,

ZO Skin Health Rozatrol heler rød hud – og er min vigtigste creme lige nu!

ZO Skin Health Rozatrol er en beroligende og beskyttende creme til rød og sensitiv hud, og min vigtigste creme lige nu, hvor jeg er i strålebehandling.

ZO Skin Health Rozatrol er min allervigtigste creme lige nu, hvor jeg er på vej igennem en ny omgang strålebehandling. Egentlig er Rozatrol en generelt beroligende og beskyttende creme til rød og sensibiliteret hud fra det avancerede klinikmærke – og jeg har på egen krop oplevet, hvor fantastisk virkningsfuld, den er. Sidste gang fjernede cremen alle antræk til rødme, og jeg slap ud med en fuldstændig uforandret hud uden irritation eller rødme. 

Reklame/modtaget i gave fra HudHelse.


Da jeg fandt ud af, at mammografien igen havde virket og fundet forstadier hos mig, så vidste jeg, at jeg måtte have fat i ZO Skin Health Rozatrol! Den var simpelthen min go-to creme sidste gang, da jeg var i strålebehandling og forhindrede irritation og rødme.

 

Rozatrol er ikke lavet til mit specielle formål, men er generelt en effektiv multifunktionel creme til rødme, sensitiv og allergisk hud samt akne. Og den virker helt utroligt. Den er min vigtigste creme lige nu, hvor jeg skal have 15 forebyggende strålebehandlinger.

 

Minimerer skader og fremmer produktionen af ny hud

Rozatrol fra ZO Skin Health har ultramilde eksfolierende egenskaber, som sammen med et avanceret aminosyrekompleks virker mod tidlig ældning af huden, samtidig med at den hjælper med at gendanne huden og fremme produktionen af ny hud.

En antioxidant-beskyttelse hjælper med at minimere ​​betændelse og skader – og resultater er altså en mindre rød og sensibiliseret (allergisk) hud.

ZO Skin Health fås på førende klinikker

ZO Skin Health er potente og virkningsfulde hudplejeprodukter og professionelle behandlinger. De er bl.a. kendt for de mest kraftige Retinol hjemmeprodukter og deres kemiske syrepeelinger. Produkterne forhandles kun hos udvalgte kosmetiske klinikker med fagligt uddannet personale (fx N’Age, Nygart og Amalieklinikken).

ZO Skin Health er potente og virkningsfulde hudplejeprodukter og professionelle behandlinger. De er bl.a. kendt for de mest kraftige Retinol hjemmeprodukter og deres kemiske syrepeelinger.

Du kan købe Rozatrol hos fx N’Age (995 kr.)

 

Du kan læse mere om ZO Skin Health i indlægget – Hvor langt kan man komme med hudpleje?

 

 

Kæmpe TAK til HudHelse for at støtte mig igennem min behandling med helende Rozatrol fra ZO Skin Health!!

 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.