Beautynyhederne – vær med på syrer, aktivt kul, probiotika, vilde masker og meget mere…

I løbet af efteråret er der landet en del rigtigt spændende nyheder på beautyfronten, som jeg lige synes, du skal opdateres på.

Der er nogle meget stærke nye produkter til den virksomme ansigtspleje, som er relevant til os voksne kvinder. Det nyeste inden for produkter med syre, aktivt kul og probiotika!
Der er lækker forfinende pleje til kroppen og fugt til den vintertørre hud. Et nyt mærke inden for hårpleje og et hårmærke, der nu udvider til at omfatte økologi til hele kroppen. Endelig er der en ekstravagant maske til øjenomgivelserne og en primer, der er “to die for”!

NB! Jeg gør opmærksom på, at de viste produkter er givet til mig til test!

Geniale musthave nyheder fra 20-års jubilaren Exuviance

Exuviance fejrer i dette efterår sit 20 års jubilæum i Norden og markerer deres position som virkningsfuldt klinikmærke med lanceringen af et par geniale nye produkter. Exuviance er udviklet af læger og er i øvrigt den virksomhed, der opdagede og i sin tid tog patent på AHA-syre i hudplejen.

Exuviance detox

Det ene nyhed er en helt fantastisk essens – Exuviance Anti-Pollution Essence – som bruges på den rensede hud før serum og creme, gerne morgen og aften. (Vil du vide mere om essenser, så læs mere her).
Med denne får du både en mild daglige exfoliering, ekstrem fugtgivning og en probiotisk balancering og beskyttelse af huden. Det er som sagt lidt af en genistreg og sindssyg lækkert.
Essensen er probiotisk  med 10% ekstrakt af fermenterede lactobacillus-bakterier og balancerer og styrker huden, samtidig med, at den giver beskyttelse mod udefra kommende forurening. Den indeholder desuden en dybt fugtgivende hyaluronsyre og 8% Polyhydroxysyre, der er en mild syre, der findes naturligt i huden, som har en antioxidativ og meget fugtgivende effekt.

Det andet nye produkt i dette efterår fra Exuviance er en Detox maske med aktivt kul – Detox Mud Mask. Aktivt kul er det nye sort! Ja, det er kulsort, men det er også noget, du kommer til at høre mere om i både produkter og professionelle behandlinger, der hurtigt og effektivt dybderenser huden.
Exuviance Detox muddermasken kan bruges 2-3 gange om ugen, hvor den absorberer alle urenheder og overskudende olie. Den minimerer porerne og den aktive kul virker som en magnet, der opfanger alle urenheder og tilstoppede porer og efterlader huden i naturlig balance og med en glat og ren overflade. Den kan bruges af alle hudtyper, men er naturligvis ekstra fantastisk til olieret, uren og stresset hud.
Prisen for begge produkuter er 449 kr. Exuviance kan fås i klinikker, hvor der kan gives rådgivning og vejledning i de meget aktive produkter. (Læs i øvrigt også om min sidste Exuviance behandling her).

Syrepeeling i professionel styrke fra Dermalogica!

Dermalogica har i dette efterår lanceret et produkt, som jeg også er meget begejstret for, og som jeg, som fan af professionelle syrebehandlinger, har ventet på længe: deres til dato mest effektive kemiske peeling til hjemmebrug med et professionelt højt syreindhold, der giver synlige resultater på meget kort tid!

Dermalogica Rapid Reveal Peel giver tydeligt glattere, friskere og mere ensartet hud med det samme, selvom den kun skal virke i 3-7 minutter. Kliniske forsøg har bevist at cellefornyelsen øges med 44% og produktet forbedrer gløden og giver en tydelig reduktion af fine linjer.


Start med en kur på en ampul dagligt i tre dage og fortsæt derefter med en syrepeeling een gang om ugen. Dermed har du til 2 måneder i den lille taske med ampuller til 695 kr.

pHformula SOS Repair Cream hjælper i vinterkulden og redder selv den tørreste hud!

Måske kender du allerede pHformulas unikke SOS-serie, som beskytter hudens barrierefunktion bl.a. i forbindelse med kulde. Selv er jeg kæmpe fan af SOS-olien, som er et multiprodukt, der kan bruges som både serum, fugtplejede creme, avanceret anti-age og beskyttelse mod forurening og frie radikaler (læs mere her).

Døjer du med tørhed og sensitivitet her i kulden og frosten, så kan den nye SOS Repair Cream være lidt af en life saver. Den giver fugt og genopretter selv den meste tørre, sarte og sensitive hud! Den har nærmest salvelignende egenskaber og kan bruges i hele ansigtet, men også lokalt på tørre, skallende og ru områder.
Opholder du dig udenfor i vinterkulden har du behov for beskyttelse mod tørhed og for at opretholde en god barriere i huden – det samme gælder, hvis du er i meget tørre og opvarmede rum i det meste af tiden – og så er den et must. Selv synes jeg, den er fantastisk til lange gåture eller løbeture udenfor i denne tid.

Prisen er 429 kr. og får på pHformula-klinikkerne omkring i landet. (se liste her).

 

Sensai udglatter huden omkring øjne og mund med nye Extra Intensive 10 minute Revitalising Pads.

Fra Sensai er der kommet nogle ret vilde pads, som placeres omkring under øjnene eller ved munden, hvor den giver en øjeblikkelig opstramning, udglatning og friskhed.


Cellular performance-serien er generelt fantastisk, og 10-minutters pads’ne er ingen undtagelse. De er gennemvædet af et avanceret ekstrakt, der giver øjeblikkelig fugt og udstråling og gør huden synligt glattere – se selv længere nede.


Der er nok produkt i til, at du kan give både øjne og mund en tur med den samme pakke. 10 breve med to pads i hver koster 940 kr., så omregnet koster en super intensiv behandling altså 94 kr.
Brug den, når du skal noget særligt eller føler dig træt og lidt grå!

Et godt trick er også at bruge Extra Intensive 10 minute Revitalising Pads – fx under øjnene – når du går i seng. Lig med dem en halv times tid og smør derefter resten af produktet i brevet ud i hele ansigtet – vågn næste morgen til et glattere og mere revitaliseret udseende!

 

Vichy har lanceret avanceret anti-age produkter på Apoteket.

Franske Vichy har valgt at lancere en af de hidtil mest avancerede anti-age Apoteker-serier: Dag- og natcremen Liftactiv Collagen Specialist og masken Lifactiv Hyalu Mask.
Prismæssigt afspejler det sig også i et lidt højere niveau på hhv. 409 kr. og 439 kr., for det koster altså mere, når man skal have fat i der effektfulde ingredienser, hvor det i dette tilfælde er peptider og hyalouronsyre, der er stjerneingredienserne, der øger cellefornyelsen, mindsker rynker og udjævner hudtonen gradvist i løbet af 2-8 uger.


Vichy lover resultater både øjeblikkeligt i form af øget spændstighed og en mere gennemfugtet og blødere hud. Ved regelmæssigt brug af cremen morgen og aften, og masken 3 gange om ugen, opnås i løbet af 4 uger en mere jævn hud og hudtone samt en mere tydelig ansigtskontur.

Ny primer fra Peter Thomas Roth giver en øjeblikkelig glat og mat finish.

Amerikanske Peter Thomas Roth har sendt en del spændende ting ud på det danske marked i dette efterår. Blandt andet en hel serie med et højt indhold af Glykosyre (AHA), men det produkt, jeg vil fremhæve i denne omgang er den matterende primer med det meget direkte navn Skin to die for. Den er perfekt for dig, der gerne vil starte den perfekte makeup med en udglattende og matterende primer, der smelter ind i huden, der miniminer både porer og linjer.

Prisen er på 295 kr. hos bl.a. Magasin.

Ny hårlinje i Danmark fra Björn Axéns lærling.

Antonio Axu er endnu et nyt mærke i Danmark med hårpleje og stylingprodukter. Endnu en hot svensk stjernefrisør, oplært hos Björn Axén, som vi efterhånden alle sammen kender, og nu med en meget lækker og smuk ny hårlinje.
Jeg er især faldet for stylingprodukterne, og jeg har valgt at fremhæve leave-in cremen, som er dejligt blødgørende uden at tynge. Både hårspray og den varmebeskyttende spray kan jeg særligt gode lide, fordi de er lette og kommer ud i en fin og perfekt doseret sky, som på ingen måder er for voldsomt. Rigtigt fine produkter, som du kan kigge nærmere på hos fx Matas.

Björn Axén lancerer to økologiske og biologisk nedbrydelige kropsserier!

Når jeg nu er inde på Björn Axén – så lancerer de nu økologiske kropsprodukter i to varianter. Den grønne, Caring Bergamot & Vanilla, er til tør hud – den orange, Energizing Orange, er til normal hud. Alle produkter er fri for silikone og andre nasty ingredienser – de biologisk nedbrydelige og emballagen i genanvendelig plast. Og de er ovenikøbet super lækre!
Alle dufte er fra naturlige essentielle olie og skabt til luksuriøs velvære.

Det allerstørste heroprodukt, hvis jeg skal vælge, er Björn Axén Organic Body Oil. Den er viiiirkelig lækker! Blødgør og fugter på den mest luksuriøse måde uden at fedte.
Prisen er 155 kr. for olien, og alle produkter ligger mellem 125 og 155 kr. Fås hos Matas.

Filorga forfiner kroppen med en deres avancerede anti-age pleje.

Vi bliver i kropsplejen, som vi jo godt kan bruge meget af her i den tørre og kolde tid, og jeg vil slutte af med franske Filorga, der har gjort deres sejrsindtog i Danmark, og som nu har overført deres avancerede ansigtspleje og ekspertise inden for anti-age til deres første lille serie til kroppen.

Filorga Scrub & Peel er dobbelt eksfoliering til kroppen, dvs. både en mekanisk peel med vulkansk sand, og en kemisk med mild glykolsyre. Den indeholder også fugtgivende ingredienser, og man føler en øjeblikkelig forfinelse af huden, når den skylles af. Bruges 1-2 gange om ugen. 245 kr. hos Matas.

Filorga Nutri-Modeling Body Balm er en fed og rig creme, der smelter ind i huden og ændrer sig til en olie, når den masseres ind. Den er meget plejende og har et indhold af aktive ingredienser, som vi kender fra ansigtsplejen, der gradvist forfiner huden, men også virker opstammende og udglattende. Den indenholder desuden 5 % koffein, som vi kender fra produkter mod cellulitis og væskeophobninger. 375 kr. hos Matas.

Jeg håber, du nu føler dig godt med på alt det nye, der rører sig – om de bedste produkter til hjemmepleje med alt, hvad der sker inden for højaktive syrer, aktivt kul, probiotika m.m. En håndsrækning til den vinterudsatte hud, kropspleje, der er både økologisk og kan lidt ud over det sædvanlige og andre små finesser, som du måske tænker er lige dét, du trænger til.

Se flere indlæg

4 kommentarer
 1. Tina
  Tina siger:

  Sikke et hav af lækkerheder:-)
  Der kom da lige et ønske mere på min juleliste:-)
  En smuk aften til du og gemalen:-)

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.