LIFEMASTER – tag kontrollen over dit liv og dit helbred

LIFEMASTER – tag kontrollen over dit liv og dit helbred

Af og til møder du mennesker, der kommer til at inspirere dig og medvirke til at flytte dig nye steder hen. Hvis du er åben og villig til at tage imod, vil de give dig et skub i en ny retning og ændre dit liv – fundamentalt eller bare et lille skridt.
Sådan et menneske er Helle Feddersen, og hun har gjort det til sin mission og sit livsprojekt at hjælpe andre til at opnå heling og bedre livskvalitet.

Jeg har selv modtaget behandlinger og undervisning fra Helle, og hun har hjulpet mig i mine bestræbelser på at fjerne mine nakkesmerter. Men når dette er sagt, handler det ikke “bare” om nakkesmerter – symptomerne er ét, men årsagerne til, at man har en krop, som på den ene eller den anden måde er syg eller i ubalance, kan være mange og vidt forskellige. Inden for Lifemaster-konceptet beskrives dette som smertekroppen, som vi selv i vid udstrækning har mulighed for at påvirke i både negativ og positiv retning.

Helle Feddersen har på baggrund af mere end 30 års praktisk erfaring udviklet LIFEMASTER-konceptet, som er et holistisk livssyn/livsstil, som baserer sig på, at vi selv fodrer vores krop helt ned på celleniveau gennem vores sind og tanker, adfærd/livsindstilling, motion, åndedræt, søvn og ikke mindst kost.

Det er en trossag i hvilken udstrækning, man mener, at man selv kan styre, om man bliver syg eller ej. Nogle ting er genetisk bestemt, men personligt er jeg overbevist om, at vi selv kan påvirke vores krop et langt stykke hen ad vejen. Jeg synes, det giver rigtig god mening, at vores krop består af celler, som vi selv kan fylde op med både gode og dårlige ting. Det gælder både mentalt og fysisk.

Lifemaster-livsstilen har den grundopfattelse, at vores celler er i stand til at hele sig selv, og vi kan lære at udnytte vores egen helingsevne.

Et andet aspekt er, hvordan fortidens ophobede følelser har en indflydelse på vores celler. Lifemaster indeholder derfor bl.a. bioenergitiske behandlinger, som kan fås på Helle Feddersens klinik i København, men også på weekendophold eller helserejser.
Helle er oprindeligt uddannet kiropraktor i USA og har videreuddannet sig inden for en særlig biobalancerende behandling, der har til formål at fjerne ophobet tyngde i smertekroppen og fjerne kroniske lidelser og erstatte dem med glade og kærlige følelser. I hendes verden kommer ca. 75% af alle sygdomssymptomer fra fortrængte følelser.

Lifemaster er på mange måder hjælp til selvhjælp, for ud over de afbalancerende behandlinger, er det en indførelse i en livsstil, som hjælper til et liv, hvor man har det godt med sig selv, og andre, og føler energi og velvære. Gennem åndedrætsøvelser, afstressende øvelser som qi gong, gymnastik og kostvejledning – gennem en simpel erkendelse af, hvad der er godt for os, og hvad der ikke er.
Du kan læse referencer fra andre, der har prøvet Lifemaster konceptet her.

Jeg kan helt klart anbefale dig at kigge på Lifemaster konceptet, hvis du har stress eller følelsesmæssige problemer, eller hvis kroppen allerede har reageret med sygdom af den ene eller den anden art. I Helles verden er et symptom ikke nødvendigvis negativt – det er kroppen, der reagerer, og man bør være taknemmelig over, at man har tid og mulighed for at rette op på sig selv igen. 

Kom i gang med LIFEMASTER

Der er flere måder, du kan stifte bekendtskab med konceptet og med Helle Feddersen på:

– du kan læse hendes bog, der giver en grundig indførelse i de forskellige aspekter. Den kan købes her. Du kan også modtage et gratis uddrag af bogen her.

lifemaster-helle-feddersen

– du kan få individuelle behandlinger på hendes klinik i København. Læs mere her.

– du kan tage på et intensivt weekendophold med et dagligt program med øvelser, individuelle behandlinger og foredrag. Eller du kan vælge en hel uges rejse i fx Montenegro, hvor konceptet når sit fulde potentiale (kræver tre forudgående individuelle behandlinger).

 

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.