, ,

1. adventsgave: Min favorit enzympeeling og banebrydende superhyaluron fra Nimue Skin Technology


Så blev det 1. december, og jeg er klar med Årets Adventskalender her på Qland, hvor jeg de næste fire søndage finder en heldig læser, der skal forkæles med en ekstra julegave i form af mine udvalgte beautyfavoritter.
Vi starter med fantastiske Nimue Skin Technology, hvor jeg har valgt deres bestseller, Exfoliationg Enzyme, og de to helt nye banebrydende produkter med superhyaluron. Serummen Hyaluronic Ultrafiller og verdens første – ogvirkelig geniale – olie med hyaluronsyre. Værdi i alt 1.459 kr.

 

Bag 1. låge i Qlands adventskalender gemmer der sig det rene guld for din hud fra Nimue Skin Technology, som er et af de mærker, der har stor fokus på innovation af videnskabeligt dokumenterede avancerede ingredienser og transportsystemer. Og som altid har jeg fokus på de produkter, hvor man virkelig kan se og mærke en forskel!

Det er alle tre produkter, jeg har skrevet om før, og de er kæmpe favoritter her hos mig.

VINDEREN ER TRUKKET ♥ TILLYKKE TIL INGE DAM, DER BLEV DEN HELDIGE DENNE GANG! 

Det første, vinderen får i gave er den suveræne Exfoliating Enzyme (459 kr.) der er blevet en klassiker og en bestseller fra Nimue. Ved hjælp af enzymer fra bl.a. papaya og ananas fjerner blidt de døde hudceller og stimulerer cellefornyelsen – du får den blødeste, glatte og fine hud på få minutter. Ved regelmæssig brug, vil du opleve en tydelig forbedring af hudens klarhed og ensartethed.

Først smører du den klare og bløde gel på den afrensede hud og lader den sidde i 2 minutter. Derefter aktiverer du den med lidt vand på fingrene og masserer i 3-5 minutter. Jeg kan ovenikøbet godt finde på at give den en ekstra omgang med lidt mere vand og 5 minutter mere. Brug den 2-3 gange om ugen morgen eller aften.

Den ypperste fugt med superhyaluron og verdens første hyaluronolie!

 

Udover enzympeelingen, får den heldige også de to produkter, der var udvalgt til ugens fredagsfavorit for et par måneder siden.

Nimue Hyaluronic Oil er markedets første olieopløselige hyaluronsyre. Denne lille hyaluronolie, er jeg fuldstændig forelsket i – den intense fugt, drøjheden og den unikke dybe indtrængning, der øger fugtniveauet i huden og mindsker dybden af rynker.

Formlen betyder, at hyaluronen transporteres længere ned i huden, og at der samtidig sker mindre fordampning af fugten gennem hudens overflade. Olien har en værdi af 315 kr. for 15 ml., men nogle få dråber er nok til at give intens fugt. Bruges ovenpå dag- og/eller natcreme.

 

Vinderen får også den nye skønne intensive cremeserum, Hyaluronic Ultrafiller fra Nimue. Den er jeg også fuldstændig vild med, og den giver virkelig den umiddelbare og tydelige opfyldning af huden, som navnet, Ultrafiller, lover. Den giver 50% øget fugt i huden efter 2 timer.

Den har en sammensætning af multi-molekylære hyaluronsyrer, der tilsammen giver en unik fugtmætning og udfyldning af huden både i de yderste og de dybere hudlag. Værdi 785 kr.

 

 

VÆR MED I ADVENTSKONKURRENCEN OG VIND NIMUE HUDPLEJE FOR 1.459 KR.

Vil du være med i denne uges lodtrækning, så skal du bare lægge en kommentar her,

Skriv, hvad der falder dig ind – om præmien, om dine juleforberedelser, om vinterkulden, dine juleønsker eller noget helt femte.
Jeg vil glæde mig til at læse det hele!

Vinderen trækker jeg allerede på søndag den 6. december.

135 kommentarer
 1. Charlotte
  Charlotte siger:

  Wauw en lækker gave. Min hud trænger til lidt ekstra opmærksomhed, så dette vil passe perfekt og blive modtaget med stor glæde🙏🏻🤩🎄

  Svar
 2. Marianne juhl
  Marianne juhl siger:

  Lækker lækker præmie – krydser fingre da jeg har verdens mest tørre hud og den er udfordret ift fitness træning, cykel på job i blæst og regn og en begyndende overgangsalder. Så håber denne dejlige præmie kan give min hud lidt førstehjælp

  Svar
 3. Cecilie Beck
  Cecilie Beck siger:

  Uuuuuh det der er den PERFEKTE giveaway hvos du spørger mig!
  Jeg har lige så længe jeg kunne huske døjet med problemhud og min største “succesoplevelse” med min hud fik jeg da jeg købte min første konsultation/behandling! Der stiftede jeg bekendskab med Nimue og det gjorde en stor forskel for mig og min hud i mange år! Jeg “flirter” med nogle andre pridukter indimellem – men Nimue er stadig min all time favorite-)

  Svar
 4. Christina
  Christina siger:

  Wauw sir’ jeg bare…. vil rigtig gerne have blød julevinterhud 🌲🙏🏼 med masser fugt, særlig når 50+ huden får sværere og sværere ved at holde på fugten … det lyder til Nimue kan klare det også er mærket jo bare lækkert ❤️

  Svar
 5. Lene
  Lene siger:

  Ihhhhh……er det nu jeg skal prøve noget andet end Apotekets Avene serie, jeg krydser i hvert tilfælde fingre 🤞🤞
  God december 🕯

  Svar
 6. Sabine s
  Sabine s siger:

  Rigtig fint skriv! Det lyder som en super lækker serie og jeg ville elske at vinde. Min hud skriger på forkælelse. Glædelig jul!

  Svar
 7. Britta Madsen
  Britta Madsen siger:

  De sidste par dage har det bare været så bidende koldt, at jeg har givet mine småfugle i haven masser af dejlig foder til at holde på “sulet”. Jeg har passet min brændeovn, så jeg også selv kan holde varmen. Nu er det bare huden, som skal passes ……….

  Svar
 8. Sanne
  Sanne siger:

  Glædelig december til dig 🎄
  Det lyder som nogle helt fantastisk skønne produkter. Jeg krydser fingre ⭐️🤞

  Svar
 9. Mia Corydon
  Mia Corydon siger:

  Wau…. Godt jeg opdagede din blok. Håber at læse meget mere herinde. Der er læsning og inspiration til massere af kolde aftener nu her. Håber alle får en dejlig jul.
  Albue kram herfra

  Svar
 10. Sanne skifter
  Sanne skifter siger:

  Mega lækker præmie ♥️

  Det vil være lykken, at blive forkælet med de længe produkter.

  Ønsker dig en skøn jul 🎄Julekjolen har su fundet ♥️ Den røde er virkelig smuk til dig ♥️

  Svar
 11. Anne Dissing
  Anne Dissing siger:

  Sikke en dejlig præmie. Den her jul bliver lidt anderledes grundet corona og jeg kan godt mærke at jeg ikke helt er i julestemning som jeg plejer. Men jeg vil gøre mit allerbedste for at min bror og far får den bedste juleaften 🎅🏻❤️

  Svar
 12. Dorthe Dalsgaard
  Dorthe Dalsgaard siger:

  Sikke en lækker konkurrence ❤️
  Elsker nimue 😍 bruger det dagligt i min dag og aften rutine når huden skal renses og plejes. Kunne være lækkert at vinde har nemlig ikke fået prøvet den nye fra nimue endnu ❤️❤️

  Svar
 13. Hanne G.
  Hanne G. siger:

  Jeg har arbejdet med enzymer de sidste 40 år😊 Enzymer er helt fantastiske, de er bl.a med til at gøre vores verden lidt mere miljøvenlig og mere grøn.
  Jeg vil gerne prøve enzymerne på min modne hud og måske hviske chefen i øret, at det skal være vores næste projekt😊

  Svar
 14. Salli
  Salli siger:

  Hold da op det lyder som en lækker omgang 😍 især det med fugtoptimeringen kunne være virkelig lækkert her i den kolde tid ❤️
  Kram
  Salli

  Svar
 15. Stine Agger
  Stine Agger siger:

  Dejlige december med ekstra mange lys til bogstaveligt talt at lyse op i en på mange måder mørk tid. 2020 går på hæld; mange vil nok sige heldigvis og at 2021 kun kan blive bedre. Og ja, 2020 blev ikke det år, vi drømte om, da vi forlod 2019, alligevel har vi alle kunnet hente noget læring ud af den uventede situation, ikke mindst på det personlige plan. Og det er sundt en gang i mellem at blive rusket op i. Så nu gælder det om at få det bedste ud af julemåneden under de betingelser, der er os givne, og så er vi så klar til et nyt år.
  Så glædelig jul og et på alle måder godt nytår herfra
  Bedste hilsen
  Stine

  Svar
 16. Mia Andersen
  Mia Andersen siger:

  Glædelig december til alle..
  Jeg håber at alle er ved godt mod i denne tid.
  Tror at vi er mange der glæder os til lysere tider.

  Svar
 17. INGER HILT THEVIK
  INGER HILT THEVIK siger:

  Hej igen og tak for chancen til at vinde skønne produkter. Jule forberedelser er i fuld gang, men jeg savner min familie i Norge. Vinterkulde …… BRRRRRRRRR det er søreme koldt , men det ville være skønt med lidt sne . Take care …..

  Svar
 18. Charlotte Karlsson
  Charlotte Karlsson siger:

  Produkterne lyder fantastisk spændende, jeg har dog aldrig prøvet denne serie 🌺
  Er lidt usikker på hvilken serie jeg skal bruge til min hud, og kunne godt tænke mig at prøve disse produkter.
  Lidt godt til huden i julen 🎄🎄

  Svar
 19. Kirsten B
  Kirsten B siger:

  Skøn adventsgave 🎁. Vil elske at prøve den og forhåbentlig komme til at stråle som en stjerne 🌟😘.

  Svar
 20. Tina
  Tina siger:

  Nimue har jeg endnu aldrig prøvet og de 3 produkter lyder som den bedste gave for ansigtet 🙂
  Jeg vil meget gerne deltage om den yderst fine adventsgave 🙂
  vi julehygger med alle vore dyr, den 1.dec. var vi heldige at få vores smukke hvide hankat hjem (han stak af i sommers trods han er neutraliseret).
  En glædelig julestemning ønskes herfra 🙂

  Svar
 21. Marianne
  Marianne siger:

  Skønne produkter, som det vil være fantastisk at vinde til min tørre vinterhud. Har kun læst godt om Nimue,
  så krydser fingre for at jeg er den heldige. Glædelig jul fra mig.

  Svar
 22. Lisbeth Mortensen
  Lisbeth Mortensen siger:

  Det lyder lige som de hudpleje produkter min hud vil have gavn af 😘🍀 kaster hermed et glad og optimistisk lykke lod i puljen 🍀👌

  Svar
 23. Hanne Primdal
  Hanne Primdal siger:

  Hej..Nimue er super produkter,,jeg vil blive glad hvis jeg blev den heldige vinder..
  ønsker alle en skøn december,,pas godt på jer selv i disse tider..husk afstand,,send et varmt blik til andre,,husk det er øjene som taler,da munden er dækket af maske.. husk venlighed kommer man langt med..

  Svar
 24. Tine
  Tine siger:

  Meget flot præmie! 🧡
  Jeg har længe ville prøve hudpleje fra Nimue, især deres Hyaluronic Oil som Lise Grosmann har skrevet godt om på hendes blog. Krydser fingre 😍✨🤞 Ønsker alle en god december måned 🦌❄️☃️🌟🎄

  Svar
 25. Kirstine Brock
  Kirstine Brock siger:

  🌠✨ Ønsker alle en hyggelig december – med ønsket om at julestemningen indfinder sig trods corona og en anderledes hverdag ✨🎄🌠

  Svar
 26. Charlotte K
  Charlotte K siger:

  Kender ikke det mærke så ville super gerne prøve det. Min jul kommer til at gå med at arbejde og være med til at gøre julen hyggelig for vores udsatte borgere. Det bliver en lidt anderledes jul pga. Corona restriktioner og vi må tænke alternativt. De vigtigste er at borgerne har noget positivt at se frem og glæde sig til🥰🎅🏼

  Svar
 27. Charlotte Rosleff
  Charlotte Rosleff siger:

  Virkelig lækker præmie ❤️😍 Det mærke kunne jeg godt tænke mig at prøve. Det ville være en skøn adventsgave at vinde 🥰

  Svar
 28. Pernille
  Pernille siger:

  ✨✨Dejligste adventskonkurrence✨✨ Juleferien kommer tiltrængt i år. Hvilket år 2020 har været!! Jeg glæder mig til at samle familien til hygge og nærvær… Glædelig jul❄️🎄❄️🎄❄️🎄❄️🎄

  Svar
 29. Lone Charlotte Sørensen
  Lone Charlotte Sørensen siger:

  Glædelig 2. december 🌲
  Det er de skønneste produkter, som man bliver sååå afhængig af 👍🏻 Jeg vil elske at forkæle min veninde Theresa – mor til 4 tøser. Hun skal forkæles Max med skønne hudpleje Produkter jeg selv kan stå inde for. 😍 Nyd den hyggelige måned 🌲🌲

  Svar
 30. Helle Bastiansen
  Helle Bastiansen siger:

  Glædelig Jul🎄
  Jeg vil være taknemlig for al den hjælp min hud kan få. Behovet for fugt er blevet så meget større med alderen. 🍀

  Svar
 31. Anette
  Anette siger:

  Sikke en dejlig selvforkælelse her i december. Det vil være en skøn gave, til en der er nødt til at bære mundbind i helearbejdstiden, hvilket efterhånden kan ses på huden.
  Glædelig jul 🎅🏻

  Svar
 32. Kirsten holst
  Kirsten holst siger:

  Fineste præmie med skønne lækkerier , og som altid spændende og inspirerende at følge dig 🙏🏻🤩✨🌟⭐️💫✨🌟💫🌟💫⭐️✨🌟💛

  Svar
 33. Lene sonne
  Lene sonne siger:

  Jeg elsker lækker hudpleje og synes at min hud fortjener lidt ekstra i denne kolde tid. Glæder mig over de smukke julelys der varmer mørket.

  Svar
 34. Lise Sørensen
  Lise Sørensen siger:

  Disse produkter ser ud til at indeholde, alt det min hud hungrer efter lige for tiden. Ville være skønt at vinde en omgang forkælelse til ansigtet

  Svar
 35. jane Tvede
  jane Tvede siger:

  julen er hjerternes fest <3 i år skal jeg være mormor og glæder mig som et lille barn <3 vi hygge med børn og svigerbørn i den søde juletid. hjælper hinanden med at lave dekorationer, pynte op og imens jule musikken kører i baggrunden og igang med den store bage tid der hører sig til <3 vil alle elsker den dejlige juletid <3 vil bringe mit julehumør i top hvis julemanden forkæler mig i år <3 ønsker alle en glædelig jul <3

  Svar
 36. Karina Bregendahl
  Karina Bregendahl siger:

  Jeg elsker selvforkælelse, det er det eneste, som kan få mig helt ned i gear ❤️ Og Nimue er et nyt mærke hos mig, så det kunne være dejligt at prøve. Ha en dejlig jul 🎅🏻

  Svar
 37. Trine
  Trine siger:

  Hej 🙂
  Jeg er ny i nimue verdenen, men er helt vildt med produkterne, og ville bestemt ikke have noget imod at prøve tre mere ☺️ Især ikke når alle tre produkter tilfældigvis er på ønskesedlen til jul i år 🥰 er vild med selvforkælelse, hudpleje og velvære og ville da eeelske at kunne prøve disse produkter af!
  God jul 🎄

  Svar
 38. Charlotte Jakobsen
  Charlotte Jakobsen siger:

  Det lyder som en super lækker præmie, som min grå og kedelige hud vil nyde godt af, når der er mig-tid hver søndag aften. Det plejer at foregå med hårkur, ansigtsmaske og måske et fodbad. Jeg er ved at dø af spænding over hvad min store søn har købt til mig i julegave. Han er snart 19 år og ikke særlig opfindsom mht gaver. I år siger han at han har købt det samme til både mig, sin far og lillebror. Og han er ved at dø af grin hver gang han nævner det. Om det så er rigtigt må tiden vise. Indtil spændingen bliver udløst må jeg “nøjes” med alm julehygge med guf og julekalender 🎄🥰❄

  Svar
 39. Winnie
  Winnie siger:

  WAUUUW!! 🌺🌸🌺 Det er jo den aIIer fineste adventsgave… Hvor ville det bare være fantastisk at blive den meget heldige vinder af de lækre produkter 💗 Det ville nemlig være så skønt med ekstra selvforkælelse her i julen 💕🎄 Jeg krydser i hvert faId fingrene ALT hvad jeg kan og håber på massevis af heId 💗🙏🏽

  Svar
 40. Maria Jørgensen
  Maria Jørgensen siger:

  Sikke en lækker præmie. Har kun hørt super gode ting om produkterne, så det kunne da være fedt at vinde og prøve 😍😍😍

  Svar
 41. Lisbeth
  Lisbeth siger:

  Glædelig december 🎅🏻🤶🏻☺️
  Jeg er stadig – i en alder af 48 – stadig i en fase, hvor jeg ikke kan finde ud af, hvilke hudplejeprodukter, jeg skal bruge for at gøre det bedste for min hud. Jeg synes, at markedet virker helt uoverskueligt med alle de produkter, der findes, så med Nimues serie, vil det være en kærkommen mulighed for mig at prøve, om det er det rette for mig ☺️🙏🏻🤩
  Mange julehilsner
  Lisbeth 🤶🏻

  Svar
 42. Mai
  Mai siger:

  Jeg elsker Nimue produkterne, som fik min hud i balance efter alt for mange år, hvor jeg have fået tilvænnet den til at bruge mere og mere olie og stadig være sart og tør! 🤩 Det er virkelig det gode ved Nimue -produkterne indeholder mange aktive ingredienser, som får huden til selv at arbejde, så huden bliver stærk og smuk at se på! 💪🏻
  Jeg kender dog kun til enzympeelingen, så ville elske at vinde og prøve de andre produkter, som du har valgt ud! 🙂
  Jeg har lavet et lille julerituael, hvor jeg har ekstra fokus på at passe på min hud (huske at få brugt peeling et par gange om ugen, en fugtmaske etc.), da det er blevet glemt i et godt stykke tid pga. corona og hjemmearbejdspladsen. 🙈
  Glædelig jul – jeg krydser fingre ⭐️🎄🤞🏻

  Svar
 43. Ann
  Ann siger:

  December er smuk og altid tankevækkende. Lidt forkælelse hjælper altid lidt på det svære. Med ønsker om en god jul til alle.

  Svar
 44. Christina ulrikka Solveig
  Christina ulrikka Solveig siger:

  Lyder til at være nogle skønne produkter, har læst om produkterne tidligere, men har dog ikke prøvet den🎄 rigtig dejlig december

  Svar
 45. Kirsten Retsby
  Kirsten Retsby siger:

  Det er den flotteste kalendergave jeg nogensinde har set. Virkelige ekslusive produkter som jeg ville elske at forkæle min hud med

  Svar
 46. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Det lyder SÅ lækkert og jeg krydser fingre <3 Mine juleforberedelser lader vente lidt på sig, men jeg håber at weekenden bliver med julehyggerier. Ikke engang kalenderlysdekorationen er på bordet – det er lidt sløjt ;-), men mon ikke den snart bliver kreeret?!

  Svar
 47. Lotte Goth
  Lotte Goth siger:

  Ejjj den ultimative selvforkælelse og lyspunkt her i en mørk og trist coronavinter <3. Syntes det kniber lidt med julehumøret men måske en lækker adventsgave kan hjælpe på det 🙂 <3

  Svar
 48. Tina Færch Bælum
  Tina Færch Bælum siger:

  Har læst dine skønhedsanbefalinger gennem tiden og taget Filorga til mig, med stor tilfredshed.
  Nimue er helt ukendt for mig, men det skal der måske laves om på……🤶🏼

  Glædelig jul 🎄

  Svar
 49. Maibrith Henneberg Isager
  Maibrith Henneberg Isager siger:

  Det vil være skønt med lækker forkælelse🥰 Jeg har pyntet til jul, det glæder jeg mig til hvert år😄 Glædelig jul🎄☃️❄️🎅🏻🤶🏻

  Svar
 50. Christina+Maria+Fjeldsted+Hansen
  Christina+Maria+Fjeldsted+Hansen siger:

  Wauu en lækker advents konkurrence, med super skønne produkter, der meget gerne må finde vej hjem til mig. 🤩🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Svar
 51. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  De lyder så skønne de produkter. Særligt Hyaluronolien kunne jeg vildt godt tænke mig at prøve❤️

  Svar
 52. Bente Jensen
  Bente Jensen siger:

  Jeg er som altid i Julehumør, men måske lidt mere i år, da jeg for 16 dg siden holdt op med at ryge. Huden forandrer sig self, men skal have lidt hjælp i form af nogle gode produkter. Håber jeg måske er den heldige vinder her, så jeg kan prøve om det er det jeg skal bruge penge på i stedet for på Prince. Anyway Glædelig Jul🎄

  Svar
 53. Lone Vestergaard
  Lone Vestergaard siger:

  Glædelig december til dig 🎅
  Har aldrig prøvet disse produkter, men de lyder helt fantastiske, så 🤞 for at jeg er den heldige 🙏😍

  Svar
 54. Sille
  Sille siger:

  Sikke nogle fantastiske produkter 🌟 Det kunne være skønt at prøve produkterne, det er jo for vildt at en serum kan øge fugten med 50% på to timer… det kunne i hvert fald være dejligt med en tidlig julegave 🧖🏽‍♀️ Totalt selvforkælelse på højeste plan! Jeg ønsker dig en glædelig jul herfra ⭐️🙌🏽

  Svar
 55. Joan Christensen
  Joan Christensen siger:

  Glædelig dec til dig, Jeanette🌲✨🕯🎁 ❤️
  Har desværre ikke prøvet disse lækre produkter, men lyder helt fantastisk 🤩🤞🏻🍀

  Svar
 56. Nina
  Nina siger:

  Elsker nimue og mit lager er tomt
  Ville være skønt at vinde. I denne tid er det ekstra vigtigt med selvkærlige stunder 💗

  Svar
 57. Annette
  Annette siger:

  Glædelig julemdr. 🤶 den mangler jeg liiiige til min hud – den vil være så optimal.
  Tak for gode råd 🙏🏼🎁

  Svar
 58. Jeanett
  Jeanett siger:

  Syntes det er en besynderlig jul: blade på træerne og ingen frost.

  Flere husejer har pyntet deres huse og haver i al verdens
  jule- udsmykning. Super hyggeligt i en mørk tid.

  Svar
 59. Ea Thomsen
  Ea Thomsen siger:

  Exfolliating Enzyme er den BEDSTE peeling jeg nogensinde har prøvet. Selv i perioder hvor min hud er meget sart gør den underværker

  Svar
 60. Lene
  Lene siger:

  Nøøøj, hvor lyder de produkter bare gode! Kunne godt tænke mig at få dem i fødselsdagsgave… lige efter jul 🙂 Min kæreste og jeg holder jul alene i år. Det gør os ikke spor, og menuen står på middelhavsmad. Traditionsbundne kan man ikke ligefrem kalde os 😉

  Svar
 61. Mette Elise Busk
  Mette Elise Busk siger:

  Sikke en skøn advendtsgave 🥰 Og super hyggeligt at ha’ noget at glæde sig over her i julemåneden – ikke mindst i lyset af et noget anderledes 2020 😷
  Min hud vil helt sikkert ha’ godt af både peeling og fugt ❤️🙏🏻🍀

  Svar
 62. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Sikke en luksus præmie 😍
  Den kunne jeg godt bruge lige nu, hvor jeg er hjemme med en slem omgang forkølelse og venter på svar på min coronatest!

  Svar
 63. elisabeth Bohmann
  elisabeth Bohmann siger:

  Det er så nemt. Jeg er lige blevet opereret i ansigtet og snart skal jeg til at pleje det med fine og aktive cremer. Helst den bedste – og den er lige her.
  Glædelig jul.

  Svar
 64. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Rigtig glædelig jul, og tak fordi du har givet dig tid til at lave denne fine kalender til os 🎄❤️🎄

  Svar
 65. Charlotte
  Charlotte siger:

  Elsker at prøve nye produkter…og især hyaluron er en favorit. Så det vil være dejligt at prøve sagerne. Glædelig 1. december

  Svar
 66. Sys Malm
  Sys Malm siger:

  Jeg synes denne hudpleje serie ser virkelig fantastisk ud, og med min kedelige blege slappe 48 årige gamle hud ville det være et helt mirakel at kunne få mulighed for at stramme det hele lidt op, 😬jeg har prøvet mange forskellige cremer igennem livet og har stadig bøvl med mørke poser under øjnene😭aftenen i dag står på afslapning og læsning efter en meget stresset arbejdsdag 🌹🌹🌹

  Svar
 67. Heidi L
  Heidi L siger:

  Glædelig 1. december 😀 Har brugt de sidste 2 dage på at bage, lave konfekt og pynte op, så nu har julestemningen indfundet sig 😍

  Svar
 68. Gitte
  Gitte siger:

  Det er de lækreste gaw’s😍 jeg har tidligere været heldig men 🤞🏻🤞🏻🤞🏻Og håber
  Glædelig jul🎄

  Svar
 69. Susanne Paulsen
  Susanne Paulsen siger:

  De produkter kunne jeg godt tænke mig at vinde – det ser lækkert ud. Om lidt skal jeg se julekalender med min datter, det glæder vi os begge til:-)

  Svar
 70. Jeanette K
  Jeanette K siger:

  Jeg har ikke prøvet Nimue. Jeg kan huske at du har skrevet om det før. Det lyder jo super godt – krydser fingre for mit held.
  …og jul…. er sådan lidt bagud….adventsdekorationen er blevet klar i dag 😊🌲

  Svar
 71. Annette Aarre Dalsgaard
  Annette Aarre Dalsgaard siger:

  Har i dag fået sat det sidste elektriske julelys op, så mangler jeg “bare” resten af julepynten 😛

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.