Verdens bedste kryddersmør med semidried tomater og hvidløg!

den lækreste kryddersmør med semidried tomater og hvidløg. Få opskriften her.

Skål fundet hos Charlottenlund Keramik, webartisten.dk

 

Her får du opskriften på den lækreste kryddersmør, jeg kender. Den er med semidried tomater og hvidløg, og den smager som en drøm. Alle, som jeg serverer den for, er helt vilde med den, og den er fantastisk til fx bufferter og tapas. Eller måske til en sandwich – eller til et godt stykke brød før middagen. Jeg garanterer, at det en kryddersmør, der lynhurtigt får ben at gå på!

Det er pærelet, og så er det med til at løfte dit gode brød, din buffet eller tapasbord til nye højder. Jeg har lavet denne smør i årevis, og hver eneste gang er reaktionen den samme – folk er helt vilde med den!

 

TIP. Server fx sammen med det lækre og nemme italienske brød!

Det eneste, du skal gøre, er at røre helt almindelig blødt smør op med groft hakkede semidried tomater (ikke soltørrede) og lidt presset hvidløg efter behag. Giv det også en smule ekstra flagesalt og peber – og brug evt. en smule af lagen fra de semidried tomater.

Opskrift på verdens bedste kryddersmør med semidried tomater og hvidløg!

Det behøver ikke være så præcist – find din egen perfekte kombination af semidried tomater, hvidløg, lidt ekstra salt og evt. lidt lage fra tomaterne.

 

Sæt derefter smøret på køl, og den rødlige kryddersmør er klar til servering.

Kryddersmør med perfekte kombination af semidried tomater, hvidløg, lidt ekstra salt og evt. lidt lage fra tomaterne.

Jeg bruger ca. 1 fed hvidløg og en lille håndfuld semidried tomater til ½ pakke smør. ½ tsk. salt og lidt friskkværnet peber.
Hvis du har lyst kan du tilsætte et par spsk. af lagen fra tomaterne.


God fornøjelse!

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.