,

Fredagsfavorit: Nimue Vitamin C Moisture Mist opløfter og frisker op!

Nimue Vitamin C Moisture Mist er en avanceret ansigtsspray med flere super gode funktioner og en sammensætning med mange aktive ingredienser.
Nimue Vitamin C Moisture Mist er en avanceret ansigtsspray med flere super gode funktioner og en sammensætning med mange aktive ingredienser. Her i sommeren er den blevet et must for mig, fordi den opfrisker, men også virkelig opliver og toner huden og samtidig har en antibakteriel og antioxidativ funktion og giver lidt ekstra naturlig beskyttelse mod solskader. Og så koster den 189 kr. og er en lille skøn luksus, de fleste kan tillade sig.

Jeg er glad for gode ansigtsmists og har forskellige favoritter, der hver især har et indhold, der giver opkvikning, glow og fugt.

En mist er uundværligt, synes jeg, bl.a. som settingspray ovenpå fx mineralpudder og compact foundations. Lige nu har jeg en anden kæmpe fredagsfavorit i Sensais antiageing compact foundation, og den afslutter jeg altid med en mist, ligesom jeg frisker den op med et pust ind imellem i løbet af dagen.
Det gør, at den ser mere naturlig og mindre “tør” ud. Du kan også bruge en mist, inden din foundation, så den fordeler sig lettere.
Og i det hele taget spraye dig til et friskere og mere opløftet udseende som mange gange om dagen, som du har behov for!

Lige nu er jeg blevet HELT forelsket i Nimue Vitamin C Moisture Mist. Særligt i sommervarmen, er det lækkert at blive både kølet, men også få en ekstra beskyttelse i forhold til solskader.
Derfor er den selvfølgelig også ugens fredagsfavorit, fordi den kan noget særligt og har et multifunktionelt indhold. Derudover, synes jeg, at man med den pris på 189 kr. får meget for pengene.

Lige nu er jeg blevet HELT forelsket i Nimue Vitamin C Moisture Mist. Særligt i sommervarmen, er det lækkert at blive både kølet, men også få en ekstra beskyttelse i forhold til solskader.

En multifunktionel ansigtsmist af høj kvalitet!

En ansigtsmist i høj kvalitet fra et klinikmærke som Nimue er ALT andet end dyr vand på spray! Nimue Vitamin C Moisture Mist indeholder bl.a. C-vitamin og Phyto Endorphin Complex, der modarbejder frie radikaler og giver fugt og regenerering, den ekstremt helende og beroligende ingrediens Allantoin, ekstrakter fra citrusfrugter, der virker sammentrækkende og tonende, kølende og opfriskende agurkeekstrakt samt helende morgenfrue.

Nimue Vitamin C Moisture Mist indeholder bl.a. C-vitamin og Phyto Endorphin Complex, der modarbejder frie radikaler og giver fugt og regenerering.
Endelig giver ansigtsmisten en lille smule naturlig UVA-beskyttelse, bl.a. fra det blå lys (dvs. også fra skærmstråling fra pc, ipad, iphone osv.) ved hjælp af et udtræk fra rød havalge.
Først og fremmest giver den dig simpelthen et opfriskende boost – sommer såvel som vinter – og den er som sagt en genial settingspray oveni. Brug den om morgenen, gerne ovenpå makeuppen, og efter behov i løbet af dagen, når du har behov for at se friskere ud.

Den er simpelthen en totalt lækker forkælelse, som jeg er blevet helt afhængig af!

NB!  Nimue Vitamin C Moisture Mist tilfører IKKE nok UVA beskyttelse til at erstatte en solcreme  ansigtet!
Fra Nimue kan jeg anbefale, at du supplerer med den lille koncentrerede Environmental Shield solcreme med faktor 50. Den er bredspektret og har et miks af fysiske og kemiske solfiltre, der beskytter mod UVA, UVB, infrarødt lys og det blå lys. Environmental Shield perfekt under din makeup med mat finish, der fungerer som en olie-fri primer. 
Ligesom misten er genial over din makeup, så er Environmental Shield perfekt under din makeup med mat finish, der fungerer som en olie-fri primer.
Cremen er velegnet til alle hudtyper og også ideel til fedtet og varm hud.

 

Nimue fås hos landet over hos professionelle hudplejeklinikker og udvalgte hudlæger og kosmetiske klinikker.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.