,

Seriøst bedre hud Ansigtscremen med A-vitamin er ugens favorit!


A-vitamin er noget af det allerbedste og mest veldokumenterede – et must, hvis du spørger mig – for dig, der vil bevare en glattere og stærkere hud. Anette Kristine Poulsen, kendt fra bl.a. Go’morgen Danmark og bloggen Beautyspace, har sammensat en sin egen drømmecreme “Ansigtscremen” med den kraftigst mulige A-vitamin kombineret med fugtgivende og beroligende ingredienser. 

Produkt modtaget i gave til test!

Måske har du allerede læst Anette Kristine Poulsens bog, Seriøst bedre hud, ellers kan jeg anbefale den, hvis du interesserer dig for, hvad der vender op og ned i hudpleje og skønhedsbehandlinger. Med baggrund i hendes enorme viden om effektiv hudpleje har Anette udviklet ANSIGTSCREMEN med A-vitamin, som kan beskrives som seriøst bedre hud på tube. Den kan indgå i din normale ansigtsrutine som natcreme. Perfekt for dig, der leder efter en god A-vitamincreme og gerne vil føle dig sikker på, at din hud kan tåle den.


A-vitamin er et must!

Cremen er naturligvis med A-vitamin, som de fleste efterhånden ved er et yderst veldokumenteret antiage must.
Er der noget, der definitivt virker mod rynker, er det A-vitamin! Derudover er det lidt af et unikum-ingrediens, som balancerer både tør og fedtet hud, akne og rødme, reducerer pigmentpletter og altså giver reducerer linjer og rynker.

A-vitamin kan være kraftigt for huden, men i Ansigtscremen er den indhyllet i nogle af stjernerne, når det kommer til at berolige og give fugt og beskyttelse til huden – niacinamid, squalane, hyaluronsyre samt ceramider og fugtforstærkende elektrolytter.

 

A for Aften!

Det er en rigtig god idé, at bruge A-vitamin i din aftenrutine. Og husk endelig at bruge solfaktor om dagen! Især i starten vil din hud være ekstra følsom for sollyset, når du bruge A-vitamin. Med tiden vil det være med til at opbygge din huds styrke, balance og robusthed. Men solfaktor er stadig et must om dagen.

 

Tænk A for Aften. A-vitamin er som oftest meget lysfølsom og nedbrydes hurtigt, når det udsættes for dagslys.

 

I Ansigtscremen er der sammensat to forskellige typer A-vitamin (ikke-irriterende Hydroxypinacolone Retinoate/Granactive Retinoid og Retinyl Palmitat) for at øge effekten – og der er skruet helt op til det maksimalt tilladte indhold. Alligevel virker den ikke irriterende på huden.
Godt nok er jeg vænnet til at bruge syrer og vitaminer, men ellers er det som regel et spørgsmål om at starter langsomt op.

Cremen er let og lækker i konsistensen og i øvrigt parfumefri og allergicertificeret.

Brug endelig også A-vitamin creme på hals og omkring øjnene.

Brug endelig også A-vitamin creme på hals og omkring øjnene. Du vil opleve en tydeligt større glathed, når du står op om morgenen!

Ansigtscremen koster 395 kr. og fås kun hos en række hudlæger samt online hos Beautyspace.

 

Du kan tjekke alle fredagsfavoritterne ud HER.

 

2 kommentarer
 1. Anette Kristine Poulsen
  Anette Kristine Poulsen siger:

  1000 tak for dine ord, Jeanette. Jeg er meget meget taknemmelig for din faktuelle, grundige og samtidig inspirerende tekst – som i “tænk A for aften”. Rigtig god weekend. KH Anette

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Anette,
   Tusind tak for din kommentar. Den gør mig virkelig stolt og glad, at netop DU synes, jeg har beskrevet din fantastiske creme på en god måde! Den fortjener det i øvrigt 100%.
   KH Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.