Oktober beautyfavoritter!

Beautytips og nyheder til både hår, negle, hudpleje og makeup.

Efteråret er over os og med det er der gang i hudpleje og makeup nyhederne.
Det er med at holde tungen i lige i munden for at følge med i alle de nyheder, der kommer – så udover fredagsfavoritterne, så får du de lækreste oktober TOP beautyfavoritter til både hår, negle, hudpleje og makeup.

Reklame

Colorescience Mascara

Jeg er helt solgt til den nye mascara fra prisbelønnede amerikanske Colorescience, som består af de reneste mineraler.
Farven er kulsort og intens, og den lægger sig naturligt på vipperne uden at klumpe eller drysse. Dem er bare flot, flot.
Mascaraen indeholder peptider, der nærer og plejer vipperne.
Colorescience mascara fås her til 195 kr.

Jeg er helt solgt til den nye mascara fra prisbelønnede amerikanske Colorescience, som består af de reneste mineraler.

Den anden nyhed fra Colorescience er Total Eye, der dækker mørke rande, modvirker hævelse og bekæmper linjer og rynker. Det indeholder desuden SPF 35 mineral solfaktor. Det er et virkelig luksusprodukt til dine øjenomgivelser. Fås alene eller i sampak med mascaraen til 843 kr.

 

 NailKind care produkter

Nailkind, som forhandles i Normal, lancerer jævnligt nye flotte farver, og til meget lave priser. Og nu er der kommet NYE care produkter til, som er virkelig gode!

Nailkind, som forhandles i Normal, lancerer jævnligt nye flotte farver, og til en pris på kun 36 kr.

Og nu er der kommet NYE care produkter til, som er virkelig gode!
Fx en suveræn 5 in 1, der både plejer og styrker og kan bruges over og under lakken. Til topcoat kan jeg dog virkelig anbefale den nye Plumping Top Coat.
Med 5-1 under og Top Coaten som afslutning, får du nogle virkelig stærke og meget langtidsholdbare negle.

Har du skrøbelige negle, så brug den nye Nail Strenghtner!
Careprodukterne koster det samme som lakkerne, 36 kr., i Normal.


Lucia Care serum og olie med guld, røgelse og myrra!

Danske Lucia Care, som du kan læse mere om i indlægget her, er udviklet af Nanna Kirkebjerg, der er læge og er desuden – som den ene ud af kun to i Danmark – uddannet i naturmedicin. Hun har i mange år arbejdet med planters effekt på bl.a. stress, og har på den baggrund udviklet de lækre og kompromisløse produkter med en række medicinske planter. Blandt andet padderokke, der tilfører huden og kroppen Sicilium, og signaturingrediensen rosmarin, der har anti-bakterielle og anti-inflammatoriske egenskaber og styrker immunforsvaret.
Med Lucia Care er du sikret de bedste af de bedste ingredienser, og faktisk er der så meget sjæl i det her projekt, at priserne bliver holdt nede på trods af et dyrt indhold af den allerbedste kvalitet.

Med Lucia Care er du sikret de bedste af de bedste ingredienser, som 24 kt guld, og faktisk er der så meget sjæl i det her projekt, at priserne bliver holdt nede på trods af et dyrt indhold af den allerbedste kvalitet.

Nogle få mennesker tåler desværre ikke rosmarin, og derfor er det erstattet af andre virksomme hero-ingredienser i de to helt nye luksusprodukter:
CREATOR – 24K Pure Radiance Serum og ILLUMINATOR 24K Pure Balance Oil.

Og ja, de indeholder faktisk 24K guld! Ædelmetallet har en lysnende effekt på huden, det fornyer gløden og spændstigheden og styrker hudens regenererende egenskaber. De små guldstykker giver desuden en fin glød, når du bruger olien (nogle få dråber er nok).

Frankincense, også kendt som Boswellia olie – hvis duftstoffer traditionelt har været brugt til røgelse – har en lang række egenskaber som antiinflammatorisk, antiseptisk og antioxidativ, beroliger, styrker og stimulerer cellerne.
Myrra tilfører kraftige antioxidanter, virker sammentrækkende og opstrammende på huden.
Den ultrabløde serum indeholder hyaluronsyrer, der giver intens fugt dybt i huden og udglatter linjer og rynker. Økologiske lægeurter stimulerer naturligt hudens collagendannelse. I cremen er desuden tilsat Glasurt, der styrker hudbarrieren og optimerer hudens evne til at holde på fugten.

Lucia Care forhandles i bl.a. Magasin og på Lucia Cares hjemmeside, hvor du også finde spændende tips til egenomsorg og et Herbarium, hvor du kan læse om de forskellige lægeplanter.

 

Jane Iredale ColorLuxe Hydrating Creme Lipstick og PureMatch Liquid Concealer

Den nye Jane Iredale PureMatch Liquid Concealer er en ener - dækningen er utrolig god og stadig naturlig både at se på og som følelsen på huden.

Jeg har været fan af Jane Iredale siden de i 1994 var pionerer inden for det rene og mineralske, uden parfume og skadelige kemikalier.
Jeg har flere all time favoritter som bl.a. deres løse Amazing Base foundation, deres In Touch highlighter stift og deres klassiske eyeliner pencils.

De to nye lanceringer er bestemt også en favoritplads værdige! Den nye PureMatch Liquid Concealer er en ener – dækningen er utrolig god og stadig naturlig både at se og følelse på huden. Brug den til en suveræn dækning af misfarvninger og rødme – eller vælg en tone lysere og brug den til at løfte og lysne. Jane Iredale har lavet et smart match skema, hvor du kan finde frem til din præcise farve – se de mange farver her.

 

med den nye Jane Iredale ColorLuxe læbestifter muligt for at finde din perfekte nuance. Om det er inden for nude, pink, bær eller røde nuancer.

Ligesom med concealeren, er der forklaring på om farverne er varme eller kolde, og du har også med den nye ColorLuxe læbestifter mulighed for at finde din perfekte nuance. Om det er inden for nude, pink, bær eller røde farver.
Den nye løbestift er cremet og meget plejende og behagelig – og dog alligevel meget rig i pigmenteringen og flot holdbar. Resultater er bløde, bløde læber med en farve, der fordeler sig uden at blive tør eller lægge sig i de fine linjer. Kan købes hos Jane Iredale her. Björn Axén fejrer 60 års spektakulær succeshistorie 

Den svenske kongelige hofleverandør Björn Axén fejrer 60års jubilæum med en smuk coffee table book med frisureskitser, fotos og mindeværdige historier. Ikke mindst den fascinerende fortælling om den tidligere frisørlærling, Johan Hellström, der ud af det blå får meddelelsen om, at han har arvet hele Björn Axéns virksomhed, da denne pludselig dør i 1993.

Den svenske kongelige hofleverandør Björn Axén fejrer 60års jubilæum med en smuk coffee table book med frisureskitser, fotos og mindrerige fortællinger.

I anledning af jubilæet er der lanceret en limited edition af den legendariske Bj¨orn Axén tørshampoo, der frisker håret op uden af efterlade spor i håret.
Limited Edition Rich Amber Dry Shampoo koster 99,95 kr. i Matas

.

Björn Axén har netop lanceret den nye Color Seal serie, der giver masser af fugt og pleje og bevarer intensiteten i farvet hår.

Derudover har Björn Axén netop lanceret den nye Color Seal serie, der giver masser af fugt og pleje og bevarer intensiteten i farvet hår.


Nimue serum og creme til sensitiv hud

Og nu til to hudplejeprodukter fra Nimue, som jeg ikke kan få armene ned over!

De to produkter, en creme og en serum, er rene og parfumefri, giver en så lækker beroliget og velplejet hud. For alle, både med og uden sensitiv hud, skaber de virkelig resultater få dage.

Produkterne er udviklet af Nimue specielt til sensitiv og reaktiv hud, og de er selvfølgelig velegnet til alle hudtyper. Også, hvis du vil forebygge, at din hud kommer i ubalance, udvikler tørhed, øget følsomhed eller rødme.
Udover, at de her produkter på en uge vil kunne lindre ubehag, genoprette balancen i huden mikrobiom, reducere inflammation og styrke immunsystemet og modstandsdygtigheden i huden, så giver de fra dag 1 den lækreste fugtmætning i huden.

Nimues to nye produkter i Sensitive Skin serien, er baseret på nyeste teknologier som plantestamcellemolekyler, antiinflammation og en række dokumenterende ingredienser.
Nimue er simpelthen en af de hudserier, hvor der er resultater nærmest med det samme. De to nye produkter i Sensitive Skin serien, er baseret på nyeste teknologier som plante stamcellemolekyler, antiinflammation og en række dokumenterende ingredienser.
Soothing Repair Serum (629 kr.) er yderst koncentreret og meget let absorberende. Hovedfokus er på at optimere hudens mikromiljø, reducere inflammation og genoprette mikrobiobalancen samt fremme biomarkører, der forynger huden.

Daily Calm and Restore (599 kr.) er en dag- og natcreme med en let og blød konsistens, der reparerer hudbarrieren, genopretter lipid- og mikrobalance og forbedrer hudens immunforsvar. Sensitiv hud skyldes som oftest en åben eller beskadiget hudbarriere.

Huden er den yderste barriere, som kan holde fremmedelementer borte. Immunsystemet arbejder konstant med at holde uønskede “indtrængere” på afstand. Eftersom menneskekroppen er ideel for en række mikrober, søger disse konstant at komme ind i kroppen.

NIMUE forhandles hos kosmetologer over hele landet. I forbindelse med lanceringen af de nye sensitive produkter er der også kommet en ny professionel PHA peeling-behandling til sensitiv hud i klinikkerne.

VERDEN håndcremer

Mine VERDEN favoritdufte er Herbanum og D'Orangerie, og de fås nu sammen med Aborealist, som håndcremer

VERDEN er grundlagt af danske Charlotte Semler og engelske Arabella Preston, som også er kvinderne bag VOTARY Skincare. Det er luksuriøst og uden skadelig kemi af nogen art – kun himmelsk velduftende naturlige ingredienser fremstillet så bæredygtigt som muligt.

Mine favoritdufte er Herbanum og D’Orangerie, og de fås nu – sammen med Aborealist – som lækre, velduftende og plejende håndcremer (245 kr.)

For mig er det en ultimativ luksus at tænde et VERDEN duftlys i badeværelset eller vaske krop og hænder i den meget rige sæbe, der efterlader en duft, der gør sjælen godt.
VERDEN forhandles bl.a. i Magasin.

 

VOTARY Sensitive Cleansing Cream

VOTARY Daily Apple Toner er en fænomenal peelende toner, der er blid og samtidig så effektiv, at huden får en glathed og glød, der virkelig kan ses.

VOTARY har lanceret en luksuriøs rensecreme til sensitiv hud med ikke færre end 21 superolier – vi taler eksklusive olier af frø fra bl.a. jordbær, blåbær, granatæble, passionsfrugt, hybenkerne, broccoli, tomat, hindbær og nigellafrø! Alle beroligende og nærende for huden.

Rensen en tyk creme, der masseres ind i huden med fugtige hænder, hvorefter den skylles af. Den smelter urenheder og makeup væk, mens den understøtter hudens barrierefunktion. Et havreekstrakt giver ekstra pleje og beroligelse. VOTARY produkterne indeholder altid en ekstrem righoldig formular af planter og er fri for duftallergener, æteriske olier og sulfater.
Den luksuriøse VOTARY Super Sensitive Cleansing Cream kan købes i Magasin.

Jeg må altså også nævne VOTARY Daily Apple Toner! (350 kr.)
Den er en fænomenal peelende toner, der er blid og samtidig så effektiv, at huden får en glathed og glød, der virkelig kan ses. Det er et ekstra gear til din hudpleje at bruge en daglig syre.
For sensitiv hud, der normalt har svært ved at tolerere syrer – og for andre, der gerne vil undgå, at det bliver for hårdt ved huden – er det en perfekt
afbalanceret blanding af AHA-syrer, herunder æblesyre og mælkesyre, der virker i hudens yderste lag. De virker mildt eksfolierende, giver en jævn og glat hudstruktur og stimulerer kollagendannelsen.

VOTARY har også fornyeligt lanceret deres luksuriøse Night Star Serum  med  3 lysnende, 9 aldersbekæmpende og 12 fugtgivende aktive ingredienser, som klinisk bevist øger fugtniveauet og reducerer rynker. I forbrugerforsøg sagde over 89 % af brugerne, at det fik deres hud til at se forynget ud, over 85 % sagde, at det gjorde deres hud mere strålende, og over 80 % var enige i, at det forbedrede hudtekstur og gjorde huden glattere.
VOTARY natserummen forhandles i Magasin.

 

 

EVOLVE 99,9% naturlig Age Defying Lifting serum 

Vi slutter oktober beautyfavoritterne med Evolve Organic beauty.
Fokus er på sundheden og den grønne livsstil, og på håndlavede produkter i små partier, så friskheden i de naturlige olier, fedtstoffer og ekstrakter af superfoods fra hele verden – og i de dyrebare antioxidanter – bevares.
Det er naturligt, økologisk og gennemtænkt.

Evolve Age Defying Lifting Serum hjælper med at bekæmpe synlige alderstegn ved at løfte, opstramme og udglatte huden på ansigt og hals.

 

Evolve har i oktober lanceret en nye innovativ Age Defying Lifting Serum, der hjælper med at bekæmpe synlige alderstegn ved at løfte, opstramme og udglatte huden på ansigt og hals.

Duften er naturlig og meget indbydende, konsistensen cremet, silkeblød og behagelig. Det er en serum, der både er effektiv og som samtidig giver velvære at bruge. Den indeholder bl.a. hyaluronsyre, der giver langvarig fugt og fylde, og det berømte Hexapeptid-8, også kendt som “Botox på dåse”, der reducerer synligheden af rynker ved at berolige ansigtsmusklerne.
Du finder Evolve hos Matas.

 

Jeg håber, du føler dig inspireret og lidt klogere på, hvad der sker i den omfattende verden af skønhedsprodukter, hudpleje og makeup.
Du kan løbende følge mine Fredagsfavoritter og også se med her på Instagram

Jeg kan kun anbefale at plukke det bedste ned fra alle hylderne og sammensætte den hudplejerutine, der passer dig, dine behov og præferencer. 

 

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.