Mádara lancerer naturlig, økologisk makeup!

Det lettiske mærke Mádara er Nordeuropas første økologiske hudplejemærke, certificeret ved ECOCERT/Cosmos. Efter et langt udviklingsarbejde lancerer de nu for første gang makeup. Alt er virkelig gennemtænkt, og kun det bedste er godt nok, så der er lancereret otte basisprodukter med veganske, naturlige og hudvenlige Ecocert ingredienser med smukke farver fra mineralpigmenter. Den nye linje har bestemt fortjent værdigheden som fredagsfavorit her på bloggen.


Produkter er modtaget til test!
Indeholder reklamelink til Matas-

 

Mádara Cosmetics er grundlagt af fire unge kvinder i 2006 og er i dag vokset til et internationalt kendt økologisk hudplejemærke. I Matas finder du deres udvalg af absolut gode hudplejeprodukter fra Mádara som endda er til fornuftige priser. (Læs fx. om deres kollagenserie i dette indlæg).

Mádaras produkter er baseret på naturlige ingredienser fra den nordiske natur med en videnskabelig effekt. De har fokus på bæredygtighed, lokale naturlige råvarer og videnskabelig dokumentation. Derudover har de et meget holistisk syn på skønhed, som i lige så høj grad mener skal findes i fx vores væren i naturen og vores selvværd – og at den bedste hudpleje også handler om at få os til at føle os bedre tilpas gennem selvrespekt og respekt for miljøet.

 Mádara Organic Makeup

Med baggrund i hudpleje med udelukkende naturlige, rene og økologiske ingredienser, har Mádara nu taget springet ind i makeuppen. Det er bestemt ikke noget, man lige gør, og der er arbejdet intenst med at nå frem til de helt rette formuleringer. Og det mærkes med det samme! Alle produkter har fantastiske, bløde og lækre konsistenser.

De har som mål at vise, at “naturligt ikke er kedeligt”, og er kommet frem til smukke farver og langtidsholdbare dækkeevner, som flere makeupartister allerede har taget til sig. 8 virkelig vellykkede produkter. Mascaraen overlader de indtil videre til andre – det er noget af det sværeste at lave, og Mádara-kvinderne går ikke på kompromis.

 

 Mádara Organic Makeup kombinerer raffinerede mineralpigmenter med økologiske planteekstrakter, hyaluronsyre, C- og E-vitamin samt fine olier og voks. Resultat er nogle suveræne konsistenser.

Klik på billedet for at se produkterne i Magasin.

Læbestifter og lipgloss har nogle helt unikke bløde formularer og fine farver. Glossen har måske ikke verdens længste holdbarhed, til gengæld føles den som en drøm på læberne og farverne er meget smukke.

Klik på billedet for at se foundation og concealer i Magasin.

Mádaras nye foundation, Skin Equal, er meget let at fordele og arbejde med, og giver en flot, naturlig dækning. Den er meget plejende og fugtgivende, og dermed perfekt til den lidt tørre hud.
Den har bredspektreret solbeskyttelse i form af rene mineralfiltre.

Udover Skin Equal foundationen, findes der også en rigtig god concealer, The Concealer fra Mádara Organic Makeup, der mørke rande, urenheder og rødme på en naturlig måde.

På billedet ser du to andre skønne nyheder fra Mádara – en overnight serum,  Sleep & Peel, der blidt eksfolierer og udglatter, mens du sover – og en dagcreme, der giver opstramning, pleje og solbeskyttelse i eet!

 

Klik på billedet for at se produkterne i Magasin.

Mádara makeup er perfekt til at arbejde med med fingrene! Det er noget, flere makeupartister sværger til, så man kan varme hud og produkter op og få det smukt arbejdet ind i huden.

Deres Guilty Shades er igen suveræne i konsistens – og her får du virkelig et lækkert multiprodukt, som er helt fantastisk til både blush, øjenskygge og highlighter.

Vil du arbejde endnu mere med kontur, highlight udstråling – så er der nogle skønne Cosmic Drops i fire forskellige farver. (Jeg har selv lidt kig på farce #2 Cosmic Rose). Den kan bruges direkte som makeup eller blandes i din creme eller foundation for en flot og mere strålende glød.

 

Klik på billedet for at se produkterne i Magasin.

Endelig er der en brynpomade, der giver farve til brynet. Virkelig også en fantastisk konsistent og en flot farvemætning. Den skal bruges med en lille skrå pensel, som du bruger til at tegne fine “hår” eller til at udfylde brynet (Mádara har lavet en Precision Brush til formålet (140 kr.), hvis du ikke allerede har en).

Sidst, men ikke mindst, er der en Grow & Fix Brow & Lash serum, der bidraget til at genopbygge bryn og vipper – længde, fylde og glans – ved hjælp af peptider, koffein og naturlige biopolymerer.

 Mádara Organic Makeup forhandles af Magasin. Priserne ligger fra 160 til 275 kr.

 

Se eller gense alle fredagsfavoritterne her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.