Månedens præmie reducerer rynker og pigmentpletter med syrer og C-vitamin

Peter Thomas Roth potent c er effektiv mod pigmentpletter og rynker
Så blev det september og officielt efterår! Måske trænger din hud også til lidt effektiv pleje og reparation efter sommeren? Hos mig er der fx kommet et par små pigmentpletter til på kinden, som jeg lige skal have sat ind på nu. Og det gør jeg med C-vitamin og syrer fra Peter Thomas Roth, som også du kan være heldig at vinde her i månedens læserpræmie på QLAND! (samlet værdi 1.635 kr.)

 

VINDEREN ER TRUKKET – STORT TILLYKKE TIL BRITTA MADSEN ♥

C-vitamin er både anti-pigment og kollagenbooster!

C-vitamin, i en kraftig og stabil form, kan andet og mere end at lysne og ensarte huden – det er også kendt som en effektiv kollagenbooster.
Det genopretter huden efter solskader, reducerer brune pletter samt fine linjer og rynker. Uanset, om du kæmper med pigmentering eller ej, så vil produkterne her give dig en klar, ensartet og frisk udstråling. Og derudover stimuleres bindevævets dannelse af de elastiske kollagenfibre.

Få en mere ensartet hud med en smuk glød!

Peter Thomas Roth har med Potent-C skabt en serie med ekstremt høje koncentrationer af C-vitamin, der virker i både hudens øverste lag (epidermis) og i det mellemliggende lag (dermis). De helt dybe pigmentforandringer, typisk i plamager, kræver professionel hjælp, men de mere overfladiske pigmentforandringer og solskader kan du selv gøre noget ved med en daglig indsats i op til 3 måneder afhængig at problemets omfang.

Potent C fra Peter Thomas Roth indeholder en ny afart af c-vitamin, med det kemiske navn Tetrahexyldecyl, som omdanner sig til c-vitamin (L-ascorbinsyre), når det kommer på huden.
Der er tale om en banebrydende ingrediens, som er langt mere stabilt end C-vitamin, effekten er mange gange større, og det er i stand til at gå længere ned i huden og derfor også arbejde på de mere dybereliggende pigmentering.

Udover C-vitamin indeholder serien også Ferulinsyre, der yderligere forstærker effekten af C-vitaminet, samt E-vitamin, der har en blødgørende, beskyttende og beroligende virkning på huden. Ferulinsyre er en antioxidant, som findes naturligt i cellevæggene hos de fleste planter, frugter og grøntsager! Du kan læse mere om serien i indlægget her.

Vind effektiv rens, serum og spot corrector fra Peter Thomas Roth

 


 • Peter Thomas Roth Anti-Aging Cleansing Gel 250 ml(værdi 325 kr.)

  Let eksfolierende rensegel med salicylsyre, glykolsyre og citronsyre, der renser i dybden, giver en smuk glød, forbedrer hudstrukturen, øger cellefornyelsen og mindsker linjer og rynker. Anvendes 2-3 gange om ugen til at begynde med.  Uegnet til sart hud.

 • C-vitamin serum mod solskader og rynkerPeter Thomas Roth Potent-C Power Serum 30 ml ( værdi 815 kr.) 

  Serummen har seriens højeste styrke med hele 20% c-vitamin, der virker i hudens øverste og mellemste lag.
  Brug den morgen og aften. Har du sart hud, så gå langsomt frem med en lille mængde og måske kun én gang om dagen – eller hver anden dag i starten.

 • Peter Thomas Roth Potent-C Targeted Spot Brightener 15 ml (værdi 495 kr.) 

  Har du nogle markante pigmentpletter eller områder, du vil sætte ekstra ind på, bruger du den stærkt koncentrerede Potent-C Targeted Spot Brightener. Den har 10% c-vitamin samt et særligt algeekstrakt og et planteekstrakt for at lysne de mørke områder.

Forbedringer på kort og lang sigt

Efter den første uge med Potent-C vil du begynde at opleve en synlig forbedring på linjer, rynker, hudtonen og fugtbalance. Har du dybereliggende pigmentering, så vil det altid tage længere tid, før virkningen kommer, men med de rigtige produkter som dette, og med tålmodighed, så kan det lade sig gøre ♥

Og husk altid solfaktor, når du bruger produkter med vitaminer og syrer, hvis du er ude i direkte sol!
Har du i øvrigt først været uheldig at få især dybereliggende pigmentforandringer, så skal du altid huske en høj solfaktor fremover, når du er ude i solen. Ellers kommer problemerne desværre igen.

Deltag i konkurrencen HER!

Peter Thomas Roth anti-age produkter mod pigmentpletter og rynker

Hvis du vil være med i denne måneds lodtrækning og vinde fantastiske hudplejeprodukter fra Peter Thomas Roth til en samlet værdi af 1.635 kr.?

Så skal du bare skrive en kommentar her under indlægget. Skriv, hvad din hud trænger til her efter sommeren. Måske er det fugt, opstramning, lysning af pigmentforandringer? Alt dette kan månedens præmie hjælpe dig med.

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker lod den 1. oktober ♥

79 replies
 1. Kristin Meulengracht
  Kristin Meulengracht siger:

  Jeg synes min hyperpigmentering er værre i år -på trods af at der ikke har været så meget sol. Og på trods af den sædvanlige faktor 50.
  Det ville være dejligt med et produkt, der måske kunne hjælpe 🙂

  Svar
 2. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Jeg kæmper hvert efterår med at lysne mine pigmentpletter, men har endnu tilgode at finde noget rigtig effektivt. Selvom jeg bruger faktor 50 og undgår at slikke sol, så kommer de bare alligevel. Og helt droppe, at gå en tur ude i solen ønsker jeg ikke, så jeg må tage kampen igen.

  Svar
 3. Gitte
  Gitte siger:

  Mit hud trænger til opstramning efter sommerens sol og saltvand samt til blegning af pigment forandringer. Det vil være luksus at vinde jeres præmie

  Svar
 4. Birgit T Backmann
  Birgit T Backmann siger:

  Hej Jeanette. Tak for dine fyldestgørende beskrivelse af hudpleje serien fra Peter Thomas Roth.
  Jeg har de seneste år fået begyndende pigmentpletter både på halsen og dele af panden. Det er jeg bare ked og træt af kombineret med at hud mangler energi. Den er træt🤔så håber jeg kan bliver den heldige vinder af disse lækre hudplejeprodukter fra Peter Thomas Roth:-)
  Bh Birgit B

  Svar
 5. Pia
  Pia siger:

  Tak for en super blog 🙂 Ja så blev man 51 og pludselig sker der bare så mange ting med ens krop og hud. Jeg synes selv jeg har og stadig passer godt på min hud, men nu synes jeg det er svært at følge med. Det hele opfører sig jo ikke som før og man skal bruge tid på at lære sig selv at kende igen. Lige pt så er kampen mod tørre pletter (?!) og pigment forandringer (begge dele nye ting!) samt den lidt løsere hud. Rynkerne har jeg sluttet fred med, men der er forskel på glade og trætte rynker 🙂 Ovenstående produkter lyder mega lækre og noget jeg klart ville prøve hvis jeg får muligheden for det. Nu skal man jo også gøre klar til næste årstid 🙂

  Svar
 6. Marianne Miller
  Marianne Miller siger:

  Jeg forstår da slet ikke, at jeg ikke har fundet din blog før – og så er der endda en konkurrence! Jeg nærmer mig de 50 og har altid passet på min hud, men c-vitamin er på ønskelisten, for det har jeg ikke givet mig i kast med endnu 😊

  Svar
 7. Karen Rickardt
  Karen Rickardt siger:

  Jeg har altid elsket at være ude i naturen og være på havet, men i en alder af 52 kan jeg nu godt se at min hud, især i ansigtet har fået diverse pigment forandringer og de første aldrings tegn, desuden arbejder jeg i et meget tørt miljø så det ville være så dejligt at prøve et produkt der kunne hjælpe min hud til at se mere levende og velplejet ud😍🤞🍀

  Svar
 8. Birgitte Linstow
  Birgitte Linstow siger:

  Jaaa tak 🙂 Er nu midt 60érne og ved ikke lige hvordan det er sket …… men savner stadig at finde den helt rigtige treatment til mit ansigt. Dette produkt kunne være en mulighed.

  Svar
 9. Tina
  Tina siger:

  Hold op nogle lækre produkter 🤩
  Dem ville jeg da elske at have muligheden for at prøve, da min virkelig godt kunne trænge til fugt, og lidt hjælp til reducering af pigmentforandringer og rynker 🍃❤️🍃

  Svar
 10. anna
  anna siger:

  Jeg ville blive lykkelig for at bruge et produkt der kunne afhjælpe på pigmentforandringer.
  Da jeg var ung var der næsten ingen opmærksomhed rettet mod pigmentforandringer – Jeg er glad for den yngre generation har bedre mulighed for at få oplysning om solens skader på huden og for at få produkter der kan hjælpe på det.

  Svar
 11. Lisbeth Bohmann
  Lisbeth Bohmann siger:

  Godt og vel 60+. Min hud trænger vissesteder til en virksom serum som blødgører og til at fjerne nogle aldersforandringer.

  Svar
 12. Tina Lu Madsen
  Tina Lu Madsen siger:

  Jamen nu hvor jeg er fyldt 40, trænger min hud jo nok til det hele 😂
  Både opstramning, mistet glød, pigmentforandringer osv. Men mest af alt fugt.
  Bruger både hyaluron syre, hyben olie og en fed creme, men syntes stadig min hud virker tør omkring kinderne og under øjnene, så ville da være skønt at prøve denne lækre Dual Essence 💓

  Svar
 13. Camilla Kruse
  Camilla Kruse siger:

  Jeg drømmer om mere ensartet hud. Jeg drømmer om færre pigmentpletter, om mindre synlige porer, og i det hele taget en mere ensartet og fugtmættet hud. Graviditeter, solbadning og uren hud som ung har sat sine tydelige spor. Det drømmer jeg virkelig om at rette op på!

  Svar
 14. Yvonne i
  Yvonne i siger:

  Min hud trænger altid til fugt 👍
  Men efter denne sommer, har jeg fået en masse pigment pletter 😌 og det plejer ikke

  Svar
 15. Charlotte AS
  Charlotte AS siger:

  Ih lyder som gode ting til huden 👍 men jeg lidt sart hud så måske det ikke er for mig er lidt i tvivl 🙂🙂 men smider et 🤞 🙂🙂 alligevel 🙂🙂

  Svar
 16. Susanne Krüger
  Susanne Krüger siger:

  Jeg har nogle kar i ansigtet som jeg går til behandling for men desværre også pigmentforandringer. Derudover har jeg en alder (47) hvor opstramning er en kærkommen ting 😉
  Jeg vil være yderst taknemmelig for at vinde denne skønne præmie med disse produkter hvis brand jeg har hørt dig nævne flere gange 🍀
  Hav en dejlig dag 🌸

  Svar
 17. Tina
  Tina siger:

  God formiddag Jeanette 🙂
  Dejlig gave!
  Sommeren med lang hedebølge og megen vind har gjort min hud lidt skade i år.
  Så fugt – Ja tak 🙂
  Opstramning – Ja tak især ved øjne og omkring munden 🙂
  Pigmentforandring – Ja tak især lidt ved kinder og ned mod halsen 🙂
  Desuden går jeg og murer staldene lidt og murerstøv kan også tørre ud i kombi med vinden.
  Et smukt efterår ønskes herfra 🙂

  Svar
 18. Christina ulrikka Solveig
  Christina ulrikka Solveig siger:

  Pga overgangsalder ja og for meget sol i mine unge dage, så er pigmentpletterne blevet mere synlige, synes jeg passer godt på med solen, men kan ikke rigtigt gøre noget så de bliver mindre synlige, så jeg vil da elske at prøve de skønne produkter .

  Svar
 19. Jeanette K
  Jeanette K siger:

  Sikke en vidunderlig præmie.
  Jeg husker at bruge SPF, og har ikke fået nye pigment pletter denne sommer. Desværre har jeg en meget genstridig en krone stor pigmentplet på kinden, som vil være dejlig at komme af med. Derudover skriger min hud altid “fugt fugt fugt” 😉 -:)
  Krydser fingre for mit held. Tak for muligheden.

  Svar
 20. Lisbeth Jensen
  Lisbeth Jensen siger:

  Årh en skøn præmie 🌸Min hud trænger i den grad til frugt og opstramning, efter sommerens varme og (for meget) sol 🥰

  Svar
 21. Louise
  Louise siger:

  Jamen min hud trænger netop til alt det…den mangler fugt, den skal strammes op, den skal ensartes, og jeg ved sjældent, hvor jeg skal starte, så her er måske et godt bud 🙂

  Svar
 22. Britta Madsen
  Britta Madsen siger:

  Jeg er 60 plus, og det ses bl.a. også på min hud i ansigtet – i form af rynker og pigmentpletter. Spændende præmie!

  Svar
 23. Mette Pedersen
  Mette Pedersen siger:

  Efter den dejligste sommer trænger min hud vist til lidt af det hele – men uden tvivl ved jeg at super fugtmætning vil gøre underværker.
  En fantastisk præmie 🙏🏽☀️

  Svar
 24. Sanni
  Sanni siger:

  Nøj en super skøn præmie🙏🙆‍♀️❤
  Min hud trænger til forkælelse af både fugt, opstramning, lysning af pigmentforandringer efter en skøn sommer med masser af sol😍

  Svar
 25. Jeanett
  Jeanett siger:

  Trækker lod d. 1 oktober
  -Det var den sommet og sikke en sommer. Så ekstra fugt og total irriterende pigmentforandring ville det være skønt, at blive beriget med luksus behandling.

  Svar
 26. Christina
  Christina siger:

  Min hud er bliver udsat for mange for sol og vind og en masse møg som man for arbejde på lager og nu i butikken hvor hud bliver udsat for stress varmt og koldt luften hele dagen jeg føler min hud se træt ud hele dagen og jeg har pigmenteret og fra Sol hud har behov for fugt og serum opstramning linjer speciel ved øjnene opstramning i ansigtet det produkt kun hjælpe mig så mange lyder skøn 🙂

  Svar
 27. Anne Justesen
  Anne Justesen siger:

  Jeg har fået pigment pletter på halsen, jeg meget gerne vil gøre noget ved. Håber Peter Thomas Roth produkterne kan hjælpe lidt.

  Svar
 28. Maja Nilsson
  Maja Nilsson siger:

  Perfekt konkurrence! 😍
  Jeg er netop på udkig efter en god vitamin C serum, da min hud har brug for at få lysnet et par pigmentforandringer. Den dertil opstrammende effekt tager jeg også gerne imod 😊
  Hvor ville det være skønt at vinde disse Peter Thomas Roth produkter!

  Svar
 29. Karina Bregendahl
  Karina Bregendahl siger:

  Wauw en lækker præmie, håber jeg er den heldige ❤️🙏🏻
  Jeg kan godt se på min hud, at der desværre er begyndt at komme en del pigmentforandringer, og specielt nu her lige efter en solrig sommer. Så disse produkter ville min elske, så lidt af skaderne kan minimeres.
  Ha en dejlig dag og tak for en altid inspirerende profil og blog 😘

  Svar
 30. Britt
  Britt siger:

  Min hud er præget af fortiden med solarium og meget soldykning. Så især til pigmentforandring og gerne også fugt.

  Svar
 31. Birna Lambaa
  Birna Lambaa siger:

  Min hud har altid været udfordret, acne, voksenacne, pigmentændringer, ar, store porer etc – nu er jeg lige startet på en kur isotretinoin, så fugt, fugt og atter fugt🍀

  Svar
 32. Liv Gyldenløve
  Liv Gyldenløve siger:

  Åh, altså – det vil jeg rigtig gerne vinde🤞🏻 min hud trænger til hele baduljen: fugt, opstramning og lysning. Jeg har tør hud, rynker og pigmentforandringer. Det ville helt sikkert kunne gøre en forskel ❤️

  Svar
 33. Lene sonne
  Lene sonne siger:

  Jeg er pædagog og er ude hele dagen i al slags vejr, så min hud bliver udsat for for sol og vind. Den har brug for både fugt og serum.

  Svar
 34. Kirsten
  Kirsten siger:

  Min hud trænger til masser af pleje og opmærksomhed – og hjælp til at holde sig fin og smidig – og meget gerne også til at reducere linjer og pigmentforandringer. Det behøver ikke tage så lang tid men kræver de rigtige produkter. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde de lækre produkter her, som lyder fantastiske 🍀☀️🌸

  Svar
 35. Sanne
  Sanne siger:

  Helt sikkert hjælp til både opstramning (linjer og rynker) og pigmentforandringer… Jeg har virkelig meget hyperpigmentering. 🤞👵🏼☀️

  Svar
 36. Lotte
  Lotte siger:

  Masser af fugt og glød. Jeg holder min hud sund og hydreret, men sommerens sol og saltvand tærer på huden og den trænger til kærlig sensommer omsorg

  Svar
 37. Pia Kjær Nilsen
  Pia Kjær Nilsen siger:

  Min hud kunne bruge både fugt, glød og en målrettet indsats mod rynker, – så med de rette produkter, som dem man kan være heldig af blive indehaver af her, må man være hjulpet godt på vej 🍀🍀🍀🍀

  Svar
 38. Mette
  Mette siger:

  Uha hvor lækkert. Som nyligt fyldt 50, så er der noget at gå i gang med. Det hele hænger jo lidt mere og mange års solbadning har sat sine spor. Så det ville være super lækkert at vinde ✌🏽

  Svar
 39. Hanne Nielsen
  Hanne Nielsen siger:

  Sikke en skøn præmie. Min hud mangler fugt efter sommeren og måske også lidt pga min alder
  Og så har jeg desværre et par ikke så pæne pigmentpletter
  Håååber på mit held🍀🍒🌺

  Svar
  • Katrine led
   Katrine led siger:

   Wow en lækker præmie mange tak for at tilbyde sådan en fantastisk præmie, krydser virkelig fingre for at jeg kan forkæle mig ansigt med denne luksus behandling. Jeg har generelt en meget sart og tør hud og sommeren har virkelig udtørret min hud, der er ingen glød eller noget, den er bare vildt tør og med en smule eksem pga den er så tør og har en del pigmentering selvom jeg bruger voldsom mængde solcreme. Ved disse produkter virkelig gøre underværker så håber du vil hjælpe mig med at få min hud på rette kurs igen, som nyuddannet i disse tider er pengene meget små. Mange tak for din tid og håber virkelig 😍❤🤞🍀

   Svar
 40. HelleD
  HelleD siger:

  Min hud trænger til pigmentpletfjerner. Er også flittig med solcreme, men det er åbenbart svært at undgå pigmentpletter. Fugt trænger min hud også til efter sommer og sol. Jeg krydser fingre for at denne dejlige præmie finder vej til mig.

  Svar
 41. Helle Petersen
  Helle Petersen siger:

  Jeg har efterhånden fået mange pigmentskader i mit ansigt og har brugt mange cremer, pudder med mere for at lysne eller dække dem. Derudover har de 53 år givet mig en del rynker og linjer ❤️

  Svar
 42. Stine
  Stine siger:

  Jeg har denne sommer fået noge pigment forandringer på kinderne 😬🥴 også generelt mangler min hud vist fugt, som jeg ikke rigtig synes mine normale produkter afhjælper 🤔 krydser fingre 😉

  Svar
 43. Pernille
  Pernille siger:

  Åh, hvilken skøn præmie🌸🌸 Min hud trænger både til fugt og så kunne de små rynker godt trænge til lidt kærlig pleje💛💛
  Krydser mine fingre…..🌿💕🍃🌿💕🍃🌿💕🍃🌿💕🍃🌿💕🍃🌿💕🍃🌿💕🍃

  Svar
 44. Sussie
  Sussie siger:

  Min hud trænger altid til fugt, og kunne virkelig godt tænke mig at prøve om disse produkter kan udligne de alderspletter jeg har på hænderne 🙂

  Svar
 45. Gitte Kriegbaum
  Gitte Kriegbaum siger:

  Jeg syntes jeg bruger masser af sol beskyttelse, men på trods af det, er der kommet flere sol skader i mit ansigt, det ville være fantastisk at komme af med dem.

  Svar
 46. Betina Frandsen
  Betina Frandsen siger:

  Jeg har fået nye pigment pletter på halsen. Det til trods at jeg altid bruger faktor 30 hvor huden er sart. Så det ville være fantastisk at vinde noget forkælelse til min hud

  Svar
 47. Helle+Bonderup
  Helle+Bonderup siger:

  Jeg har fået to nye pigmentpletter – selv om jeg har været meget flittig med solbeskyttelsen. Og så trænger huden til noget kærlig omsorg og en masse fugt. Jeg krydser fingre og håber på den flotte præmie

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.