. Begge dele kræver en god fugtighedscreme, og måske endda en fedtcreme eller en olie, hvis huden er fedtfattig. Hvordan app’en lige kan skelne på et foto, kan man måske undre sig over, men den giver som sagt også bare en god pejling – og så kan den være en god indikation på udviklingen i huden, når du begynder at gøre noget ved problemerne.

Skincoach app

Når, du har analyseret din hud med fotoet, kan du trykke på knappen Fix min hud, som giver dig anbefaleringer til produkter, men også en ret omfattende forklaring og nogle generelle gode råd under emnet “Forstå min analyse”.

True North produkt til stresset hud

Filosofien er en balanceret og sund hud!

Hos True North handler det ikke om, at vi ikke skal have rynker og linjer med alderen, men det handler om at beskytte og afbalancere huden, så den ikke bliver ødelagt. Det handler om at have en sund hud med en god barriere, så vi får en smuk udstråling og kan forebygge for tidlig ældning.

Filosofien er, at mange udefrakommende faktorer ødelægger og stresser huden. Baseret på tests af tusindvis af skandinaviske kvinder har grundlæggeren af True North, Jan Behrens, konstateret utallige tilfælde af ubalance og stress i huden, bl.a. som følge af balancen mellem fugt og fedt i huden. Via sine mange år i kosmetikbranchen har han udviklet True North, som har til formål at genskabe balancen i huden bl.a. med en patenteret signaturingrediens, et ALOE VERA BALANCING COMPLEX™, der virker meget fugtgivende og blødgørende og beroligende.
Det var præcis de tre ord, jeg selv skrev ned, da jeg testede produkterne – og som viste sig at passe perfekt med, hvad de selv skriver.

Så søger du fugt og blødhed, og føler du, at din hud er stresset og ubalanceret, så kan det være, at True North er mærket for dig.

Men du kan jo under alle omstændigheder starte med at teste på SkinCoach app’en på din telefon eller tablet!
Du kan læse mere om Skin Coach her

True North produkterne

True North hudpleje

True North har en overskueligfuld serie pleje til ansigtet. Du finder ikke de “hårde” elementer som syrer og peelinger, da de ikke er indenfor filosofien, der ALT sammen handler om at rense, fugte, balancere, beskytte og berolige huden.
Der er rens og en meget fin fugtgivende tonic, serum, øjenpleje, dag- og natcreme samt en sleepover maske. Priserne ligger fra 195 kr. for rens og tonic, 345 for dagcreme, 395 for natcreme og det dyreste produkt er serummen, der genopbygger hudens barrierefunktion, til 410 kr.

De har, udover en fuld serie ansigtpleje, også en lækker bodylotion (220 kr.), håndcreme (110 kr.), læbebalsam med SPF 50 (110 kr.) og deodorant (110 kr.).

Du kan læse mere om True North og se alle deres produkter på TrueNorthCosmetics.com.

 

  11 replies
  1. Marianne Zehler
   Marianne Zehler siger:

   Hej Jeanette
   Installerede app’en, men afinstallerede igen, da jeg absolut ikke bryder mig om, at give den tilladelse til bl.a. at administrere mine telefonopkald? og optage video … Man skal godt nok give tilladelse til lidt af hvert, før den kan bruges 🙁
   Go weekend
   Marianne

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Hej Marianne,
    Jeg kender ikke app-tilladelserne i detaljer, men der er jo en masse formalia, som skal være i orden, og som nogle gange kan virke lidt voldsomme. Men bl.a. skal du tillade, at der må bruges kamera til at tage dine billeder til analysen for at det skal kunne lade sig gøre. Jeg er sikker på, at det danske firma bag ikke har nogle lumske bagtanker, og der findes også en lang disclaimer omkring brug af data – så de lever op til lovgivningen på dette område.
    Men det er altid godt at være kritisk og forsigtig. Jeg var selv lagt ned her på bloggen i nogle dage i april pga. hackere, så jeg ved desværre af erfaring, hvad der kan ske. Men True North er jeg nu personligt ikke nervøs for.
    Tak for dit input og god weekend 🙂
    Jeanette

    Svar
  2. Anne-Marie
   Anne-Marie siger:

   App’en rammer plet for mit vedkommende og advarer om præcis de ingredienser jeg har oplevet min hud har svært ved at tolerere. Den fandt dog ikke de linier jeg selv synes er værst, men på billedet aner jeg dem også knap nok.

   Svar
  3. Tina
   Tina siger:

   Lyder spændende og nyudviklende 🙂
   Det er virkeligt smart hvad alle de apps kan og kan hjælpe os med.
   Tak for inspirationen og en god weekend ønskes herfra 🙂

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Ja, det er rigtigt sjovt og spændende, hvad der sker på den front. Det næsten i den boldgade, jeg vil skrive om, er hvordan man kan sammensætte sin egen serum online. Der er helt sikkert gang i udviklingen i den retning.
    Rigtig god aften og weekend
    KH Jeanette

    Svar
  4. tina/mormormedstiletter
   tina/mormormedstiletter siger:

   Ejjj, hvor smart!
   Jeg har allerede installeret App’en og glææææder mig til at prøve den i morgen.
   Jeg er bare en sucker for lækre, nyttige Apps.
   Takkk!! 🙂

   Svar
   • Jeanette
    Jeanette siger:

    Tak for tilbagemeldingen. Så dejligt, at det kan bruges. Jeg synes også, den er ret sjov – ikke mindst over noget tid, hvor man kan se udviklingen.
    KH Jeanette

    Svar

  Trackbacks & Pingbacks

  1. […] ven Jeanette fra QLAND, har lavet et overskueligt skriv om True North og app’en MYSKINCOACH (den er gratis og findes […]

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.