, ,

Få håret tilbage i form med Hårklinikken!

Hårklinikken laver fantastiske hårplejeprodukter, der plejer i dybden og giver optimale betingelser for vækst – uden skadelige kemikalier. Jeg har bare på en enkelt hårvask med den nyformulerede shampoo og deres Limited Edition conditioner fået bugt med følelsen af tørt og træt sommerhår.  

Reklame – produkt modtaget i gave til test.

 

Hårklinikken kan virkelig noget særligt, hvis du har brug for næring og pleje – og gode hårdage! Håret bliver sundt at se på og virker mere mættet, og dertil kommer, at du får en sund hovedbund og et hår, der er let at have med at gøre.

Det her kit har simpelthen genoprettet mit hår efter sommeren, som altid giver det en ekstra tørhed og mathed, efter bare en enkelt hårvask. Så derfor er de denne uges fredagsfavorit!

 

Genoprettende og stabiliserende shampoo

 

Balsam og leave-in i eet

Stabilizing Shampoo giver en dybdegående, men stadig mild,  rens af hår og hovedbund. Den indeholder en kraftfuld cocktail af unikke ingredienser, bl.a. anti-inflammatorisk caryophyllenoxid, glykosider, fedtsyrer, mineraler og flavonoider, der genopbygger, stabiliserer den hovedbundens mikrobiom og gør mat eller tørt hår glansfuldt igen.
Den særlige formulering genopretter talg-produktion, som ofte er skyld i hårudtynding og hovedbundsproblemer. Føler du begyndende hårtab eller udtynding, fx i forbindelse med hormonforandringer, så er det her virkelig et forsøg værd at prøve. Hjælper det ikke, så kontakt Hårklinikken og hør, om de kan gøre noget for dig. (Læs evt. om mine erfaringer i forbindelse med antihormonbehandling og frygt for hårtab her).

 

Hårklinikken Stabilizing shampoo koster 298 kr.

Hårklinikken Weightless Conditioner er en ekstrem fugtgiver i dybden af håret. Jeg elsker både deres normale leave-in Hair Hydrating Creme og denne her Limited Edition Conditioner, der både kan bruges som leave-in og balsam. Den giver virkelig en fugtfornemmelse helt ud i spidserne af håret – og mit porøse sommerhår er pist-væk.

Den nye conditioner er, ligesom Hårklinikkens øvrige produkter, baseret på en unik teknologi – og her bl.a. særlige bestanddele fra sheasmør og sojabønne-glycerid, som gør det muligt at fugte i dybden, helt uden at tynge håret ned.

Alt er naturligvis uden silikone eller skadelig kemi.

 

KLIK her for at se alle fredagsfavoritterne!

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.