Avéne Tolerance Control – en ny løsning til tør og hypersensitiv hud!


Den nye rens fra apotekermærket Avène, Tolérance Extremely Gentle Cleanser, er den blideste, du kan forestille dig! Den er steril og totalt uden konserveringsmidler. Den indeholder en helt ny postbiotisk ingrediens, der virker ultraberoligende. Og så efterlader den huden fuldstændig ren, uden den mindste udtørring. Hele Tolérance-serien er udviklet særligt til at berolige sensitiv hud, der er kendetegnet ved stramhed, rødme, prikken eller generelt ubehag i huden.

Produkter er modtaget i gave til anmeldelse!
Indeholder reklamelinks.

Der findes forskellige grader af hypersensitiv hud, fra alvorlig intolerance og allergi, til overreaktiv hud og en mere let hypersensitivitet. Særligt til den sidste kategori – og til alle andre, der foretrække blide, reparerende og fugtgivende hudprodukter – er der kommet en interessant nyhed på Apotektets hylder.

Avéne Tolérance er sterilt og uden konservering!

De nye Avéne Tolérance er landet på apotekerne i Danmark her i juli måned. Serien er unik, fordi de særlige patenterede sterile tuber gør alle former for konservering, og konserveringslignende stoffer, helt overflødige. Jeg behøver nok ikke nævne, at de selvfølgelig også er fri for alkohol, duft, parabener og andre kritiske stoffer.

 

Serien består af den ultraberoligende og milde rens. Sterile, plejende og irritationsdæmpende cremer beroliger huden med det sammen, genopbygger hudbarrieren på 48 timer og øger fugtniveauet i huden drastisk efter bare 1 time! Endelig er der i serien en intenst fugtgivende og beroligende maske. Priser fra 159,50 – 179,50 kr.

 

Produkterne har kun få indholdsstoffer og er bygget op, så de svarer til hudens egen struktur. De styrker og genopbygger hudbarrieren med 98% naturlige ingredienser, bl.a. det beroligende, irritationsdæmpende og blødgørende Avène Termalkildevand. Cremerne er så skånsomme de også kan bruges til børn fra 2 år!

D-Sensinose balancerer huden fra ondets rod!

Beroligende D-Sensinose er hovedingrediensen i den nye Tolerance Control-serie. Avénes laboratorier har, med udgangspunkt i deres termalske kildevand, udviklet en patenteret postbiotisk ingrediens, som mindsker hudens tendens til at overreagere ved at hæmme de sensoriske signaler. D-Sensinose virker direkte på roden til hypersensitiv hud og har derfor en ultraberoligende effekt.

 

Postbiotiske bakterier er det nyeste, der forskes i. De opstår, når de probiotiske bakterier omdanner visse fibermolekyler – og menes at have en stor betydning for regulering af bakteriefloraen.
Vores personlige, unikke sammensætning af bakterier kaldes vores mikrobiom, eller mikrobiota, og findes indeni os i bl.a. tarmsystemet, men også udenpå – på huden, i ansigtet, hårbund, ja, overalt på din hud. Mikrobiomet er unikt og afhænger af, hvor vi kommer fra, hvor vi bor og vores kost. (læs mere her og få styr på præ- og probiotika).

 

Tolerance Control Cream til normal/kombineret, hypersensitiv hud.

Tolerance Control Cream til normal/kombineret, hypersensitiv hud.

 

 

Det franske mærke Eau Thermale Avéne har på deres laboratorier udviklet en række aktive ingredienser, der mindsker kløe og virker reparerende på huden. Du kan altid finde en Avéne-creme på hylderne til tørhed, eksem, kløe og irritation. Og desuden også til bl.a. age-pleje (glød, rynker, elasticitet, fasthed).

 

Den blideste rens, du kan forestille dig!

Uanset, om du har hypersensitiv hud, har tør hud, eller ønsker en rens, der gør ikke huden stram, så finder du nok ikke noget mere blidt og fugtgivende end Tolérance Extremely Gentle Cleanser.

Tolerance Extremely Gentle efterlader huden blød og fugtmættet, samtidig med, at den stadig effektivt fjerner alt, der er på hudens overflade.

Tolerance Extremely Gentle renselotion har et højt indhold af Avène Termalkildevand. Den er skånsom for hudbarrieren og efterlader huden blød og fugtmættet, samtidig med, at den stadig effektivt fjerner alt, der er på hudens overflade: snavs, sved, alle former for makeup og solfiltre.

Den bruges direkte på huden uden brug af vand. Fjernes bare med en klud eller vatrondel og efterlader huden fugtet. Brug derefter evt. et pift af Avenes termalske kildevand efterfulgt af en af Tolerance-cremerne.

Rensen koster vejl. 159,50 for 200 ml. Fås på tilbud hos Apopro til 139,50 kr.

Avenes sterile renselotion til sensitiv hud skal ikke fjernes med vand.

 

De nye cremer i serien, Tolerance Control Cream til normal/kombineret hypersensitiv hud og Avène Tolerance Control Balm til tør/meget tør hypersensitiv hud, beroliger omgående og balancerer langvarigt hudens tendens til at overreagere med det postbiotiske D-Sensinose. Bruges morgen og aften på ansigt, hals og øjneomgivelser. Kan bruges selv til børn ned til 2 år. (Vejl. udsalg 179,50 kr.)

Avène Tolerance Control Balm til tør/meget tør hud.

TIP. Giv et pust Avène Termalkildevand efter rens og før creme for en ekstra beroligende effekt.

Avène fås kun på apoteket.

 

4 kommentarer
 1. Berit Ærensgaard
  Berit Ærensgaard siger:

  Hejsa… Jeg er vant til at bruge rensebalm , men nu har jeg bestilt både renselotion og dagcreme balm fra Avene. Jeg har hypersensitiv hud med varme og rødme, så ja glæder mig til at prøve om ikke andet i perioder … kh Berit

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Berit,
   Jeg kan forestille mig, at du bliver glad for den ultralette og blide renselotion! Den vil være meget mild og balancerende for din hypersensitive hud. Og cremen skulle meget gerne hjælpe dig også. Det er spændende. Hvis du har lyst, så meld meget gerne tilbage, hvordan det går!

   KH og tak fordi du skrev 🙂
   Jeanette

   Svar
 2. Louise
  Louise siger:

  Er renselotionen uden olier, så man kan bruge EGF direkte på bagefter? Er nemlig meget glad for at bruge rensebalms pga konsistens og fornemmelse af fugt, men dem jeg bruger har olier i. Venligst Louise

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Louise,
   Den indeholder squalane, som er en hudidentisk olie, der også findes i vores sebum. Den er mere som en creme/lotion end en decideret olierens. Men den har altså et ret højt indhold af squalane, så det kunne godt være, at den ikke er det optimale match med EFG.
   Tak for at stille dette spørgsmål!

   De bedste hilsner
   Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.