Uge 47 – Fokus og Favoritter!

Så blev det søndag igen – og nu under en måned til juleaften! Jeg ved godt, at jeg ikke kan blive ved med at filosofere over, hvor hurtigt den går – tiden – men jeg sidder her søndag efter søndag og skriver om ugen, der er gået, og hver gang tænker jeg på, hvordan dagene forsvinder mellem fingrene på mig. Det er heldigvis gode dag, og gode dage er vel også dem, der forsvinder hurtigst, så det er jeg taknemmelig over.

Jeg kom til at tænke over et digt, af Emil Aarestrup (1800-1856), som jeg fik lyst til at dele med dig, hvis du ikke allerede kender det. Fordi, det er så smukt og minder om, hvor banalt det end er, at vi skal værdsætte livet og hinanden.

Hold fastere omkring mig
Med dine runde arme;
Hold fast, imens dit Hjerte
Endnu har Blod og Varme

Om lidt, så er vi skilt ad,
Som bærrene på hække;
Om lidt, er vi forsvundne,
Som Boblerne i Bækken.

Jeg ved også godt, at jeg har fortalt en del om først at have alt for travlt, og nu dernæst at lande igen i sig selv og finde overskuddet. Men, det er dét, som fylder hos mig lige nu, og jeg har lært den lektie, at det er vigtigt –  i alt fald for mig – at have tid og ro. Hvis det hele går op i stress og pres, er der ingen tid til at tænke nye tanker og gå nye veje, til at dyrke reflektionen og kreativiteten. Det er fint at have travlt, hvis det allerede er med de ting, som føles rigtigt, men for mig blev jeg låst fast i gøremål, der ikke var produktive for mig.

Nu er jeg tilbage, jeg har tid til at tænke mig om, til at læse og få nye ideer, til at gøre helt basale ting som at lave god mad og dyrke motion. Til at være sammen med andre og til at være noget for andre. Alle de ting, som for mig er grundlaget for et godt liv.

Måske læste du mit indlæg om vores virkelig skønne tur i starten af ugen til Marienlyst Strandspa. Den kom meget opportunt nu, hvor jeg er ved at lande helt inde i mig selv igen, for stedet er meget rart og inderligt.
Jeg tror meget på, at ting ofte kommer til os, når vi har gjort os klart, hvad hvilken retning, vi ønsker os at gå. I sidste uge skrev jeg om bogen Egenomsorg – Vejen til godhed (du kan læse om den her), og den er også kommet til at fylde en del, fordi jeg for første gang har fået et input, der for alvor har vist mig vejen til implementeringen af mindfulness i min daglige færden.

Nu er jeg så i gang med Ole Henriksens nye bog, Det skal føles godt. Tag endelig ikke fejl, for der er både store tanker og dybde bag hans glade og positive fremtræden. Det slår mig i kapitel efter kapitel, hvor enig jeg er i hans holdninger og livsstil. De tre gange, jeg har mødt ham personligt, har jeg faktisk også været så priviligeret at tale en del med ham, og i alt fald fra min side er der en følelse af at være på bølgelængde. Det havde været et stort ønske hos mig i en del år at møde ham, men det er også en ting, som jeg er taknemmelig for er lykkedes for mig – og jeg håber, at jeg ser ham igen!
Jeg kan kun anbefale dig at læse bogen. Eller gi’ den i julegave til en, som er modtagelig for en intelligent og opbyggelig peptalk. (fås til 200 kr. her på Saxo.com). reklamelink!

Jeg er så priviligeret!

At kunne standse op, som jeg nu har gjort, og fokusere på at lave dét, man har lyst til, er et kæmpe privilegium. Det er jeg fuldt ud klar over. Jeg har tidligere arbejdet mere end fuld tid som marketingchef, dernæst haft både job, blog og webshop – men lige nu har jeg besluttet mig for at fokusere på at blogge. Og bare følge med strømmen og se, hvad der sker, nu hvor overskuddet er tilbage.
Det er bestemt heller ikke, fordi det ikke tager tid at lave en blog, som flere tusinde mennesker finder det interessant at bruge deres tid på. Noget, jeg igen er utrolig taknemmelig for – så TAK, fordi du læser med.
Men jeg har et mere frit liv, jeg har en masse oplevelser, møder ufatteligt mange dejlige mennesker og får et netværk, som jeg ellers aldrig var kommet i nærheden af.
For mig er det lidt af et mirakel at være gået fra absolut ukendt til at være en anerkendt voksenblogger, der får lov til at bevæge mig rundt til pressemøder og events og få tilbudt at afprøve og sætte mig ind i en masse spændende ting.

Det spørgsmål, jeg oftest møder er, hvordan man tjener penge på en blog? For bare et par år siden, spurgte de fleste, hvad en blog var – så der er sket en del.
De steder, hvor der står reklame anført, har jeg ind imellem fået betaling for mit arbejde med indlægget – med billeder og tekst og al den tid, det medfører. Men jeg skriver aldrig om noget, der ikke fra hjertet interesserer mig. Det kan du roligt regne med.
Dernæst er der reklamelinks – her får jeg et lille beløb, når nogen klikker over og gennemfører et køb. Det samme gælder bannerreklamerne, så benyt dig endelig af dem, hvis du gerne vil støtte mig! Endelig er der kampagner ved siden af, videoer, events m.m., hvor man som blogger bliver betalt for at deltage og lægge navn og ansigt til. Så ved du dét! 🙂

Kun de allerfærreste bliver rige af at blogge, men til gengæld er der så meget andet positivt i det. Som sagt er jeg vanvittig priviligeret, at jeg nu har valgt at fokusere 100% på at skrive herinde. Jeg har både lidt på kistebunden til at satse på det, og jeg har ikke mindst en mand, der støtter mig og bakker mig op.

Væk med bladene!

I dag har jeg været ude og fjerne blade i vores to små gårdhaver! Der er mange hække og store træer omkring os, og det så ærligt talt noget sjusket ud med de store mængder visne  blade. Så på med vanten og få det fikset.
Hurra for, at jeg ikke længere har en stor have, men dog alligevel to små frimærker, så jeg stadig kan gå og rode lidt udenfor. For mig er den en tilfredsstillelse at udføre et praktisk stykke arbejde og se, at der sker noget.

Lyskæder er der også kommet til på gelænderet i dag, så nu ser der sådan ud hos os lige nu. Hvor jeg dog elsker det nye sted. Igen er jeg taknemmelig for, at vi tog springet og flyttede ♥♥♥

Ugens favorit!

I dag får du ikke en beautyfavorit, men til gengæld brygger jeg på et indlæg til dig med alle de bedste beautynyheder lige nu, som kommer i næste uge.

Min favorit i denne uge bliver i stedet min nabo Bakken, som for første gang nogensinde holder åbent i julen. Fredag, lørdag, søndag helt frem til jul.

De skal jo stadig rigtigt i gang, og det er første år, men jeg synes altså, at der er utroligt hyggeligt. Jeg må indrømme, at jeg har gået en tur igennem med Viola alle tre dage!
Jeg kan godt lide stemningen, som er lidt pionéragtig her første gang, de små boder, og at der er så stille og roligt. De har været kreative med lys og udsmykning – ikke på Tivoli-niveau, men fint og så her ude i Dyrehaven med naturen og med Peter Liep og Piil & Co. ved siden af. Jeg synes, det er dejligt low key, god stemning og rigtigt hyggeligt.

Så opfordringen til at tage på tur i Dyrehaven og på Bakken med familien her i juletiden er hermed givet videre!

Min søde mand syntes, at Viola lige skulle se nærmere på de syngende rensdyr 🙂

♥♥♥♥♥

Det var, hvad det kunne blive til fra mig denne gang – tak, fordi du læste med ♥
Nu kalder Herrens Veje (fantastisk at Lars Mikkelsen har fået en Emmy!).

Vi høres ved snart – ha’ en skøn ny uge!

1 svar

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.