Fredagsfavorit – Sensai anti-ageing compact foundation med SPF 20

Sensai Silky Bronze Natural Veil er en kompakt pudderfoundation i særklasse.

Sensai Silky Bronze Natural Veil er en kompakt pudderfoundation i særklasse. Kategorien er normalt sjældent blandt mine favoritter, men denne compact bronze foundation er jeg faldet totalt for. Den udmærker sig ved på ingen måder at virke pudret eller lægge sig i linjerne. Den giver bare nemt og hurtigt en smuk og naturlig dækning – og ikke mindst en flot og frisk udstråling. Og så er den endda med solfaktor.

Produkt er modtaget i gave til test!
Indeholder reklamelink til Matas.

Silky Bronze Natural Veil Compact SPF 20 er ikke en nyhed, men der er dog det nye, at teksturen er blevet blødere – og at den er kommet i to nye nuancer. Den fås nu i Light, Natural, Medium og Dark. Jeg har den på her i Medium – den er en anelse til den mørke side lige nu, men går an og ser bare super frisk ud, og til sommer bliver den perfekt.

Sensai Silky Bronze Natural Veil er en perfekt foundation til moden hud.

Sensais makeup er udviklet på et udgangspunkt af den fineste japanske hudpleje – det er derfor altid ultraplejende og fugtgivende produkter med silkebløde luksuriøse konsistenser.

 

Perfekte foundations til moden hud

Det er ingen hemmelighed, at jeg i forvejen er MEGET stor fan af Sensai flydende Flawless Foundation. Det gælder både med den og den kompakte pudderfoundation, at de dækker perfekt og giver en smuk ensartet hud på en naturlig måde. De er ekstremt gode til moden hud, fordi de ikke lægger sig i linjer og rynker eller virker pudrede!

Sensai Flawless er den perfekte foundation til moden hud.

Er du på udkig efter en god flydende foundation, kan jeg anbefale Flawless Satin Foundation fra Sensai.

 

Silky Bronze Natural Veil Compact SPF 20

Den kompakte foundation er, som sagt, nu i en ny og blødere tekstur, og den er meget let og hurtig at påføre med svampen, som medfølger i låget. Brug svampen tør eller fugtet alt efter, hvad du foretrækker. Selv bruger jeg den tør, og altid på en meget velhydreret hud, men det er smag og behag.

Sensai Silky Bronze Natural Veil er en kompakt pudderfoundation, som er perfekt til moden hud.
Den faste foundation indeholder plejende og fugtgivende anti-ageing ingredienser og solfaktor 20. Den giver en meget frisk finish, som er mat, ikke glowy eller glinsende. I øvrigt er den vandfast.
Dækningen kan opbygges, så du opnår et glat og ensartet udseende. Den er allerede en favorit her hos mig – og ikke mindst bliver den en kæmpe sommerfavorit, når jeg vil have en nem og hurtig ensartet og friskt udseendende hud.

Silky Bronze Natural Veil Compact SPF 20 fås i fire nuancer og koster 410 kr. i Matas.

 

Se eller gense alle mine fredagsfavoritter lige her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.