,

Fredagsfavorit – Trilogy hybenkerneolie med rollerball

Ugens fredagsfavorit, hvor jeg udvælger beautyprodukter, der udmærker sig ved at kunne noget særligt, er en 100% ren koldpresset økologisk hybenkerneolie fra Trilogy. Nyheden udmærker sig specielt ved at være i en super smart lille flaske med rollerball, så den er let at påføre fx ar, strækmærker og områder med tørhed og dybe rynker.

Trilogy hybenkerneolie med rollerball

Jeg har i forvejen en kærlighed til hybenkerneolie, der som her i sin rene form har et ekstremt højt indhold,  min. 80%, af essentielle fedtsyrer. Den er rig på næringsstoffer og kan reducere ​​ar, strækmærker, linjer og rynker. Nogle få dråber er nok og den lille 10 ml.  flaske (149 kr.) rækker langt. Den er ekstremt smart at dosere med den lille kugle, som du ruller over huden.

Hybenkerneolie mod ar, strækmærker og rynker

Jeg har et par små operationsar, som får et hurtigt rul morgen og aften, så de får en optimal pleje og bliver reduceret mere og mere.
Det er mest effektivt at sætte ind på ar, der er nye. Så hurtigt som muligt, men efter, at såret er helet!

Op til over 40% loves det, at ar kan reduceres med olien. Det samme gælder strækmærker, mens de sejlivede rynker i et studie på 8 uger er målt til at blive reduceret med over 20%.

Så hybenkerneolie kan noget, og jeg ruller selvfølgelig også lige et par hurtige baner rundt om munden og andre steder, hvor linjer og rynker begynder at vise sig. Der skal uendeligt lidt til med den her rene og fede olie, og kuglen gør det hurtigt og let at få den påført.

Brug den som et supplement til din øvrige hudpleje, gerne før din creme.

Hybenkerneolie har et naturligt højt indhold af A-vitamin (retinol) C-vitamin og E-vitamin, der hver især har gode egenskaber på huden – blødgørende, antioxidative, anti-age, mod pigmenterpletter, rynker og ar.  Hybenkerneolie indeholder også linolsyre, som har en antiinflammatorisk virkning.


Trilogy fås fx i Magasin. Certified Organic Rosehip Oil 10 ml med den smarte rollerball har en vejl. udsalgspris på149 kr. 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.