Jeg nyder godt af min mands oplevelsesgaver!

Marienlyst Strandhotel
Det har sine fordele, at ens mand har haft en stor rund fødselsdag! Jeg er nemlig så heldig, at jeg stadigvæk med-indkasserer dejlige oplevelsesgaver 🙂 Han havde vist også været så sød at tænke lidt på mig, da han havde ønsket sig et gavekort til Marienlyst Strandhotel. 

I sommer var der først mine egne gaver, som jeg selv kunne være med til at nyde – en tur på Hotel Skansen i Båstad i Sverige og lækker mad på den lille ø Vejrø.
Så var der et ophold på Rødvig Kro på Stevns!
For en lille måned siden var vi inviteret af gode venner på weekend på Bornholm!

Og torsdag-fredag i sidste var vi så på Marienlyst Strandhotel! Her var vi også for præcis to år siden, og det var et gensyn med en stadig lige dejlig ansigtsbehandling og en lige lækker spa, der mødte os. Og så har de altså en virkelig lækker morgenbuffet 🙂

Morgenbuffeten på Marienlyst Strandhotel er virkelig lækker!

Sådan en morgenmad gad jeg godt få serveret hver dag!

 

Det kan du læse mere om her, hvis du savner inspiration til en gave, et forkælelsesophold – eller måske en spadag!

Marienlyst Spa i Helsingør.

Nu er der kun een gave tilbage, og jeg glæder mig til frokost i tårnet inde på Christiansborg! ♥
Det har været gode gaver, som vi har fået lov at nyde sammen – betænksomme ønsker og betænksomme gaver. Måske til inspiration, hvis du mangler en god gaveidé.

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.