Kollagentilskud holder mine rynker nede!

Jeanette Hylleborg The Solution fra Oslo Skin Lab

Jeg nærmer mig nu det første halve år med det daglige kollagentilskud The Solution fra Oslo Skin Lab. Mine hudscanninger viser nu færre rynker omkring øjnene, og derudover glæder jeg mig over selv at opleve bl.a. en fastere hals og mere spændstige overarme og lår.

Reklame for Oslo Skin Lab

Før, jeg startede med at tage kollagen fra Oslo Skin Lab fik jeg lavet en hudscanning for at se, hvordan det virker på mig. Nu er resultatet, her knap 6 måneder efter, klar, og viser, at min hud allerede er blevet 20% bedre og antallet af linjer og dybe rynker er reduceret!

Efter 6 måneder med kollagen er min hud forbedret med 20%!

Området omkring øjnene er et perfekt sted af måle, særligt her i starten, fordi huden her er meget tynd og derfor giver en tydelig indikation på, at kollagenet virker. Huden er blevet tykkere og mere fyldt op. Antallet af dybe rynker, de mørkegrønne streger, er tydeligt reduceret og området er forbedret med 20%.


Kollagen giver fylde tilbage til huden

Mangel på kollagen, som følger med alderen og særligt efter overgangsalderen, medfører mindre fylde i huden. Et tilskud af kollagen – i den rette kvalitet, type og mængde – vil kunne bringe noget af det tabte tilbage og fylde huden op.

Kollagen giver huden fylde og fasthed, og efterhånden som dine østrogenniveauer falder, falder også produktionen af kollagen i huden. Der vil, særligt efter overgangsalderen, ofte ses linjer og rynker som fx kragetæer ved øjnene og linjer over overlæben.

 

Her kan du tydeligt se, hvad tabet af kollagen, og dermed tykkelse af huden, betyder!

Her kan du tydeligt se, hvad tabet af kollagen, og dermed tykkelse af huden, betyder!


Jeg har allerede opnået synlige resultater med mit daglige indtag, og det kommer ikke til at stoppe her efter de seks måneder. Der er absolut potentiale til mere.

 

Vil du også prøve The Solution? Koden QLAND giver dig 60% på den første pakke og 30% på alle efterfølgende pakker! Eller klik til højre, hvor rabatten allerede er indregnet, når du bestiller.

 


Det giver mening!

Dybest set er jeg glad, fordi kollagentilskuddet kan medvirke til at reducere – eller bare holde dannelsen af – rynker, tabet af fylde og nedfaldet af huden nede. Selvfølgelig findes der ikke mirakler, og jeg er heller ikke på en mission om, at jeg nødvendigvis skal se meget yngre eller anderledes ud, end jeg er – men kan jeg være en pæn 55-årig er jeg meget tilfreds.

For mig er det intet problem at få taget det daglige kollagenpulver. Jeg bruger det som en lille forkælelse i et glas kakao.

For mig er det intet problem at få taget det daglige kollagenpulver. Jeg bruger det som en lille forkælelse i et glas kakao. Så får jeg samtidig kalk til knoglerne! ♥

 

For mig er det et spørgsmål om at hvile i min alder, uden at jeg vil lade stå til!


Jeg tror ikke meget på quickfixes, men meget mere på den solide, langvarige indsats. Nogle behandlinger virker måske her og nu, men kan faktisk gøre båden huden tyndere og musklerne svagere.

Kollagen bygger derimod op med et helt naturligt protein og tilfører kroppen nogle af de byggestene, den mister hen ad vejen. Sammen med en cocktail af en god hudpleje, en god og klar udstråling – og en generel positiv livsindstilling og balance fysisk og mentalt, giver det mening for mig.
Og nu kan jeg sige, hvad jeg allerede vidste: Det virker!

Efter 6 måneders kollagentilskud The Solution fra Oslo Skin Lab viser mine hudscanninger viser færre rynker og jeg oplever større fasthed på hals og krop.

Vil du læse mere om baggrunden for, at jeg valgte at begynde på The Solution, så læs indlægget her.

Vil du også prøve The Solution fra Oslo Skin Lab?

Koden QLAND giver dig 60% på den første pakke og 30% på alle efterfølgende pakker! Eller klik HER, hvor rabatten allerede er indregnet, når du bestiller.

6 kommentarer
 1. Ann-Sofie
  Ann-Sofie siger:

  Hej Jeanette,

  Jeg er 49 år og har igennem et par måneder kørt med både Imedeen time perfection sammen med et proteinpulver fra seagarden, der hedder “marine collagen”, der, tror jeg, kan og gør det samme ved huden som Oslo Skincare. Jeg overvejer nu at droppe Imedeen, da jeg har mere tiltro til proteinpulveret. Hvad gør du? Tager du begge dele? Tidligere kan jeg se, du har brugt Imedeen Time renewal.

  Pf. tak – også for din gode, ærlige facon 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Ann-Sofie,

   Mange tak for din tillid og søde ord. Det er jeg rigtig glad for.
   Jeg var i sin tid rigtigt glad for Imedeen, men tager altså nu udelukkende Oslo Skin Lab, som er blevet mit førstevalg. Og som jeg jo også har et samarbejde med, skal det siges.

   At tage begge dele kan i mine øjne være lige i overkanten, da begge – på hver sin måde – går ind og stimulerer din kollagenproduktion, men jeg vil da ikke udelukke det.

   Min personlige oplevelse af OSL er, at det har en synlig effekt på rynker/”krøl”/appelsinhud. Jeg oplever især en forskel på kroppen, arme, bryst, lår – og på de små linjer under øjnene. Udover direkte forbedringer, så har jeg også en overbevisning om, at det gør noget for at forsinke ældningen af huden.

   Imedeen oplevede jeg give et synligt resultat på især fugtniveauet i huden og på gløden. Så begge dele er gode valg – og i mine øjne kan de selvfølgelig godt kombineres, hvis pengene og overskuddet er til det. Du kan jo prøve at stoppe og se, hvad der sker? Jeg tænker, du kan registrere det på især fugtniveau og elasticitet.

   Jeg håber, det kan bruges og du finder en god løsning!

   KH Jeanette

   Svar
 2. Hanne Telling
  Hanne Telling siger:

  Hej. Er det uden gener eller risiko hvis man tager produktet sammen med medicin eller vitaminer/ mineraler etc?
  Hilsen H

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Hanne,

   Kollagen er et protein, der findes i kroppen i forvejen, og det optages let. Vi kender det også fra bl.a. kød og fisk. Det kan betragtes som et meget lille dagligt proteintilskud med meget begrænset risiko for bivirkninger. Du kan sagtens taget sammen med dine andre vitaminer, mineraler, fiskeolie.

   Tager du medicin er det selvfølgelig ofte en god idé at tjekke med lægen, før du tager vitaminer, mineraler og kosttilskud i det hele taget.

   Der er absolut ingen gener ved at tage kollagen.

   KH Jeanette

   Svar
 3. Ditte
  Ditte siger:

  Hej Jeanette,
  Jeg har taget Imedeen i +10 år og troede egentlig det var lidt “same same” men så pga. leverance vanskeligheder tidligere på året, blev det lige pludselig et problem at få det til en rimelig pris. Jeg havde kigget lidt på Oslo Skincare, og besluttede mig at prøve. Nu ca 4 måneder senere, er jeg meget begejstret… Imedeen er bestemt godt, men det kan ikke måle sig med resultaterne af Oslo’s collagen. Det er sgu lidt en mirakelkur … jeg er spændt på om jeg har max. Virkning nu eller jeg kan se frem til “flere gaver”.
  Ha en skøn aften
  Ditte

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Ditte,

   Tusind tak for at skrive! Det er så skønt at høre andre erfaringer, og jeg er glad for at høre, at du også kan se forskel med Oslo Skin Lab.
   Jeg er lige blevet scannet efter 6 måneder og har fået at vide, at der stadig er masser af potentiale til at kollagenet kan udrette mere. Det opbygger jo langsomt tykkelsen i huden. Og på et tidspunkt vil jeg også være glad for “bare” at blive lidt vedligeholdt og holder rynkerne lidt nede.

   Men jeg tror bestemt, at du efter fire måneder stadig har masser af gaver at se frem til!

   Ha en dejlig dag.

   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.