Test af Fillerina 12HA filler-kur

Jeg har prøvet den nye Fillerina 12HA fillerkur i 2 uger omkring mund, øjne, pande og kæbelinje - her kan du læse om min erfaring.

Fillerina 12HA Densifying filler er en kur, der er skabt til – uden injektioner – at give en udfyldende effekt ved hjælp af koncentrereret hyaluronssyre i letvægtige molekyler, der trænger op til 100% ned i huden. Det er det samme, som findes i fillers, der sprøjtes ind under huden, men som her lægges udenpå direkte i rynker og linjer. Jeg har prøvet den nye Fillerina 12HA fillerkur i 2 uger omkring mund, øjne, pande og kæbelinje – her kan du læse om min erfaring.

 

Produkt modtaget i gave til test!

Fillerina har med deres nyeste 12HA Densifying filler skabt en kur til at opnå en fillereffekt derhjemme uden brug af nåle. Hvis man gerne vil have lidt ekstra fylde – også omkring fx læberne – færre rynker, mere glathed og fasthed.

Lad mig med det samme slå fast, at det ikke er det samme som en æstetisk invasiv behandling med nåle, men for os, der ikke er helt vilde med den slags behandlinger, så kan Fillerina være et godt alternativ. Det er ikke det samme quick fix, men det HAR en effekt, og jeg følte, at det gav noget opfyldning til de fine linjer og fastheden omkring kæbelinjen. hvor jeg selvfølgelig – i en alder af 55 – oplever et “nedfald”.

 

Lad mig lige for en ordens skyld slå fast: selvom produktet applikeres med en kanyle, så er der altså INGEN nål, men bare et et tyndt “rør”, der gør, at du kan påføre produktet målrettet i linjerne.
Indholdet er det samme som i fillers som Restylane og Juvederm, hvilket er hyaluronsyre. Forskellen er, at Fillerina indeholder forskellige størrelser af molekyler, som kan penetrere huden i løbet af 2-3 ugers behandling. Uden risiko for at over-oppumpe huden!

Indholdet i Fillerina er det samme som i fillers som Restylane og Juvederm, hvilket er hyaluronsyre.

Kuren består af en hhv. intensiv gel og en serum/film, som lægges på linjerne én gang om dagen efter indtagelse af et par glas vand. Har du særlig tør hud anbefales det at indtage ekstra vand i i forbindelse med kuren samt bruge en fugtgivende creme.

Fillerina fås i flere styrker

Fillerina opererer med graderne 1-2 til den yngre hud – der bare ønsker lidt ekstra fugt og fylde til fx læber og kindben. Grad 3, som jeg har brugt, er til den modne hud, hvor også linjer og rynker ønskes reduceret.

Jeg har testet Fillerina 12HA filler-kur i grad 3 til udfyldning af rynker.

Effekten af Fillerina holder normalt 3-4 måneder, og med den nye formel med 12 forskellige typer koncentreret hyaluronsyre loves en endnu længere og dybere virkning på linjer, rynker og slaphed. Udover hyaluron indeholder gelen tre forskellige kollagen-molekyler samt to elastin-molekyler, der øger hudens elasticitet og spændstighed.

Kuren bruges lokalt de steder, hvor du ønsker at udfylde linjer og rynker og skabe mere volumen ved fx kindben og læber. Jeg brugte den også til at forsøge at skabe et lille løft ved kæbelinjen.

Fillerina er ikke en injektion, men lægges uden på huden med en applikationer, der ikke er en nål!

Anvendelse af kuren

Filler-kuren anvendes 1 gang dagligt i 14 dage, hvor du langsomt opbygger filler-effekten. Så det kræver en lille smule tålmodighed og en indsats.

På den rensede hud påføres Fillerina 12HA gel med applikatoren på områderne med rynker og slap hud. Det anbefales at drikke et par glas vand forinden, så man er vel hydreret til hyaluronsyren, der virker som en svamp, der opsuger op til 2000 gange sin egen vægt.

Efter ca. 10 minutter påføres den medfølgende Fillerina Nourishing Film (Serum) for at holde på de aktive ingredienser. Sørg under alle omstændigheder for en god fugtpleje og især, hvis du har tør hud.

Herefter kan resultatet evt. vedligeholdes ved hjælp af Fillerinas cremer. 

Min oplevelse med Fillarina filler kuren

Jeg brugte kuren omhyggeligt i de to uger – omkring mund, læber, kæbelinje, ved kragetæerne ved øjnene og på bekymringsrynken i panden.
Her er jeg ved starten af behandlingen – i høj opløsning, så du virkelig kan se linjerne! Bemærk fx ved øjnene og i siderne ved munden.

Se billederne før og efter behandling med Fillerina.

Det er ikke et mirakel, som opleves over natten, og rynkerne forsvinder naturligvis ikke. Men, der skete gradvist en forbedring.
Jeg kunne faktisk se, at der skete lidt – især var jeg glad for, at fornemme et lille løft omkring munden og kæbelinjen, hvor jeg hver dag havde givet det lidt indsunkne område et ekstra lag.

På billedet her er ved slutningen af kuren og der er sket en lille opfyldning af rynkerne – både bekymringsrynke, kragetæer og sammenfald om munden – og en opstramning af konturerne.

Her kan du læse om mine erfaringer med Fillerina 14 dages kur.

Fillerina er helt sikkert en mulighed for at give et løft og et boost – uden nål og uden at skulle slippe flere tusinde kroner. Vi er helt sikkert ude i hudpleje for feinschmeckere og for dig, der synes, at hudpleje er spændende og noget, du orker at gøre en daglig indsats for.

Filler-kuren kan ikke direkte sammenlignes med injektioner – virkningen er dog lidt derhenad, men i en mindre grad. Til gengæld er der ingen injektioner, intet unaturligt over looket eller metoden – og du risikerer ikke en overopfyldning.

Grad 3, som jeg har brugt, koster 749 kr. (fx hos Helsam – reklamelink).

Og til sidst et lille tip – her kan du i øvrigt igen se mig i slutningen af kuren. Når gelen er trukket ind i de ti minutter, så synes jeg, der har virket godt at massere det sidste ind med en jaderulle! ♥

Rul resten af din Fillarinakur ind med en jaderulle.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.