Halvfjerdserfest i skoven!

Halvfjerdserfest

Der var ikke grænser for vores venners kreativitet og indsats til halvfjerdserfesten. Den gode stemning var i top, så snart folk trådte ind i gården.

Sidste lørdags gennemførte vi – med alle Corona-foranstaltninger – langt om længe Stens runde fødselsdagsfest med halvfjerdsertema. Vi havde valgt at holde fest hos Peter Lieps Hus i Dyrehaven, og vi kunne ikke have ønsket os bedre rammer. Hvis nogen tror, man ikke kan få en fantastisk fest inden for rammerne med mundbind, afstand og nedlukning kl. 22, så skal jeg hermed skrive under på, at det kan man godt!

 

Rocking Stones håndmalede bordkort på sten er en fin personlig gave til gæsterne

Som bordkort havde vi fået lavet håndmalede personlige sten til alle fra Nina Weber Andersen. Hun maler sten til alle formål og i alle slags smukke motiver og kan kontaktes via Instagram Rocking_stones  eller via Facebook.


Fest med Corona-foranstaltninger

Coronaen kaster igen sin skygge over os, og vi var til det sidste i tvivl, om vi skulle gennemføre festen. Om vi kunne gøre det som ansvarlige samfundsborgere og med samvittigheden i behold.  Vi drøftede det internt og med Peter Lieps Hus, som har styr på alle processerne, og vi valgte at kaste os ud i det ved at overholde alle retningslinjer med mundbind, håndsprit og afstand.

Tidspunktet for festen blev fremrykket til 15.30, og vi lukkede på slaget 22. Da var festen på sit højeste og det var noget af et antiklimaks, da DJ’en måtte sige tak for i aften midt i et diskobrag. Bagefter føltes konceptet slet ikke så dumt, og en fest bliver ikke dårligere af at slutte på toppen.

Udklædning til halvfjerdserfest

Her er bare nogle af gæsterne i deres kreative outfits. Der var både disco queens, hippier og demonstranter!

Desværre måtte vi undvære nogle af vores venner og familie, der måtte melde fra af forskellige grunde, som man kun kan have den dybeste respekt for i disse tider. Vi endte med at være 45 til en fuldstændig ubeskrivelig halvfjerdserfest, hvor vores gæster havde gjort så meget ud af deres udklædning og kom med højt humør og feststemning. Så kan man da ikke forlange mere ♥

Fest i Dyrehaven hos Peter Lieps Hus

Vi havde valgt at holde festen hos Peter Lieps Hus i Dyrehaven. Det er let at komme til og fra med bil og offentlig transport. Vi er vilde med deres festlokale “Pejsestuen”, hvor der er god plads og egen indgang, bar, garderobe og toiletter.
Planlægningsprocessen var nem og fleksibel, mad, vin og betjening kunne der heller ikke sættes en finger på.

Lokalet er flot i sig selv, og samtidig rustikt og må gerne bruges, så vi måtte pynte præcis, som vi ville. Tape og søm ingen hindring.
Glimmerforhæng, guirlander og balloner gjorde hurtigt deres til at skabe en feststemning.

Et glittergardin gør det godt til en disko eller halvfjerdserfest

Håndcreme og sprit er den nye bordpynt!

I disse tider er håndsprit blevet en nødvendighed, når vi er sammen, og jeg havde fundet en fin – og pæn – løsning til bordene i form af de små enkeltindpakkede 2 ml gel fra Raunsborg (jeg er også vild med dem til tasken). De dufter ovenikøbet ok. Fås hos Raunsborg lige nu til 200 kr. for 50 stk.

Bordpynt med håndsprit i fine små pakker fra Raunsborg og små håndcremer fra Le Couvent
Til damerne stod der en lille smuk og velduftende håndcreme fra Le Couvent – det kan man godt have ekstra brug for i disse tider, og jeg synes også, det kan være skønt med en lille gave til gæsterne ♥
Aqua Solis dufter i øvrigt fantastisk, skal jeg hilse at sige, og fås også som parfume!

Lille dekorativ håndcreme fra Le Couvent er en smuk gave til gæsterne.

Et vidunderligt minde trods Corona

På trods af Coronaen, på trods af mundbind og ekstra afstand – og på trods af, at der desværre var der ikke kunne være med 🙁  – så lykkedes det at få et brag af en fest. Med taler, musikalske indslag, fantastiske udklædninger og en ja-hat og en glæde fra alle over at feste i en unormal tid.

Udklædning til halvfjerdserfest

Kønt er det måske ikke, men jeg synes nu, de kunne noget, dé 70’ere! Hjertet, som jeg har om halsen er, ligesom armsmykket, min mors originale smykker, som jeg husker som barn! De sætter prikken over i’et.

Jeg er så glad for, at Sten blev fejret langt om længe. Runde fødselsdage er noget særligt, og han havde ventet et halvt år på at samle familie og venner. Der var noget virkelig uforløst, der lå og ventede, som nu er materialiseret i et fantastisk minde at se tilbage på.

Alle er raske efter festen! ♥

2 kommentarer
 1. Tina
  Tina siger:

  God formiddag søde og stort tillykke igen med gemalen 🙂
  Dejligt med sådan en fest og skønne ser I ud 🙂
  Et godt valg med Peter Lieps Hus i Dyrehaven, der holdt vi også min datters fødselsdag, de har så hyggelige lokaler dertil 🙂
  Ønsker jer en god smuk uge med det gode efterårsvejr 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Tak, og rigtig god uge til dig 🙂 Sikke et vejr, det er om at nyde det.
   Og ja, Peter Lieps Hus i Dyrehaven var så hyggeligt og fint – også med den lukkede gårdhave.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.