,

100% naturlig Super Berry rensebalm fra Balance Me er lige efter mit hjerte ♥

Den nye Super Berry Cleansing Balm fra Balance Me er perfekt her til efteråret. Den ikke alene renser huden, men er samtidig nærende og fugtgivende.

Reklame/modtaget i gave!


Den nye Super Berry Cleansing Balm fra Balance Me er perfekt her til efteråret. Den ikke alene renser huden, men er samtidig nærende og fugtgivende og rammer lige i hjerte på mig, som altid går efter, at renserutinen skal kunne noget ekstra for huden ♥

For mig er renserutinen af huden ikke bare noget, der skal overstås! Med de rigtige produkter, så kan du få meget mere ud af det end bare rengøring og fjernelse af makeup. Når, du nu alligevel er i gang, så hvorfor ikke gøre det til en selvforkælelse, hvor du masserer din hud, evt. indsnuser dejlige aromatiske dufte, og samtidig nærer og plejer din hud?

Det nyeste renseprodukt fra Balance Me, Super Berry Cleansing Balm, er en multifunktionel oliebaseret rens lige efter mit hjerte. Den er guld værd for huden, når du alligevel renser. Jeg bruger den alene – eller som step 1 efterfulgt af en vandbaseret rens de dage, hvor jeg føler, at min hud  har brug for ekstra afrensning.

Det nyeste renseprodukt fra Balance Me, Super Berry Cleansing Balm, er en multifunktionel oliebaseret rens lige efter mit hjerte.

Brug den medfølgende bambusspatel og påfør en lille mængde produkt. Varm balmen mellem håndfladerne og massér det generøst ind på tør hud. Tilføj varmt vand for at emulgere den op. Fjern herefter med en varm opvredet vaskeklud. Anvend morgen og aften som det første step i din hudplejerutine.

 

Oliebaseret rens er et must!

For mig er oliebaserede renseprodukter et must i min hudpleje, og denne balm har det hele:

♦ Den er består 100% af naturlige olier, herunder bl.a. druefrø, hindbærfrø-, brombær- og arktiske multebærolier, mandelolie, jojoba og ikke mindst hybenkerneolie, der reparerer, nærer og lysner huden med et høj indhold af naturlige vitaminer.
♦ Den har en lækker blød og behagelige konsistens, hvor balmen lynhurtigt bliver til en olie, når den varmes mellem hænderne.
♦ Den efterlader min hud ren og fugtmættet uden at være fedtet.
♦ Den dufter mildt og beroligende fra bl.a. lavendel og hellig basilikum. En lille spaoplevelse på krukke!

 

Kun naturlige ingredienser

Hos Balance Me finder du generelt rene og naturlige produkter, der aldrig er tilsat unødvendige ingredienser og fyldstoffer, kunstig parfume eller farvestoffer.
Duftene er så lækre spa-agtige og milde, og den gule serie fra Balance Me er også blandt mine yndlinge, herunder Super Moisturising Body Wash og Body Oil (hhv. 150 og 250 kr. i Matas – reklamelink)

Den nye Super Berry Cleansing Balm er en skøn og luksuriøs daglig forkælelse til ansigtet og sindet – og 100% naturlig. Krukken er produceret af
min. 50 % genanvendt plastik/glas. Æskerne er fremstillet af FSC-certificeret træ, som kun høstes fra bæredygtige forvaltede skove.

Den helt naturlige Super Berry rensebalm fra Balance Me er guld for huden!
Super Berry Cleansing Balm er meget drøj i brug og koster 369 kr.
Du finder de skønne Balance Me produkter til krop og ansigt hos bl.a. Matas og Magasin.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.