Toppen af bloggen – velkomstdrink med hyldeblomstsaft

Toppen af bloggen – velkomstdrink med hyldeblomstsaft

Et af de allermest læste indlæg her på Voksenlivsstil er min opskrift på en lækker velkomstdrink (eller bare drink) med hyldeblomstsaft, vodka og hvidvin.
Den ligger faktisk i toppen hele året rundt, og nu hvor hyldeblomstsæsonen er over os, må den siges at være ekstra aktuel. Og flere tusinde læsere kan nu formodenlig (forhåbentlig) give mig ret i, at denne drink bare er fantastisk.

Så mangler du en frisk og flot drink til sommerfesten, kan du få opskriften lige her.
Du kan selvfølgelig også vælge bare at blande hvidvin og hyldeblomst.

velkomstdrink.jpg

Lige nu skal jeg selv igang med årets hyldeblomstsaft – naboens blomster står smukt og kalder på mig, og jeg HAR fået lov 🙂
Hvis du ikke allerede er eller skal i gang med lave din egen saft, kan jeg kun opfordre til at prøve. Det er hyggeligt at plukke de dejlige blomsterklaser, nemt at lave – og du har den skønneste saft til sommeren.

Jeg holder mig som altid til den samme opskrift, som du kan finde i et blogindlæg helt tilbage fra 2012 her. Visse ting er der ingen grund til at ændre på.

4 replies
  1. Lotte Marie
    Lotte Marie says:

    Jeg har også lige sat en portion hyldeblomstsaft over så jeg kan fornøje mig med hyldeblomst/soda/hvidvin og som prikket over i’et, den snaps man laver på resterne.

    Svar
    • Jeanette
      Jeanette says:

      Det lyder lækkert, Lotte Marie!
      Lader du bare hyldeblomsterne trække med vodka eller snaps, når du har filtreret saften? Og i hvor lang tid?
      Altid dejligt med gode tips, tusind tak for det.
      KH Jeanette :grinning:

      Svar
      • Lotte Marie
        Lotte Marie says:

        Jeg overhælder alt snasket – dvs. blomster og cirtonskiver- med billig vodka. Husk at sørge for det dækker helt. Og så står det og trækker i 4-5 dage. smag på det under vejs og stop når du synes den er fin. Og så filtrerer du og hælder tilbage i vodkaflasken.
        Smager skønt koldt. Jeg drikker den rent, men ved nogen blander den op. men det synes jeg er synd for det er rendyrket sommer på flaske som den er.

        Svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.