Velplejet hud og naturlig kulør med skønne nyheder fra Ecooking

Ecooking scrubs og selvbruner

De seneste virkelig lækre nyheder fra Ecooking har fokus på scrubs – og på en selvbruner mousse, der kan bruges til både krop og ansigt. Alt er baseret på naturlige og økologiske råvarer, og så virker de perfekt.

Scrubs er for mange efterhånden blevet en del af rutinen til både krop og ansigt, og er en uundværlig ting, hvis man vil have en optimal hud med en frisk og glat udstråling. De døde hudceller giver en tør og grålig hud, og desuden absorberer de cremer og olier, som ellers skulle gå ind og give fugt og pleje. Så jeg siger det igen-igen: Rense, eksfoliere, fugte/pleje!

Ecookings nye scrubs, til hhv. krop, ansigt og hænder/krop, fjerner ikke alene blidt de døde hudceller, mens også tilfører fugt og pleje. De efterlader med andre ord ikke huden tør, men boostet! Længere nede kan du læse mere om de tre nye scrubs, hvad der er forskellen på dem og hvordan jeg anbefaler, at du bruger dem.

Ecooking selvbrunere giver et perfekt og naturligt resultat!

Scrubs er også en væsentlig del af at opnå et perfekt resultat, hvis du vil bruge selvbruner. Scrub huden og fjerne de døde hudceller dagen før, du skal bruge selvbruneren.

Ecooking selvbruner mousse

Den nye selvbruger mousse er blød og let i konsistensen og meget let at fordele. Særligt med den specielle handske er det som en leg.

Den nye Ecooking selvbruner mousse kan bruges på både kroppen og i ansigtet, og den er simpelthen så let at bruge.
Du skal ikke være nervøs. Den giver ikke striber og kanter og mærkelige nuancer – kun en frisk og helt naturligt lækker glød, som du kan bygge op dag for dag, som du ønsker det. Den lugter ikke grimt og de aktive brunende ingredienser stammer fra sukkerroer og sukkerrør.

Jeg har allerede fået en fin og frisk glød efter en enkelt påføring.

Den bløde mousse, som trænger ind på 1 minut, fordeles nemt jævnt, og så indeholder den også glycerin, hyaluron og agurkeekstrakt, der giver huden masser af fugt. Faktisk får man både en naturlig og frisk glød og en udglatning af huden samtidig.

Jeg har efter bare én gangs brug fået en fint gylden og helt naturlig glød på både krop og ansigt, som jeg er helt vild med i denne tid, hvor vi venter på forår.

Jeg kan anbefale at bruge en Ecooking handske til påføringen. Dels for at undgå afsmitning på hænderne, men også fordi, den gør det så let at fordele moussen og skabe et perfekt resultat uden kanter eller striber. I ansigtet bruger jeg dog fingrene for at styre det lidt mere.
Handsken kan vaskes og bruges igen og igen.

Ecooking selvbruner
Alt er fint beskrevet på emballagen, og intet kan gå galt ♥
Handsken koster 79 kr. og fås på Ecooking.dk her.
Selvbruner moussen koster 229 kr. her.

Eksfoliering, pleje og fugt i eet!

Tilbage til de tre nye scrubs. Håndsæben er en fantastisk luksus i dagligdagen, hvor sæbe med aloe vera, agurkeekstrakt, og milde plantebaserede vaskeaktiver sammen med en meget mild lavasten scrub renser i dybden og giver bløde og velplejede hænder. Jeg elsker at have den stående i køkkenet (i øvrigt for tiden ved siden af Ecookings lækre opvaskemiddel). Den små lavakorn gør, at hænderne føles ekstra rene og lækre.

Ecooking bodyscrub

Håndsæben kan også bruges som en meget mild eksfoliering af kroppen. Jeg er dog helt vild med bodyscrub’en, som efterlader huden ekstrem blød og lækker – og du behøver ikke bodylotion bagefter!

Håndsæben kan sagtens bruges i badet også, hvor den giver en meget mild peeling. Jeg vil dog også virkelig anbefale den nye Bodyscrub (fås i tre duftvarianter 01, 02 og 03). Det er total spafornemmelse, og huden er blød – og lækkert fugtmættet bagefter. Jeg elsker duften, det fine salt og den fede konsistens af plejende olier, bl.a. mandelolie, arganolie og shea butter.

Ecooking Bodyscrub koster 249 kr. her.

 

Ecooking ansigtsscrub til den daglige rutine

Ecookings ansigtsscrub

Til sidst vil jeg også rose Ecookings nye 2-1 rensescrub. Faktisk er der rigtigt meget i én her. Både rens med olier (bl.a. aloe vera og mandelolie) og daglig mild eksfoliering med lavasten og kulgranulat fra kokosnøddeskaller – og også glykolsyre, som er en mild og effektiv frugtsyre udvundet af sukkerrør. Virkelig guf for huden, som efterlades meget blød og lækker, og på ingen måder udtørret.
Din hud vil elske den, og den bliver både eksfolieret med korn og syrer, renset og plejet i een proces.

Bliver eksfolieringen alligevel for meget at bruge hver dag, så brug den nogle gange om ugen i din renserutine. Vær i øvrigt aldrig bange for at blande forskellige serier og mærker!

Ecooking Rensescrub koster 199 kr. her.

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.