Fredagsfavorit: Ny intens serum i Filorga Time-Filler serien

Time-Filler er min egen favoritserie fra Filorga. Time-Filler cremerne er blandt deres største anti-ageing bestsellere, og nu er der kommet en ny super serum, Filorga Time-filler Intensive, til. Inspireret af filler-injektioner og med en super stærk cocktail af både peelende, blødgørende, muskelafslappende og udfyldende ingredienser.

Produktet er modtaget i gave. 
Indeholder reklamelinks.

Der er flere gode serier fra Filorga – og smag og behag og behov er naturligvis forskelligt – produkterne er alle gode, men for mig er og bliver Time-Filler linjen nr. 1. Når det er sagt, er det selvfølgelig altid muligt at mikse mellem mærker og serier, og når det kommer til øjencreme, er jeg fx vild med Filorga NCEF Reverse Eyes. For mig kan den noget helt særligt på både lysning og opfriskning af området omkring øjnene. (du kan læse om de forskellige Filorga øjencremer i indlægget her).

Serum mod tab af fylde, miniske rynker og tørhedsrynker

I Time-Filler serien er der netop kommet en helt ny serum, som virkelig også er god. Filorga Time-Filler Intensive er – som det altid gælder med Filorga – inspireret af kosmetiske filler-injektioner, og indeholder bl.a. indkapslet hyaluronsyre, som udfylder linjer og rynker og en særlig tri-peptid som har en afslappende effekt på de mimiske rynker (botox-effekt).

Derudover har den en indbygget peelingeffekt, der arbejder på hudens overflade og fine linjer, samt et planteekstrakt, der arbejder på tørhedsrynker.

Alt i alt sætter serummen ind på, at ansigtsmusklerne bliver mere afslappede og at huden genvinder fylde og efterlades blødere og mere fugtet. Serummen har en virkelig blød og lækker konsistens.

 

Filorga er en af de største leverandører af hyaluron til æstetiske injecerbare behandlinger. I deres hudpleje bruger de samme avancerede formler som i de professionelle behandlinger for at skabe synlige og dokumenterede resultater.

 

Du finder den nye Filorga Time-Filler serum hos Matas (555 kr.).

Se hele Time-Filler serien.

 

KLIK for at se alle fredagsfavoritterne.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.