Opskrift på den lækreste gazpacho
Det er tid til den lækre spanske, kolde tomatsuppe gazpacho, som du får min opskrift på her.
Lav den til forret til dine gæster, og jeg garanterer, de vil føle sig i den syvende himmel. Og det er altså lettere end det ser ud, når du…
Populære lakridsmarengs
Jeg serverer lakridsmarengs sammen med vanilleis og hindbær (hindbærcoulis lavet på frosne bær og evt. lidt friske bær ved siden af) - og med et lakridsdrys over til sidst. En flot og anderledes dessert, der virkelig vækker begejstring.
Lakridskyssene…
Frisk citrongræs-te
Da jeg fornyligt var ude og spise på en thai restaurant med mange retter og masser af stærk krydret mad, slog det mig, hvor usædvanlig let og godt tilpas jeg følte mig dagen efter. Det var tydeligt, at jeg havde spist noget, som virkede…
Hyldeblomstsaft
I midten af juni blomstrer hyldeblomsterne, som er helt perfekte til saft. Og det er meget lettere at lave, end man skulle tro. Den skønneste duft breder sig i køkkenet, og man kan glæde sig over at bruge nogle af de råvarer, vi har lige…
Velkommen til QLAND!
Jeg hedder Jeanette Hylleborg, er født i 1966 og har siden 2012 skrevet en af de første danske blogs til voksne kvinder. På QLAND får du et kig ind i mit liv og de ting, jeg er optaget af. Du finder inspiration til det aktive liv, til hudpleje, der virker, en sund krop og sjæl, mad, bøger, bolig og meget andet. Om alt fra grå hår og naturlig skønhedspleje til mit psykoterapistudie. Alder skal nemlig ikke være nogen hindring – hverken for nye veje i livet eller at have det godt i sin krop.
Nye kommentarer