,

NY Vichy Liftactiv Specialist Serum med 0,2% Retinol

Den nye Vichy Liftactiv Specialist Serum indeholder 0,2% Retinol og er ideel at tilføre din aftenrutine mod ujævn hudtone, linjer og rynker.

Vichy Laboratoires har lanceret en ny intensiv Liftactiv Retinol Specialist Serum med høj koncentration af Retinol (A-vitamin), der sammen med peptider og probiotika sætter virksomt ind på linjer, rynker og pigmentpletter. Retinol er den mest dokumenterede ingrediens, når det kommer til at nomalisere huden og gøre den sund, mindre rynket, blødere og strammere.

Reklame/modtaget til test/links til Magasin

Alle, der interesserer sig for hudpleje, ved efterhånden, at A-vitamin i forskellige former – fra forløberen til ren A-vitaminsyre, Retinol, til forskellige omdannede og mildere afarter – har en veldokumenteret effekt på huden. Og netop her i efteråret og vinteren er det den perfekte tid at introducere din hud til Retinol.

 

Hvad er Retinol?
Retinol er en forløber til hudlægernes receptpligtige A-vitaminsyre. Retinol har den store fordel, at molekylerne er små og nemt trænger ned i hudcellerne, hvor det omdannes til A-vitaminsyre.
Her har det en virkning på produktionen af kollagen, hyaluronsyre og elastin, som udjævner og forbedrer hudstrukturen og virker på alt fra alderstegn til akne.Det kan kræve en langsom tilvænning, og efterhånden øges styrken og sundheden i huden, så det kan bruges op til hver aften i hudplejerutinen. Eftersom Retinol er en syre, og det øger lysfølsomheden, er det en god idé, at bruge en creme med solfaktor om dagen.
Vichy Captial Soleil UV Age Daily er et godt bud – den er plejende og har en meget lækker tyndtflydende konsistens.

Retinol er en syre, og det øger lysfølsomheden, er det en god idé, at bruge en creme med solfaktor om dagen. Vichy Captial Soleil UV Age Daily er et godt bud - den er plejende og har en meget lækker tyndtflydende konsistens.Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum

Den nye Liftactiv Retinol Specialist Serum har 0,2% Retinol, hvilket er ideelt at tilføre din aftenrutine, hvis du oplever tab af fasthed, store porer, ujævn hudtone,  linjer og rynker.

Man kan generelt sige, at jo højere procentdel, jo hurtigere resultater. Men det skal samtidig balanceres, så huden kan tolerere A-vitaminet, og deruover skal det gerne kombineres med andre virksomme ingredienser for at skabe ekstra gode resultater.
Det løser Vichy med deres nye serum ved at tilføre peptider og antioxidanter samt gode fugtgivere som glycering og soyaolie.

 

Du finder Vichy på Apoteket og hos Matas.

Se Vichy Liftactiv Retinol Specialist Serum her (470 kr. i Matas)

Daglig solbeskyttelse: Vichy Captial Soleil UV Age Daily (200 kr. i Matas)

 


KLIK OG SE ALLE FREDAGSFAVORITTERNE HER

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.