Fredagsfavorit: Filorga NCEF-Shot 10 dages kur svarende til 1 fillerinjektion.

Nyheden NCEF-Shot fra Filorga er valgt som denne uges favorit.


Nyheden NCEF-Shot fra Filorga er valgt som denne uges favorit. En 10-dages kur med en ekstrem høj koncentration af Filorgas signaturingrediens NCEF, der i virkeligheden består af en cocktail af 50 revitaliserende mineraler, ceramider, omegasyrer og vitaminer. Koncentrationen i NCEF-Shot svarer til indholdet i en antiage filler-injektion.

Produkt modtaget i gave til test!

Hvis du kender og er fan af Filorga, så kender du allerede den god virkning, produkterne har på huden. Det er ikke så længe side, at jeg havde udpeget den nye Time-Filler serum som fredagsfavorit – og nu er de her altså igen. Denne gang med en ultra-koncentreret NCEF-Shot, som bruges som en 10-dages intensiv kur, hvis du har behov for et løft og måske føler, at du og din hud er træt og stresset.

NCEF er Filogas signaturingrediens til anti-age. De er også en af verdens største leverandører af ingredienser til kosmetiske filler-behandlinger, og i deres cremer og serummer tilfører de samme ingredienser. NCEF af 50 ingredienser, og i NCEF-shot er der for første gang i samme koncentration, som i en injecerbar antiage behandling.

Derudover er der et aktiveringkompleks, der med udspring i bioteknik aktiverer nye celler og booster indsatsen på alderstegnene.

 

Filorga NCEF-Shot er en 10-dages skønhedsbehandling

NCEF-Shot bruges som en kur, og jeg vil sige, at den eventuelt ses som et alternativ til en ansigtsbehandling, hvilket den prismæssigt nogenlunde svarer til. Her får du en intensiv skønhedsbehandling, som du klart vil opleve giver en forbedring på fugtniveau, glathed og udstråling – sammen med en følelse af selvforkælelse morgen og aften.

Kuren sætter ind på ujævn hudtone, minimering af rynker og porer og forøgelse af fastheden. Man mærker med det samme, at der sker noget, og at vi er ude i en aktiv kur. Brug en pipette morgen og aften som en serum (husk at ryste flasken).
Varm produktet let op i hænderne og arbejd det ind i huden i ansigtet, på halsen og på decolleté.

Filorga NCEF-Shot bruges som en kur, en intensiv skønhedsbehandling, som du klart vil opleve giver en forbedring på fugtniveau, glathed og udstråling.

Filorga NCEF-Shot koster 645 kr. og fås i Matas (lige nu er der 20% rabat). (reklamelink)

 

Du kan tjekke alle fredagsfavoritterne ud HER.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.