,

VIND: Komplet anti-age hudpleje fra Paula’s Choice!

Vind en komplet anti-age hudpleje til moden hud fra Paula's Choice!

En komplet anti-age hudpleje til moden hud fra Paula’s Choice er den fantastiske gave, du kan vinde i månedens læserkonkurrence. Jeg har udvalgt syv hudplejeprodukter til en optimal og forståelig rutine med specialiseret pleje, fugt og næring. De er fra RESIST linjen og indeholder bl.a. milde AHA-syrer og Retinol – og dertil kommer det nye 20% Niacinamid (vitamin B3), som er den nye højkoncentrerede treatment til bl.a. rynker og linjer. Det hele har en værdi af 2.154 kr.

I denne måned kan være, at det er dig, der skal havde denne kæmpe fantastiske pleje fra Paula’s Choice. Det ser måske overvældende ud, men her får du nemt og overskueligt grundlaget for en perfekt hudplejerutine med:

rens * toning * eksfoliering * pleje * fugt

 

VINDEREN ER TRUKKET! KÆMPE TILLYKKE DENNE GANG TIL LONE LINDEGAARD.
TAK TIL ALLE JER, DER VAR MED – NÆSTE MÅNEDS LÆSERPRÆMIE ER PÅ VEJ!

Du bliver guidet gennem hudplejerutinen

På bagsiden af alle produkterne fra Paula's Choice finder du et tal, der viser, hvor i hudplejen, du bruger produktet!

På bagsiden af alle produkterne finder du et tal, der viser, hvor i hudplejen, du bruger produktet! Og det er altså ikke noget stor operation – efter rensen kører du bare de forskellige ting på efter hinanden!

♥ 1. er rens, som vi alle kender og som ikke kan anbefales nok at gøre noget ud af. Du kan vinde den cremede Resist Anti-Ageing Hydrating Cleanser (211 kr.), der efterlader huden blød og glat.

♥ 2. er toner, og et punkt, som mange undervurderer. Særligt sensitiv eller tør hud vil have godt af en velvalgt toner efter rensen. Her får du Resist Anti-Aging Replenishing Toner (211 kr.) til normalt til tør hud, der giver en fantastisk fugt, anti-age og beskyttelse af huden med bl.a. grøn te ekstrakt og hyaluron.

♥ 3. er exfoliering. Igen et step, som kan gøre en enorm forskel på din hud. Her er det den potente Resist Anti-Aging 10% AHA Exfoliant (325 kr.). En leave-on peeling, der passer til moden hud med fire forskellige AHA- syrer og 0,5% BHA (salicylsyre), der fjerner de døde hudceller, den grå, trætte og ujævne hudtone. Samtidig tilfører den fugt og antioxidanter.

Step 4 er de særlige treatments

Step 4 er Treatment, de specielle masker, boostere, serummer m.v., der giver noget særligt til præcis din huds behov.

Paula Begoun, som står bag det amerikanske kultmærke, er stor tilhænger af ingredienser, der først og fremmest virker! Du finder aldrig essentielle olier eller duft i hendes produkter, og hun kører i høje koncentrationer af de effektfulde vitaminer og syrer. Retinol – A-vitamin – er et af de største og mest veldokumenterede hits, når det kommer til reparation af bl.a. solskader og forebyggelse og reduktion af rynker.

Hun hører selv til den lille gruppe, der desværre ikke tåler retinol, men til gengæld har glæde af alternative ingredienser som bl.a. Niacinamid.

Step 4 er Treatment, de specielle masker, boostere, serummer m.v., der giver noget særligt til præcis din huds behov.

♥ Vinderen af denne præmie får min store favorit Paula’s Choice Intensive Wrinkle-Repair Retinol Serum (350 kr.), der er en fantastisk A-vitaminpleje i en rig olieagtig konsistens. Den kan bruges morgen og/eller aften. Selv foretrækker jeg den om aftenen.

♥  Og vinderen får også den nye Clinical Niacinamid 20% Treatment (423 kr.) – læs evt. indlægget her med Paulas tips til moden hud! Brug den i step 4 morgen og/eller aften. Du må gerne blande begge treatments – eller du kan fx bruge Retinol og aftenen og Niacinamid og morgenen.

HUSK at afslutte med solfaktor, når du bruger potente hudplejeprodukter med syrer og vitaminer!

Step 4 er Treatment, de specielle masker, boostere, serummer m.v. fra Paula's Choice.

Slut med en god plejende og beskyttende creme!

Som det sidste step i hudplejen, skal der tilføres en god creme, der både beskytter og fugter, giver blød og lækker hud.

Cremer fra Resist linjen. Paula's Choice Barrier Repair Moisturizer til tør/normal hud og Intensive Repair Cream til meget tør hud.

♥ Vinderen får hele to forskellige nærende cremer fra Resist linjen. Paula’s Choice Barrier Repair Moisturizer (317 kr.) til tør/normal hud og den mere heavy Intensive Repair Cream (317 kr.) til meget tør hud. Veksl imellem dem efter behov eller brug den rige creme med retinol og peptider til natten og den lettere om dagen. Begge indeholder bl.a. Retinol, som sætter ind på linjer og rynker, finhed i huden og pigmentpletter.
Retinol foretrækkes af mange om natten, men kan faktisk bruges om dagen også – men husk at slutte med solfaktor. Er din hud meget lysfølsom, så brug cremerne om natten og vælg en creme med solfaktor om dagen. Fx Resist Anti-Aging Skin Restoring Moisturiser SPF 50.VÆR MED i lodtrækningen om marts læserpræmien fra Paula’s Choice!

Alt dette kan blive dit! Effektiv og fantastisk hudpleje fra Paula's Choice.

Alt dette kan blive dit! For 2.154 kr. effektiv og fantastisk hudpleje fra Paula’s Choice. En fuld hudplejerutine i fem overskuelige steps med potente og målrettede produkter, der giver dig en flottere udstråling, en mere klar hud og et kæmpe boost til fasthed og glathed.

Skriv en hilsen i kommentarfeltet – om hvad du har på hjertet. Har du fx hørt om Paula’s Choice. Hvad tænker du om produkterne og rutinen? Hvordan er din huds tilstand lige nu?….eller lige, hvad du har lyst til at skrive.

Jeg glæder mig til at læse det hele og trækker lod den 1. april ♥

140 kommentarer
 1. Tine
  Tine siger:

  Det ville være topforkælelse at vinde en omgang forkælelse til huden. 47 år og jeg har ikke fundet det helt rigtige til min hud endnu, andet end at jeg ved at der skal en masse fugt og altid solfaktor for ellers har jeg de vildeste pigmentpletter i ansigtet. Jeg kan også se, at det går stærkt nu med ældning af huden. Og stress efter så mange mdr. nedlukning hjælper heller ikke på hudens tilstand. Kæmpe ja tak til at vinde pleje og omsorg til huden😅🙏

  Svar
 2. Pernille Overgaard
  Pernille Overgaard siger:

  Du er så god til at skrive om produkterne og pt. Leder jeg efter et nyt mærke, nu da ældingen af ud begynder at kunne ses i en alder 41.. Det er naturens gang, men muligheden for at hjælpe huden, ville da være lækkert 💗 og min er helt vild vintertræt

  Svar
 3. Charlotte
  Charlotte siger:

  Jeg kender ikke mærket, men det ser rigtig lækkert ud – og jeg leder efter et nyt fragrance free mærke, Hvis jeg vinder, så sk’ønt 🙂

  Svar
 4. Rikke TS
  Rikke TS siger:

  Denne serie lyder virkelig lækker 💗 Min 50 årige hud trænger til optimal pleje og næring 💗 Mine dejlige teenagere nyder godt af “salicylsyren” fra Paula’s Choice… 💗

  Svar
 5. Rikke
  Rikke siger:

  Jeg kender mærket fra en tidligere kollega som var helt vild med det.
  Har dog aldrig selv fået prøvet det, men kan godt se og mærke specielt inden for det sidste år, at der er sket noget med min hud – den er blevet ældre.
  Jeg synes det er svært at finde rundt i junglen af produkter generelt, men det du beskriver virker så overskueligt og alligevel lækkert og effektivt. Måske endelig en produktserie for mig 🤞

  Svar
 6. Litten
  Litten siger:

  Du har ofte talt så varmt om mærket så at vinde det til en vintergrå hud ville være det skønneste❤️

  Svar
 7. Anja Thomsen
  Anja Thomsen siger:

  Har sjovt nok lige læst om Paulas Choise hos Pudderdåserne og vil rigtig gerne prøve deres produkter. Desværre er jeg nu på 15 mdr. sygemeldt med flere alvorlige ryglidelser og mine sygedagpenge går til medicin, hvorfor jeg de sidste mange måneder kun har brugt babyolie som rens og pleje. Jeg er lige kommet i overgangsalder så mit ansigt skriger efter pleje og forkælelse. Hold nu op hvor ville jeg nyde hver en dråbe guld fra flaskerne. Krydser fingre og takker for en fin blog for os voksne kvinder.

  Svar
 8. Stina frank
  Stina frank siger:

  Sikke nogle lækre produkter. Jeg er begyndt at tænke meget mere over min hudplejerutiner, nu da jeg snart bliver 50. Uha bare det er se tallet på tryk gør noget ved mig. Måske er det tabet af følelsen af ungdom fornemmelsen af at være den gamle tante ved familiesammenkomsterne, som berører mig. Tilgengæld er min erfaring uvurderlig og tingene bliver bare mere pyt-artige jeg skal nok kommer igennem. Hilsen Stina

  Svar
 9. Kamilla Baltzer Buchwald
  Kamilla Baltzer Buchwald siger:

  Jeg har den tørreste og mest sensitive vinterhud, man overhovedet kan forestille sig. Jeg vil ELSKE, at prøve produkterne fra PC❤️

  Svar
 10. Lene Viegh
  Lene Viegh siger:

  Hej Jeanette,
  Jeg kender umiddelbart kun produktserien af navn – men efter din beskrivelse er jeg meget fristet til at prøve. Vinterperioden kan være lidt svært i forhold til hudpleje. Indendøre har vi det varmt, hvor i mod når vi går udenfor, så er der frostvejr. Det kan se på huden hvis man ikke plejer den godt.
  Mange hilsner
  Lene

  Svar
 11. Hanne Østergaard
  Hanne Østergaard siger:

  Kære Jeanette 🥰 Jeg fylder 65 år i år, men har altid plejet min hud med gode cremer, serum, masker og rens. Dog er min hud i ansigtet blevet noget slap og kunne godt trænge til en booster, så jeg tror denne serie fra Poula´s Choice ville være lige det min hu8d trænger til 😊 Mange hilsner Hanne

  Svar
 12. Tanja Jensen
  Tanja Jensen siger:

  Jeg får helt dårlig samvittighed over, at jeg ikke er bedre til at passe på min hud og til at rense den, men vinder jeg, er der jo ingen undskyldning 🙂

  Svar
 13. Britta
  Britta siger:

  Jeg kender ikke til produkterne, men det er hyggeligt at læse alle I andres forskellige kommentarer…….

  Svar
 14. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Paula’s Choice lyder som en spændende ny serie – min udfordring er bl.a. pigmentpletter ☀️

  Svar
 15. Lone Henriksen
  Lone Henriksen siger:

  Sikke en dejlig konkurrence. Jeg er 59 og min hud trænger i den grad til god pleje. Så jeg håber jeg bliver den heldige vinder 😊

  Svar
 16. Louise
  Louise siger:

  Jeg har hørt om produkterne der skulle være gode, men endnu ikke prøvet dem. Det vil jeg meget gerne 🙂

  Svar
 17. Jeanette K
  Jeanette K siger:

  WHAU en flot præmie.
  Jeg er 52 og kan mærke at min hud nu har andre behov. Især er det svært at fugtmætte nok. Jeg prøver mig lidt frem. Jeg har prøvet et enkelt produkt fra Paulas choise – en olie m ceramider. Den var god. Jeg tror der er meget godt at hente i hendes produkter, men det er også lidt uoverskueligt at der er så mange. Her har du valgt, og hvor ser det fuldstændigt outstanding ud 😊
  Krydser fingre for mit held.
  God dag 😊🌞

  Svar
 18. Louise
  Louise siger:

  Synes jeg gør en stor indsats uden egentlig at se den store effekt, såååå det kunne jeg jo håbe på med denne serie…

  Svar
 19. Ditte Nielsen
  Ditte Nielsen siger:

  Kunne være fantastisk at prøve disse lækre produkter på min ældre, tørre og livløse hud.

  Svar
 20. Eva Julie Klitgaard Fürst
  Eva Julie Klitgaard Fürst siger:

  Åh, har så længe gerne ville prøve Paulas Choice! Jeg er stødt på så mange gode anmeldelser, men altid lidt svært hvor man skal starte.

  Svar
 21. Nadia
  Nadia siger:

  Har længe gerne villet prøve Paulas’ produkter, så ville da være en oplagt mulighed med disse skønne præmier 😍💫🍀

  Svar
 22. Ida
  Ida siger:

  Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at vinde de lækre produkter! Jeg har døjet rigtig meget med min hud og kunne godt trænge til lidt bedring! Lidt selvforkælelse ville heller ikke være helt dårligt i denne tid, så er jeg klar med strålende hud når vi engang må komme ud igen☀️🤩💖

  Svar
 23. Dana
  Dana siger:

  Jeg vil så gerne prøve denne lækre serie fra Paula’s choice, min hud trænger til en god gang forkælelse ovenpå en lang vinter☺️🌷🍀

  Svar
 24. Malene
  Malene siger:

  Lækkerier til et corona-træt ansigt, som vist ikke hver dag er blevet plejet efter de daglige normale rutiner. Der kommer jo ikke nogen. Kontoret er hjemme i stuen.

  Svar
 25. Lisbeth Mortensen
  Lisbeth Mortensen siger:

  De skønne effektive produkter vil jeg elske at bruge på mit 48 årige ansigt, vil gerne prøve hvilken effekt de har på min hud da jeg har hørt så meget godt om det her mærke

  Svar
 26. Lise Askholm
  Lise Askholm siger:

  Sikke en lækker gave 🙂
  Har hørt meget godt om Paulas Choise, men har aldrig prøvet nogle produkter – håber på at dette kan ændres nu 🙂

  Svar
 27. Helle dybdal
  Helle dybdal siger:

  Hvor ville det være vildt at vinde produkter fra Paulas Choice. Hører til verdens toppen.prøvet de gode produkter flere gange.🤗

  Svar
 28. Lotte Gårn Gulstad
  Lotte Gårn Gulstad siger:

  Så meget JA TAK til de lækre produkter fra Paula’s Choice☺️🤞🏻🌷🌸💋🍀 Min datter Katrine er kæmpe fan. Hun har døjet meget med hendes hud på flere forskellige punkter men først da hun stiftede bekendtskab med produkterne fra Paula’s Choice skete der en markant forskel ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg er 55 og min hud er pt i ubalance så jeg kunne da mega godt tænke mig at vinde og håbe på at produkterne kan gøre en forskel for min hud ☺️🤞🏻🍀
  Ønsker dig det skønneste forår 🌷☀️💕🍒🌼🦩🌸💙😎🥳

  Svar
 29. Anne Mette Nørby Ries
  Anne Mette Nørby Ries siger:

  Efter den heldige vinder af en omgang modersmærkekræft…. Trææææææænger min hud til en ordentlig omgang forkælelse med glød og fugt i lange baner. Kan slet ik kende migselv og min hud er i den grad i kamp og ældes hurtigt… Puha!!!!!!🙊🙉🙈
  Vil meget gerne vinde og prøve om det kan hjælpe mig…. Har store hud problemer💋

  Har hørt dine produkter er fantastiske og hjælper👌⭐🤗🌈

  Svar
 30. Isabella Belau
  Isabella Belau siger:

  Ja, de bliver bedre og bedre konkurrencene! Måske bedre held denne here gang til mig!🍀 krydser ihverfald fingrene. Har aldrig prøvet produkterne selv, men har hørt meget godt om dem og har overvejet kraftig at prøve nogle af dem!
  Det er jo en drømmesæt til ældre hud med solskader pigmentforandringer osv! Ville være fantastisk med lidt forskønnelse, tager gerne imod! Venter spændt på dagen! Kærlige hilsener 😍🤩🤞🍀

  Svar
 31. Pernille Thorsted
  Pernille Thorsted siger:

  Har læst mange rosende ord, om de fine produkter fra Paula’s choice. Men endnu ikke selv prøvet noget derfra.
  Vil ELSKE at vinde den super skønne præmie ❤️❤️❤️
  Krydsede fingre herfra 🤞🙏🍀

  Svar
 32. Rie Viola
  Rie Viola siger:

  Har læst en masse om Paula, men har ikke prøvet produkterne, så kunne være skønt at prøve. Dejlig forår <3

  Svar
 33. Malene Nielsen
  Malene Nielsen siger:

  Har fulgt Paula’s Choise i flere år netop pga de essentielle olier.. Er så glad for at vi nu får mulighed for at handle produkterne i Danmark i en fysisk butik..

  Svar
 34. Inge Bak
  Inge Bak siger:

  Jeg har gennem en længere periode kigget på Paulas Choice og har svær ved at føle mig tryg i at skifte fra mit nuværende anti age mærke, men jeg har virkelig lyst til at prøve noget nyt. Paulas Choice produkter og indhold tiltaler mig meget :-), jeg synes at min hud virker træt og trænger til et kæmpe boost, så jeg håber så meget at jeg vinder og jeg vil gerne dele mine erfaringer, hvis nu jeg vinder.

  Svar
 35. Tina
  Tina siger:

  Det lyder lækkert med Paulas Choice og få både renset og plejet med samme produktserie 🙂
  En virkelig flot præmie 🙂

  Svar
 36. Karina Normann
  Karina Normann siger:

  Jeg syntes det lyder som spændende produkter og god hudpleje rutine.
  Min hud er meget stresset og desperat for at finde gode produkter
  og gode rutiner. Min hud er fugtfattig rød stram irriteret. Godt kommende forår 🌱🌱

  Svar
 37. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Jeg har prøvet Paulas Booster oil og var rigtig glad for den. Jeg har virkelig høje tanker om hendes produkter generelt, da hun går så videnskabeligt frem. Min hud er til den sensitive side, jeg har dog godt kunne tåle Super3 booster, men reagerer på andre retinol produkter. Jeg prøver mig forsigtigt frem, men vil også gerne af med nogle pigmentpletter. Det ville være en kæmpe drøm at prøve serien.

  Svar
 38. Christina
  Christina siger:

  Jeg drømmer om at prøve noget der virkelig gør en synlig forskel på min snart 47 årige hud som ikke bare er parfume og klæbrig olie 🤪

  Svar
 39. Mette+D
  Mette+D siger:

  Kære Jeanette
  Den ene af mine svigerdøtre bruger produkter fra Paulas Choice og hun omtaler det kun positivt, så det kunne være dejligt at prøve det selv.

  Svar
 40. Mia Corydon
  Mia Corydon siger:

  Har ikke hørt om Paula’s Choice, men det lyder som en fantastisk lækkerhed. Kunne være skønt at prøve siger en 43 årig mor til 5

  Svar
 41. Johanne
  Johanne siger:

  Min hud er blevet trist tør og stresset efter kemobehandling ifm kræftsygdom. Nu er jeg klar på at gøre noget godt for mig selv og min hud. Håber derfor at vinde de lækre produkter fra Paula’s Choice ❤️ så min hud igen kan blive sund og ren og få glød tilbage.
  Jeg krydser i hvert fald fingre 🤞

  Svar
 42. Kaja Nielsen
  Kaja Nielsen siger:

  Fed konkurrence!! Jeg kunne enormt godt tænke mig at prøve Paulas Choice, da jeg kun har hørt at det er nogle fantastiske produkter. Og tror bestemt det ville gøre underværker for min hud✨

  Svar
 43. Amalie Vilhelmsen
  Amalie Vilhelmsen siger:

  Uhhhh en dejlig præmie, der er på spil!! 😍Jeg er selv virkelig stor fan af Paulas Choice, som jeg fik kendskab til i sommers. Nu er jeg også ved at få min mor med på det, som også elsker ting, hun ved er godt for huden. Hun får bare taget tid til sig selv alt for sjældent. Hun er så god til at sørge for alle os andre, at hun ikke forkæler sig selv nok, og i stedet sætter sig selv sidst i rækken. Jeg håber, jeg kan vinde dette, så jeg endelig kan give hende noget, jeg ved, hun ville blive glad for. Vi snakker tit om nye produkter specielt fra Paulas Choice, men jeg har ikke selv råd til, at kunne købe det til hende. Hun er der altid for mig, og jeg sætter så meget pris på det!! Det ville være en fantastisk måde at vise det på. Hun fortjener alt ❤️

  Svar
 44. Sarah Madsen
  Sarah Madsen siger:

  Så vanvittig lækre produkter, som jeg så godt kunne tænke mig at prøve flere af.
  Jeg håber så meget jeg kan være den heldige .
  Venlig Hilsen Sarah Madsen

  Svar
 45. Lene Horsens
  Lene Horsens siger:

  Hej, jeg er en kæmpe fan af produkterne fra Paulas Choice 🙂 Og jeg vil blive så glad , hvis jeg kan være så heldig at vinde alle de skønne skønne produkter. Kunne virkelig være lækkert at prøve så mange forskellige.
  Jeg håber og krydser alt.
  Tusind tak for denne mulighed.
  Mange Hilsner fra Lene fra Horsens

  Svar
 46. Lene Madsen
  Lene Madsen siger:

  En virkelig skøn og luksuriøs præmie. Jeg vil elske at vinde alle de lækre produkter. Jeg har nogle få produkter fra Paulas Choice derhjemme , som jeg elsker at bruge, og jeg kan jo se at de bare virker. Så gode, så jeg håber virkelig at jeg kan være heldig.
  Jeg ønsker dig en dejlig dag og tusind tak for muligheden.
  Mange Hilsner fra Lene 🙂

  Svar
 47. Karin Lindhardt
  Karin Lindhardt siger:

  Jeg har ikke hørt om Paula’s Choice, men jeg synes det lyder spændende og jeg er klar til at teste produkterne, når jeg vinder dem. Jeg tror at min hud vil æhlske noget forkælelse. <3 <3

  Svar
 48. Sunni
  Sunni siger:

  Jeg kender ikke produkterne , men villle da være helt fantastisk at vinde alle de skønne prodkter og min hud ville elske det !!!!!!!!!!

  Svar
 49. Mariann Jensen
  Mariann Jensen siger:

  Åh, jeg krydser fingre for, at jeg er heldig . Jeg har hørt om Paula’s choice og vil rigtig gerne prøve det 🤞🏻😊

  Svar
 50. Pernille
  Pernille siger:

  Den skønneste præmie🌟🌟🌟🌟🌟 Min hud er vintertræt og mangler glød og spændstighed. Det ville være en drøm at vinde disse produkter og gå foråret i møde med en sund og fin hud🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱💛🌸🌱

  Svar
 51. Josefine M.
  Josefine M. siger:

  Det lyder som skønne produkter til en antiage hudpleje. Jeg leder efter en god hudpleje som passer til netop min hud. Paulas Choice lyder som et god bud på noget der måske kunne fungere for mig – så derfor ville det være spændende at prøve ❤

  Svar
 52. Tina wilson
  Tina wilson siger:

  Skøn skøn præmie. Min hud opfører sig besynderligt pt, med eksem agtig udbrud grundet maske, radiatorvarme, og stress. Og kombinationen med en moden hud, er ikke nem at styre.
  Jeg bruger Paulas Choise salisylsyre, og er vild med produktet, og hele universet. Så din fine serie af produkter må gerne lande hjemme hos mig ☺️🌟🙌🏻

  Svar
 53. Amanda
  Amanda siger:

  Jeg har et produkt fra Paulas choise, og jeg elsker den! Ville elske at prøve en hel serie 😍 Min hud trænger til en masse forkælelse, og det gør jeg også 😊 Jeg er utrolig dårlig til at prioritere mig selv, så det kunne være så lækkert at blive forkælet med dette 🤞🏼

  Svar
 54. Bibi
  Bibi siger:

  Har ofte læst om mærket, men aldrig prøvet det🤷‍♀️
  Ville være skønt! at vinde🤞🤞
  Tak for en dejlig blog❤️

  Svar
 55. Annette
  Annette siger:

  YES!! Det er lige præsis det min hud skriger efter. Savner forkælelse i denne tid og et boost. Glæder mig🤍🤍🤍🤍🤍

  Svar
 56. Jane
  Jane siger:

  Spændende produktserie – spændende om den virker 😉 jeg er klar på at prøve og dokumentere resultatet inkl. Før/Efter fotos.
  Er ikke den store hudpleje entusiast – så der burde være noget at komme efter.
  Tak for et informativt og inspirerende oplæg 😊

  Svar
 57. Lili
  Lili siger:

  Fantastisk konkurrence!! 😍😍
  Paula’s Choice er en af mine favoritbrands, og jeg har længe ønsket at prøve flere af produkterne fra RESIST-linjen.
  Jeg har allerede prøvet rensen og ELSKER den!
  Jeg har aldrig været så spændt over et brand komme til Danmark, som med PC.
  Og jeg tror min hud har drastisk brug for det, pga mundbind 🥴

  Svar
 58. Pernille
  Pernille siger:

  Paula’s Choice har været mit absolutmærke indenfor hudpleje i efterhånden en del år, med bla deres BHA exfoliants men også deres day moisturisers til kombineret hud… Ville elske at prøve deres lækre produkter til moden hud også.🙏🏼🍀❤️

  Svar
 59. Emilia
  Emilia siger:

  Jeg har hørt så meget fantastisk om dette mærke, og de vidunderlige ting disse cremer kan gøre for ens hud. Jeg har aldrig selv haft fornøjelsen af at prøve det, men ville virkelig elske at få lov til det. Jeg fik stress sidste år, og det endte ud i det gav mig voldsom akne i mit ansigt. Jeg har altid gået meget op i min hud, og blev så ked af det, da jeg så hvordan den var ramt. Jeg prøvede alle produkter af og forskellige rutiner af, som f.eks. den koreanske routine, men det virkede ikke, jeg blev ved med at få flere og flere udslæt og bumser. Det endte med jeg tog til en Kosmetisk sygeplejerske, som forslog Restylane Skinbooster i området og SkinCeuticals Age + defense serum, og efter en måned.. Var det væk! Efterfølgende har jeg fået kæmpe ar, og er nu i gang med at se hvilke produkter der kan bruges til dette specifikt, så de forhåbentligt ikke vil være lige så tydelige “altid”, som de er nu. Her har jeg hørt virkelig godt om Paula’s Choice, da de tilbyder AHA og Niacindemide produkter, som begge gør fantastiske ting for huden. Jeg håber jeg en dag kan finde de rette produkter, som kan hjælpe min hud i den rette retning, i stedet for at skulle dækkes til kraftigt med make up hver dag – Jeanette, måske du kan anbefale nogle specifikke produkter eller behandlinger? 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Emilia,
   Tak for at dele dine fantastiske erfaringer. Hvor er den god idé, at søge professionel hjælp, når huden driller! Jeg har hørt godt om SkinCeuticals, men har endnu ikke selv prøvet det.
   Mht. dine ar, så vil jeg anbefale en laserbehandling. Jeg har ikke selv prøvet, men kender andre, der har gode erfaringer med det.
   Men, før du kaster dig ud i det, så vil jeg også gerne give dig et par produktanbefalinger. Det er selvfølgelig altid svært, når arrene først er opstået, men prøv alligevel fx:
   A-Derma Epitheliale AH Ultra-Repairing Cream. Den koster ca. 100 kr. på Apoteket.
   Dernæst kan Clinical Niacinamide 20% Treatment fra Paulas Choice også give en mulig forbedring på arrene. Derudover har den en generel god effekt hudens sammentrækningsevne og dermed bl.a. porestørrelse.
   Endelig vil jeg ikke undlade at nævne hybenkerneolie, som har en naturlig forekomst af flere syrer og vitaminer og er kendt for at kunne reducere ar. Jeg er glad for den fra Danica Skincare.

   Jeg håber, det kan bruges og ønsker dig al mulig held og lykke med din hud. Godt kæmpet! Det er så vigtigt, at man føler sig tilpas og derfor gør noget ved det, der generer.

   Mange kærlige hilsner
   Jeanette

   Svar
 60. Lone Lindegaard
  Lone Lindegaard siger:

  Har hørt så meget om disse produkter, og ville synes det var fantastisk at gå all in på ægte hudplejenørderi 🤗🤗. Jeg er 52 og gør ALT hvad jeg kan for at passe godt på min hud, bl.a også med hjælp fra dine gode råd.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Lone,
   hvor er det skønt at høre, at du er interesseret i hudpleje – og at du kan bruge mine råd 🙂
   Nu kan jeg så fortælle dig, at du er den heldige, der får en KÆMPE håndsrækning til huden fra Paula’s Choice. Kæmpe tillykke.
   Jeg sender en mail til dig.
   God påske!
   KH Jeanette

   Svar
 61. Carina
  Carina siger:

  Åh sikke en skøn konkurrence – min hud har været virkelig meget i ubalance på det seneste, helt sikkert noget stress/hormon relateret, og har ikke kunne finde de rette produkter som kan hjælpe. Har hørt rigtig meget godt om Paulas choice – så krydser virkelig fingre for at jeg er den heldige 🤞🏼🤞🏼🤞🏼

  Svar
 62. Rikke Skjøde Baes
  Rikke Skjøde Baes siger:

  I en alder af 41 har jeg fået rosecea desværre og drømmer milde produktet til at hjælpe mig igennem

  Svar
 63. Lene
  Lene siger:

  Jeg har aldrig prøvet Paula’s Choice. Har kun hørt godt om hendes produkter, og indholdet lyder til at være super effektivt. Min 62-årige hud med lidt rynker og pigmentpletter ville garanteret elske disse lækre produkter.

  Svar
 64. Mette
  Mette siger:

  Har kun hørt godt om Paula’s Choise – men dog aldrig prøvet det.
  Med en 50-årlig hud, tror jeg det ville være fantastisk at afprøve produkterne 🤞🏽

  Svar
 65. Tina
  Tina siger:

  Ville elske at vinde disse skønne produkter fra Paula’s Choice🙏🏻 Har hørt så meget godt om disse produkter😉

  Svar
 66. Christina Maria Fjeldsted Hansen
  Christina Maria Fjeldsted Hansen siger:

  De produkter er jo ren selvforkælelse for huden.
  Dem vil jeg og min hud, blive rigtig glad for, da jeg virkelig trænger til gode nærende og plejende produkter.
  Jeg har endnu ikke prøvet nogen produkter fra Paulas Choice. 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

  Svar
 67. Charlotte
  Charlotte siger:

  Wow, en lækker præmie ! Den vil jeg elske at vinde til min tørre hud med (efter min mening) alt for mange rynker. Har hørt om mærket, men aldrig prøvet det. Dette kunne jo så være den oplagte mulighed 🤞🤞

  Svar
 68. Sara
  Sara siger:

  Jeg har hørt så meget godt om Paulas Choice, og det er helt klart det næste som jeg skal pleje min hud med! 😍 Men inden jeg køber, så kunne det jo være jeg var så heldig at vinde, for som studerende er det ikke altid hudpleje man kan prioritere højest i budgettet 🤞🏼 Jeg glæder mig i hvert fald til at prøve paulas choice lige gyldigt hvad, det trænger min hud til efter en hård vinter ❄️

  Svar
 69. Majaloisie
  Majaloisie siger:

  Jeg har hørt om mærket men ikke prøvet det, jeg har selv sensativ hud ❤️ men vil rigtig gerne prøve det

  Svar
 70. Sara
  Sara siger:

  Jeg har ikke nogen erfaring med mærket endnu, men har hørt meget godt om det. Nu prøver jeg først lykken her, skulle det ikke blive mig, der vinder, kan det være jeg skal overveje at investere i pakken, prisen virker rimelig og produkterne gode 🤩🌿

  Svar
 71. Helle Bastiansen
  Helle Bastiansen siger:

  Fantastiske Giveaway du har hver måned, jeg krydser fingre igen i marts.
  Glædelig forår☀️🌱🍀🤗

  Svar
 72. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Sikke en flot pakke 💜

  Jeg har efterhånden læst så meget om Paulas Choice, og det lyder fuldstændig som noget for min hud. Jeg har indtil nu ikke kendt prisklassen, og jeg er overrasket over hvor overkommelig prisen er, så nu må jeg da hellere få bestilt lidt.😊

  Svar
 73. Camilla Nyegaard
  Camilla Nyegaard siger:

  Elsker Paula’s choice
  WOW vildt!!🤩🌸🎉👏🏻😍🎁🥳
  Ville da være totalt lækkert at vinde så fin en præmie🌸🌸🌸
  Nice GAW prøver lykken🍀🍀🍀🍀🍀 og håber på held!!!
  Krydser fingre for vildt🤞🏻

  Svar
 74. Gitte
  Gitte siger:

  Jeg har hørt godt om mærket, men har ingen erfaring med produkterne. Vil dog elske at prøve dem på min vintertørre hud 😍

  Svar
 75. Laura
  Laura siger:

  Wow en lækker præmie, den vil jeg da virkelig gerne vinde.
  Har hendes C15 super booster og 2% bha liquid og er vild med dem. Vil virkelig også gerne prøve flere af hendes lækre produkter 🤞🏻

  Svar
 76. Birgit W
  Birgit W siger:

  Det er en fantastisk præmie. Jeg har prøvet er par af produkterne fra Paula’s Choice og synes de var ret gode. Denne serie passer perfekt til min hud. Jeg krydser fingre 🤞😀

  Svar
 77. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Er ikke stødt på produkterne før, men de lyde utroligt spænende. Min hud er ret tør efter den kolde vinter, – så den vil gerne forkæles 🙂

  Svar
 78. Marie Nørgaard
  Marie Nørgaard siger:

  Jeg har læst meget godt om Paula’s Choice, men har endnu ikke prøvet nogen af produkterne. Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at ændre på 🍀

  Svar
 79. Kristina
  Kristina siger:

  Wow en fed præmie. Steps 1,2,3,4,4,5,5🤣godt det står på bagsiden, men det må næsten betyde at man kommer til at se 10 år yngre ud? mon dog. Spændende serie.

  Svar
 80. Helle jensen
  Helle jensen siger:

  Hej
  Det lyder super lækkert. Dejligt at der er nr på dåserne 🤣 Så kan vi gamle grå piger også finde ud af det🤣🤣 kender det ikke så de ville jo værre lækkert at prøve 🤣

  Svar
 81. Lene Mitsbach
  Lene Mitsbach siger:

  Ville være dejligt at vinde til min helt skrup skøre vinter Rosacea, min hud trænger virkelig til nogle lækre produkter 🤞🏻🎁🎶

  Svar
 82. Jonna
  Jonna siger:

  I april bliver jeg 75 år ikke ung mere og kan måske ikke lave meget om på huden mere.
  Har stadig lyst til at prøve at forkæle mig med lækker ting til pleje , så prøver igen.

  Svar
 83. Line
  Line siger:

  Hold nu op en fantastisk og yderst generøs præmie!

  Det ville være så vidunderligt at vinde <3 Kender til og har kun hørt godt om Paula's Choice og deres effektive produkter, men har stadig til gode selv at prøve dem. Især deres Niacinamide 20 % Treatment har længe stået på min ønskeseddel!

  Som følge af kronisk sygdom, manglende næring og skrap medicin er min hud noget så medtaget, tør og træt i det, så sådan en omgang lækre produkter til at fugte og give glød ville være så umådeligt værdsat.

  Krydser fingre 🙂

  Svar
 84. Gabriella
  Gabriella siger:

  Jeg elsker Paula’s Choice og har selv et par produkter derfra, som har givet mig resultater, jeg ikke har oplevet før fra andre mærker. Jeg ville elske at kunne give disse produkter videre til min mor, der efterhånden er ved at komme op i alderen og derfor fortjener lidt ekstra forkælelse.

  Svar
 85. Annelise K
  Annelise K siger:

  Har læst så meget om hendes produkter men aldrig prøvet dem. Mon ikke de kunne vække min trætte hud til live igen – jeg krydser ihverfald fingre🤞🤞

  Svar
 86. Pia Rotbøl
  Pia Rotbøl siger:

  Jeg har læst så meget godt om Paula’s Choice, så jeg vil virkelig gerne prøve det på egen hud🥰

  Svar
 87. Camilla
  Camilla siger:

  Fantastisk! Venter netop på at modtage den nye CBD olie. Ville elske at prøve flere ting fra Paula’s Choice sortimentet.

  Svar
 88. Mette Andersen
  Mette Andersen siger:

  Min hud er den perfekte at sætte på sagen, med disse produkter. Jeg elsker at bruge timevis ude på badeværelset, hvis jeg kan komme til det og med produkter jeg kan lide. Uheldigvis har jeg bare ikke rigtig fundet nogle der matcher mig. Har prøvet Paulas Choice natcreme og den fungere bare så godt på mig, er ikke i tvivl om de andre også vil være gode

  Svar
 89. Camilla
  Camilla siger:

  Min sensitive tørre hud lyder som den perfekte kandidat til denne serie – håber jeg er heldig 🤞😍

  Svar
 90. Nanna
  Nanna siger:

  Jeg har hørt meget godt om Paulas Choise skincare. Synes det er ret fedt at produkterne er uparfumeret 💃🏼

  Svar
 91. Regitze
  Regitze siger:

  Jeg har hørt meget godt om mærket! Har selv prøvet deres olierens til at fjerne makeup, og den er helt fantastisk! 🥰🥰

  Svar
 92. Jane Maltesen
  Jane Maltesen siger:

  Vil så gerne vinde den skønne præmie.
  Har nogle trælse udfordringer for tiden og sover ikke godt om natten – det afsløres med det samme i ansigtet – så jeg trænger i den grad til opstramning og udstråling 😍

  Svar
 93. Pernille
  Pernille siger:

  Lyder som en virkelig dejlig mulighed for min tørre, sensitive hud – så jeg krydser fingre 🙂

  Svar
 94. Kirsten Nielsen
  Kirsten Nielsen siger:

  Wowwww!!!!😍Jeg ville blive MEGET glad og yderst taknemmelig for at vinde de skønne produkter.🤞🙏🍀❤ Jeg har hørt meget godt om dette mærke, men desværre endnu ikke prøvet det. Tror meget, det kunne blive mine favoritter når først prøvet.😍

  Svar
 95. Maibrith H. Isager
  Maibrith H. Isager siger:

  Det lyder som en overkommelig pleje rutine😄 Jeg kender desværre ikke mærket, men vil det super gerne🥰 Min hud er tør og trænger til lækker pleje😊 Jeg vil ønske dig en god dag❤️

  Svar
 96. Mille Manø
  Mille Manø siger:

  Jeg kender mærket, men jeg har indtil videre kun ét af deres produkter. Så jeg kender kvaliteten og ved det er virkelig lækre ting de laver.
  Min hud er selvfølgelig også blevet ramt, da jeg også bærer mundbind på arbejdet dagligt. Det ville være rart med en komplet rutine til at få huden på rette spor igen👏😍

  Svar
 97. Janne
  Janne siger:

  Vil være så fantastisk at kunne prøve ❤️❤️ Lyder som nogle virkelig utrolige produkter 🤩⭐️🤩

  Svar
 98. Pernille
  Pernille siger:

  Lyder som nogle utrolig lækre produkter som jeg da vil glæde mig til at prøve en dag ❤️❤️

  Svar
 99. Anette Ninon
  Anette Ninon siger:

  Kender ikke Paulas Choise, men det lyder fantastisk og det at der er vejledning med vil være super.
  🍃🌸🍃

  Svar
 100. Gitte Marie zakariasen
  Gitte Marie zakariasen siger:

  Jeg er 51, og også kommet i den alder, hvor min hud forandrer sig meget. Har været meget vane menneske, mht hudpleje, men ved godt at det jeg bruger ikke er optimalt, for den alder jeg er i nu.
  Jeg havde aldrig hørt om Paula´s choice, før jeg læste dette, men ville elske at stifte bekendtskab.
  Og så iøvrigt, Godt forår og genåbning, til Jer alle 🙂

  Svar
 101. Jeannette Nielsen
  Jeannette Nielsen siger:

  Spændende præmie. Kender ikke mærket, men kunne være lækkert at prøve🙏🏻🙏🏻🙂🙂

  Svar
 102. Birna Lambaa
  Birna Lambaa siger:

  Jeg er lige, for 2 dage siden, stoppet i behandling med isotretinoin, og min hud trænger til ekstra lækker forkælelse – som jeg kan forstå, fra flere, at disse produkter er😍 håber på mit held🍀🤞🏻

  Svar
 103. Dorthe andersen
  Dorthe andersen siger:

  Paulas choice er super lækker produkter. Som jeg gerne vil prøve, har hørt de gør underværker på ens hud. Er 55 år så lige noget for mig med mine rynker og moden hud.
  Syntes de steps er fine☀️🤞

  Svar
 104. Yvonne i
  Yvonne i siger:

  Lækker lækker præmie 🌸
  Jeg er nået den alder ❤️ 58 år hvor jeg næsten hver måned kan få øje på forandringer 🙈. Nogen gode ,andre trælse
  Har ikke hørt om Paulas choice før nu 👍

  Svar
 105. Mia Skov
  Mia Skov siger:

  Sikke en vild præmie!
  Jeg kendte til Paulas Chioce langt inden det lom til Danmark. Jeg er stor fan af flere af deres produkter bl.a. defense serien 👌🏼

  Jeg har dig ikke prøvet deres anti age – så dem kunne jeg godt tænke mig at prøve 😍

  Svar
 106. Carina Wolff
  Carina Wolff siger:

  Min veninde bruger Paula’s Choise – og hendes hud ser helt fantastisk ud! Jeg døjer lidt med uren hud på hagen (selvom jeg er 48), pigmentpletter og VIRLELIG sarte øjenomgivelser. Det ville være vanvittig skønt at vinde ❤️🤞❤️

  Svar
 107. Birgitte Linstow
  Birgitte Linstow siger:

  Har ikke hørt om produkterne, men det vil være fantastisk at prøve. Er midt ‘60’erne og jeg føler jeg trænger til at opdage og afprøve nærende og plejende produkter. Rigtig god marts måned 😊😊😊

  Svar
 108. Dorthe
  Dorthe siger:

  Jeg har tidligere brugt retinol fra Paulas choice, super lækker og meget virksom👌🏻
  Lige nu er min hud meget vintertør.
  Lækker præmie😍😍 Krydser fingre

  Svar
 109. Susanne Aagaard
  Susanne Aagaard siger:

  Min hud er virkelig ramt, af vinter, brug af mundbind, så den kunne godt bruge lidt forkælelse….♥️♥️♥️

  Svar
 110. Hanne Lisa Thomsen
  Hanne Lisa Thomsen siger:

  Det vil være fantastisk og prøve. Jeg kender Paulas Choise af navn, men har tilgode og prøve produkterne.

  Svar
 111. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Det lyder til at være overkommelige steps – Min hud er dog ret sensitiv, så jeg tænker om step 3 skal bruges hver dag for at have en effekt?
  Jeg har hørt lidt omtale før af Paula’s Choice, men har endnu ikke haft fornøjelsen af at stikke mine fingre i krukkerne 😊

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Hej Marlene,
   Man kan sagtens veksle i brugen af produkterne efter behov. Step 3 er dog slet ikke hård ved huden, som man måske skulle tro, men til en sensitiv hud kan det sagtens springes over nogle dage. Eller måske skal du have en peeling, der skylles af igen. Det er bare med at prøve sig frem.
   Retinolen ligeså. Det er bare med at finde dét, der passer perfekt til dig. En sensitiv hud kan dog i mange tilfælde gøres mere og mere stærk ved at optrappe retinolen langsomt. Men alle er forskellige, så det er bare med at mærke efter 🙂
   Mange hilsner Jeanette

   Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.