Test af ShaveSafe

Jeg har testet ShaveSafe shavere og antibakterielle barberingsprodukter – og fået min mand til at gøre det samme. Den danske produktlinje er nemlig både til mænd og kvinder, og er udviklet til at kunne give en effektiv barbering uden irritation, knopper og indgroede hår. Læs her, hvad vi synes.

Produkter er modtaget til test!
Indeholder reklamelinks

Test af ShaveSafe shaver

Lad mig sige det med det samme – ShaveSafe shaveren er den bedste, jeg nogensinde har prøvet. Den er effektiv og giver en tæt barbering med få strøg. Jeg får simpelthen de blødeste ben, og der er ikke noget med, at den er sløv efter kort tid. Jeg er vild med, at shaveren har en god tyngde og ligger godt i hånden, og så er den udstyret med et bevægeligt hoved, så man ikke skærer sig.

 

Det er den samme shaver til mænd og kvinder, og jeg faktisk tit undret mig over, at min mands shavere virkede mere gedigne og mere effektive. Her er det samme kvalitet til begge, og yes, den er god!

 

Bruger du den desinficerende barberskum eller gel, holdes bladene rene og bakteriefrie – og betyder, at du først behøver at skifte bladene, når de reelt bliver sløve, og ikke fordi de er blevet snavsede.

Antibakterielle barberingsprodukter forhindrer irritation, knopper og indgroede hår

Udover en fantastisk kvalitet på shaveren – (99 kr. – løse blade koster 129 kr. for 4 stk. med mulighed for rabat) – så er filosofien bag danske ShaveSafe at levere produkter, der giver en glidende og effektiv barbering samtidig med, at de er antibakterielle. Det vil sige, at de fjerner de bakterier, der ofte giver anledning til irritation, knopper – også i bikinilinjen – rødme, kløe. Alt det, der tilsammen kan kaldes skægpest, og som viser sig at forsvinde inden for 3 uger, når man bruger ShaveSafe (i modsat fald kan man få pengene retur).

Produkterne er til alt – barbering, trimning, epilering og afvaskning af huden i forbindelse med voksning.

ShaveSafe giver en effektiv barbering for kvinder uden irritation

Til os kvinder fås en blød og lækker barberskum til normal eller ekstra sensitiv hud. Skummen er det mest populære valg, men nogle foretrækker en gel, som også findes i sortimentet. ShaveSafe er generelt velegnet til sensitiv hud og indeholder hverken farve eller parfumestoffer, så for de fleste vil varianten til normal hud være førstevalget.
Til bikinilinjen fås desuden en repair cream, hvis man hører til dem, der får knopper eller irritation efter intimbarbering.

ShaveSafe til mænd

Herren i huset har også været i gang med at teste. Normalt er han ikke så let at lokke på at bruge skum eller gel, men i dette tilfælde må han krybe til korset og indrømme, at de her barberingsprodukter – med hans egne (store) ord – er super gode. De giver en virkelig glat og nem barbering.
Selve shaveren lever fuldstændigt op til den kvalitet, han er vant til. Som kvinde har jeg netop også følelsen af at få en shaver i en maskulin tyngde og kvalitet, som jeg har savnet – samtidig med, at man ikke skærer sig på den.
Den lader simpelthen ikke noget tilbage at ønske for nogen af os ♥ (og så kan vi jo have fælles lager af ekstra blade, hvilket også er ret smart).

Test af ShaveSafe barbering til mænd.

ShaveSafe shaver, blade og produkter kan købes med eller uden abonnement hos ShaveSafe (med abonnement er der 15% rabat, og der er ingen binding).

Hos ShaveSafe er der desuden nogle ret fine introtilbud til hhv. kvinder og mænd, hvis man gerne vil i gang med flere af produkterne.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.