Fredagsfavorit – Wella Professionals Color Fresh Mask plejer og opfrisker farven!

Wella Color Mask er både suveræn pleje og semi-permanent fra på professionelt niveau.

 Wella Professionals nye Color Fresh Masks er denne uges suveræne fredagsfavorit her på Qland. Hårmaskerne er plejende som en professionel kur, og samtidig er de semi-permanente hårfarver til hjemmebrug. Der er helt perfekte til på bare 10 minutter at vedligeholde salonfarven eller opfriske din naturlige farve. Eller måske give håret en ny spændende nuance i nogle hårvaskes tid! 

Produkter er modtaget til test!
Indeholder reklamelink!

 

Wella Professionals Color Fresh Mask er ny og nem måde at give dig selv en professionelle salonoplevelse på 10 minutter derhjemme med en super plejende og farveopfriskende hårmaske. Der er 12 forskellige professionelle farver at vælge imellem, hvis du diskret ønsker at forbedre en naturlig hårfarve og opnå et sundere og mere glansfuldt hår – eller vil eksperimentere med mere sjove farver!

Vælg mellem 7 naturlige nuancer – som genopfrisker salonfarver derhjemme og bringer en synlig farveopfriskning og glansforbedring – og 5 mere intense farverige nuancer, som giver en synlig farvetransformation, der vil fade smukt og naturligt.

 

Farve + Pleje
Farve: Wella Professionals signatur semi-permanente farvestoffer giver en synlig professionel salonfarveopfriskning og glansforbedring.
Pleje: Conditioning/plejende maske med botaniske olier gør håret blødt, stærkt og sundt.


Wella Color Fresh Mask fås i både naturlige, glossy og intense farver

Jeg bruger to af de naturlige og opfriskende nuancer, som giver en suveræn opfriskning, pleje og glans. Her kan du fx vælge mellem nuancer som Copper og Chocolate – en Golden eller Caramel gloss eller den lyslilla Pearl, som er perfekt i et lyst eller gråt hår, der skal tones en smule mere koldt. Du kan se alle Color Fresh farverne hos Matas (149, 95 kr.).

Wella Color Mask fås i 12 nuancer - fra naturlige til mere markante.

Hvis jeg har lyst til at forandre mit look – og faktisk dække mine grå hår overraskende effektivt – så bruger jeg Caramel, der giver en let brunlig farve.
Men, eftersom jeg jo er ganske tilfreds med mine kolde gråsprængte lokker, så er det først og fremmest Color Fresh Mask i farven Pearl, jeg er faldet totalt for. Næste gang tror jeg, at jeg skal prøve steppet videre med den lidt mere intense Lilac.

Hårmaskerne giver en pleje af håret, som er i en virkelig høj klasse, og det slår mig hver gang, hvor blankt mit hår bliver. Det er ikke, fordi den lyse lilla skaber en markant forskel, men den dæmper lige det gyldne skær i håret – og hold op en lækker glans og hårkvalitet, den efterlader!!!

Wella Color Mask Pearl

Det er ikke let at gengive fornemmelsen af et hår, der er lækkert efter en unik kur på Color Mask, men måske fornemmer du, at det er blankt. Farven er også lidt koldere efter brug af den lyslilla Pearl, der dæmper de gyldne nuancer.

Hvis du ind imellem trænger til en opfriskning mellem frisørbesøgene, en opfriskning af din naturlige farve – og samtidig en kur på salonniveau, der løfter følelsen af hårkvaliteten og giver ny glans – så kan jeg varmt anbefale dig at finde en Color Fresh Mask (eller flere 🙂 ). Det behøver slet ikke være en drastisk farveændring. I den neutrale ende finder du den varme Golden eller den kolde Pearl. Lidt mere farve finder du i de flotte Caramel, Copper, Lilac, Rose eller Chocolate. Og er du mere modig, så kan du springe ud i Pink, Blue eller Red. Uanset hvad, så kan du trygt stole på, at det semi-permanente farven forsvinder igen.

Du kan se nærmere på farverne og købe Wella Professionals Color Fresh Mask hos Matas til 149.95 kr. (reklamelink)

 

2 replies
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Rie,

   Farven holder omkring 3-4 hårvaske i mit hår. Der er til en del gange, omkring 10 vil jeg skyde på, der nok skal være til.

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.