Sidste aften på Club La Santa

Sidste aften på Club La Santa

club-la-santa
Så blev det den sidste aften her på Club La Santa. Selvom det er en tilbagevendende begivenhed, at vi er en uge på Club La Santa et par gange om året, skal I ikke slippe for en lille hilsen hernede fra. Jeg kan jo næsten kun blive ved med at gentage, hvor godt det kan gøre at tage en uge ud, hvor der er tid til at træne, spise sundt, slappe af, læse, gå ture og nyde solen og livet. Jeg træner ikke fanatisk eller ekstremt på nogen måde, og jeg lever ikke slavisk sundt hver eneste dag, men jeg vil gerne holde mig rimeligt fit, slank og sund, både for mit helbred og min velvære, men helt ærligt da også for at se pæn ud og have det godt med mig selv.

Jeg har selvfølgelig også hygget mig med at blogge lidt undervejs hernede, har benyttet lejligheden til at teste solcremer, og jeg har fået læst en del og anmeldt den første bog (Læs om Baseret på en sand historie her).

club-la-santa-blog

Tilbage til træningen, som denne gang var lidt ekstra tiltrængt, fordi jeg ikke har været helt så flittig som normalt med løbetræningen og i fitnesscentret, og så kan en uge på Club La Santa altså virkelig give et kæmpe boost og det los bagi, som man trænger til.

Bare én uge – og det kan man jo også sagtens sætte sig for at gøre derhjemme – gør underværker! 

En uge med fokus på kost og motion betyder for mit vedkommende, at jeg har fået godt gang i kroppen igen (av, av), der er røget 1 kg (fedt, er jeg sikker på), og jeg føler mig noget mere fit og strammet op. Det bliver helt sikkert sjovere og mere motiverende nu at komme hjem og få yderligere gang i løbetræningen. Lidt mere vægttræning har jeg også besluttet mig for, at der skal fokus på, nu hvor jeg kan mærke (og faktisk også se) flere af mine muskler lidt mere igen.

Vi har virkelig givet den gas denne gang. Op hver dag til morgenløb kl. 8.15, og så har der været rigtigt mange gode hold fordelt på hele dagen. Blandt meget andet Pilates, Absolute Abs, TRX, BodyCombat og Fitball, som det for mit vedkommende er blevet til en del timer af i denne uge. Vi er begge blevet lidt bidte af TRX, og er faktisk ved at bestille et sæt TRX stropper hjem til at sætte op derhjemme. Det er noget af det gode her på Club La Santa, at man bliver motiveret til at prøve nye ting og udvikle sin træning.

Og er min kære mand ikke lige at finde, så er det bare at smutte ned på windsurf-stationen!

surf-la-santa

Ind imellem de mange tilbud er det bare at tage en slapper og hvile de ømme muskler, måske nappe en bog mere, få tæsk på den nye minigolfbane, gå eller cykle en tur. Ikke de store kulturelle udfordringer, men til gengæld en helt uge med fokus på det fysiske velvære og afslapning. Og der er noget for alle; Folk i alle aldre og størrelser og på forskellige træningsniveauer – fra de professionelle atleter og triatleter, til motionister og småbørn og efterhånden er det også kommet et ret omfattende program for seniorerne.

Nu skal jeg hjem og fortsætte den gode stil, selvfølgelig mere modereret og i en normal hverdag, men med ny energi og motivation – og lige i en tand bedre form ♥

club-la-santa-uge

2 replies
 1. Birgitte Bonde
  Birgitte Bonde siger:

  Hej Jeanette

  Hvor lyder det bare som den skønneste ferie med en god kombination af det hele 🙂 Dejligt lige at kick starte formen både indvendigt og udvendigt – og ikke mindst også at have slappet af 🙂 Så er du klar til sommeren i DK, som jeg håber, vi får i rigelige mængder. Det var så dejligt lige at snuse til den i sidste uge 🙂

  Hav en dejlig glad dag.

  Kærligst Birgitte

  Svar
  • Voksenlivsstil
   Voksenlivsstil siger:

   Hej Birgitte,

   Ja, det er en dejlig tid, vi går i møde nu! Så er det også lidt nemmere at have overskud til det hele – inkl. motionen 🙂
   Tak for altid positive og dejlige kommentarer, der bringer smilet frem.

   Ønsker også dig en skøn dag.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.