Ny naturlig kropspleje fra Relevant giver dig lækker hud – og er god for miljøet!

Relevant er naturlig hudpleje i bæredygtigt genanvendt plastemballage. Godt for huden og gode for miljøet.


Den grønne, naturlige, ocean-plastic deodorant fra Relevant har fået følgeskab af en bodyserie i bedste kvalitet bestående af plejende sæbe, peeling og creme. I genanvendte/genanvendelige flasker, og med gennemsnitligt 99% naturlige, økologiske, sikre og virksomme ingredienser. Jeg har testet, og jeg er vild med den spafornemmelse, serien giver mig herhjemme – og en hud, der ser flot ud og føles velplejet og fugtmættet hele dagen.

Reklame for Relevant.

Danske Relevant har siden lanceringen sidste år fået kæmpe succes med deres naturlige og milde deodorant, som er uden aluminium eller anden tvivlsom kemi. I øvrigt er den verdens første med en emballage fremstillet af genanvendte fiskenet!

Jeg er glad for Relevant deodoranten. Den virker effektivt, den smitter ikke af og så er det en god følelse, at jeg sparer planeten for det, der svarer til 50 bæreposer. (Du kan evt. læse mere i indlægget her).

Fra husholdningsaffald til emballage til skønhedsprodukter

Nu får deodoranten følgeskab af yderligere tre naturlige, veganske, økologiske og meget lækre kropsprodukter i genanvendt emballage! Det vil sige, at bl.a. vores husholdningsaffald bliver brugt til emballage på skønhedsprodukterne – og bagefter kan de genanvendes.

Som du kan læse mere om længere nede er priserne rimelige, og Relevant giver 1% af dine køb videre til støtte for naturen. What’s not to like ♥

 

Relevant har udvidet deres produktfamilie med en yderst lækker kropsplejeserie bestående af en flydende kropssæbe, en peeling/eksfoliator og en bodylotion med nogle virkelig gode, naturlige og effektivt plejende ingredienser.

Bruger du alle tre produkter sammen, kan jeg garantere dig en daglig luksuriøs følelse og en hud, der efterlades velplejet, flot og med en fugtmætning, der varer hele dagen.

Køb enkeltvis eller få flere produkter med rabat!

Priserne er absolut rimelige og ligger fra 115 kr. for deodoranten til 215 kr. for den nærende og genopbyggende creme med bl.a. niacinamid og glycerin. Alt kan købes enkeltvis eller i forskellige pakkekombinationer med rabat.

Vælger du fx et kit med alle fire Relevant produkter – deo, body wash, peeling og body lotion – bliver den samlede pris 405 kr. , hvilket jeg synes er yderst fornuftigt for fire essentielle produkter med så gode ingredienser. Du kan også vælge et 3-step Body Kit med de tre kropsprodukter uden deo til 490 kr.

 

Baggrunden for Relevant er ønsket om, at vi skal behandle både kroppen og planeten ordentligt! Derfor er ingredienserne 99% naturlige, veganske og økologiske – og uden, at der er gået på kompromis med, at de skal være plejende og effektive. Emballagen er så vidt, det overhovedet er muligt fremstillet af genanvendt materiale.

 

Få en flot og fugtmættet hud med naturlige superingredienser

Det handler om bæredygtighed og om at spare på vores natur. Det handler også at behandle os selv godt med sikre, naturlige og effektive ingredienser, der balancerer huden.

Noget af det, der virkelig slår mig, når jeg bruge Relevant produkterne i badet, er der deres fede og fugtgivende konsistenser. En sæbe, der i stedet for at virke udtørrende, tværtimod giver pleje fra et højt indhold af aloe vera og planteekstrakter fra bl.a. gulerod og agurk.

Og så er der en peeling med en konsistens, hvor jeg ikke kæmper med at holde den på huden! Jeg elsker den peeling for at være cremet, skumme og hænge på, så jeg rigtigt kan arbejde med den.


Også her uden, at den udtørrer huden, fordi den indeholder bl.a. aloe vera og glycerin. Den har 98,8% naturlige ingredienser, og peelingen sker med naturlig vulkansk sten og meget mild mælkesyre. Relevant Body Exfoliator fås i neutral eller med en mild naturlig duft. Prisen er 175 kr.. Du kan også vælge Essential body kittet og få alle fire produkter for 405 kr.

Relevant Deep Moisturizing Body Lotion er ren luksus til 215 kr. (køb den i kittet, så får du det hele til 405 kr.!). Gode ingredienser koster altid, og du får her en creme med 97,8% naturlige, økologiske og super plejende og effektive ingredienser som Niacinamid (Vitamin B3), Aloe Vera, Vitamin E, Shea smør og Glycerin. Virkelig lækker!

Relevant donerer 1% af deres salg tilbage til naturen. Som kunde har du selv medbestemmelse, om det skal gå til  bekæmpe havforurening eller skovrydning i verden ♥

 

Jeg er begejstret for både indhold og konsistenser af de nye kropsprodukter fra Relevant. Sæben, som er fed og plejende og en peeling, der er cremet, let skummende og lækker at arbejde med på huden – og til sidst afslutningen med bodylotionen, der med stjerneingredienser som Niacinamid, Aloe Vera, Vitamin E, Shea smør og Glycerin giver en virkelig blød og fugtmættet hud uden at fedte.

Brug sæbe og lotion daglig og suppler med Body Exfoliatoren 2-3 gange om ugen, så har du en perfekt rutine, der gør huden lækker og afbalanceret.

Du finder hele Relevant serien, som både fås uden parfume og med en mild naturlig parfume fra citrus og agurk, online på Relevantcos.com. Produkterne fås hver for sig eller i forskellige kits, hvor du kan spare op mod 25% på Essential Body Kit.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.