,

Seriøst bedre hud – Alt, hvad du skal vide om hudpleje!

Seriøst bedre hud af Anette Kristine Poulsen

Bogen er tilsendt til anmeldelse fra forlaget. Indlægget indeholder reklamelink.

Om to dage udkommer den nye bog Seriøst bedre hud af beautyekspert Anette Kristine Poulsen. Den giver dig alle svarene på, hvad der virker, og hvad der ikke virker inden for hudpleje. Den giver et overblik over, hvilke ingredienser, du skal gå efter, og hvordan man sætter en effektiv hudpleje sammen i forhold til de udfordringer, man har. Om det er rødme og sart hud, pigmentering, forstørrede porer eller tørre linjer, så er der konkret viden at hente. Og det er aldrig for sent at få en flot hud!!!

Jeg elsker bogen og er helt på linje med de holdninger og de råd, der gives i den. Jeg kan ikke anbefale den nok, hvis du er interesseret i hudpleje og gerne vil bruge din tid og dine penge rigtigt. Jeg kan næsten ikke forestille mig det spørgsmål om hudpleje (om både cremer, kosttilskud, maskiner og æstetiske behandlinger som botox og filler), som ikke bliver besvaret i bogen. SÅ, hvis du vil være din egen ekspert, så læs den!!!

For mig personligt er den kærkommen ekstra viden, så jeg sikrer mig, at jeg giver de bedst mulige råd videre her på bloggen, og Anette Kristine er grundig og allierer sig med hudlæger og andre eksperter undervejs.

Hudplejepyramiden

I bogen introduceres en hudplejepyramide, som viser de vigtigste steps og ingredienser, som du skal bruge for at opnå tilfreds, stærk – eller decideret blæret hud, hvis du går hele vejen til toppen.
Det handler – heldigvis – om de ting, som jeg også selv prædiker igen og igen. Omhyggelig rens (selvom du godt kan springe morgenen over og nøjes med vand og en klud), eksfoliering, syrer, A-vitamin (kom nu bare ind i kampen med det – der er ikke noget bedre til moden hud), antioxidanter, c-vitamin, fugt og fedt. Og for guds skyld solfaktor. Mange ødelægger al det gode arbejde i sommerhalvåret ved at give frit spil til huden værste fjende – solen.

Helt i toppen af pyramiden finder du nye ingredienser som EGF (Epidermal vækstfaktor) og probiotika (særlig dem, der virkelig indeholder levende bakterier) – og også produkter med CBD fra cannabisplanten virker til at vise lovende resultater.

Hvilke fire ingredienser gør størst forskel for din hud: A-vitamin, peptider, frugtsyrer og EFG! Læs mere i bogen.

Det er det seje træk, der tæller!

Noget af det, jeg virkelig elsker ved bogen er den jordnære og realistiske indgangsvinkel til hudpleje. Det er i den grad muligt at opnå resultater, men det er ikke et enkelt produkt, der gør det – eller en enkelt kur, en enkelt behandling, eller en uges indsats. Som med så meget andet – kost og motion for at nævne noget, der i øvrigt også hænger sammen med huden – så er det den daglige vedvarende indsats, der giver resultater.
I bogen får du anvisninger til rækkefølger af de forskellige produkter – og JA, du må blande mærkerne ALT det, du vil. At alt skal være sammen mærke er bare een af de myter, som bliver slået ihjel.

Seriøst bedre hud anmeldelse

 

De gratis fif!

Det handler slet ikke kun om dyre cremer og behandlinger! Der er også gode fif at hente som fx grøn te, honning og kaffegrums i din egen hjemmelavede hudpleje.
Kollagen kan tages som tilskud (gerne med kollagen fra fisk) – eller lav bouillabaisse eller kog suppe på ben! Og husk altid at tage c-vitamin sammen med kollagen!!! (C-vitamin understøtter dannelsen af kollagen)

Derudover er der ikke mindst en sund og dejlig holdning til hudens ældning, som jeg jo deler 100%. At vi skal have lov til at ældes og at rynker ikke for enhver pris skal fjernes. For det kommer altså med en pris fx at bruge botox og fillers, som Anette Kristine tydeligvis ikke er fan er. Du kan selv læse alle forklaringer og argumenter i bogen.

Den eneste behandling, der kan forsvares er bekymringsrynkerne mellem øjnene – 11-tallet, eller ligefrem 111-tallet – der ikke ændrer mimikken i ansigtet.

Seriøst bedre hud af Anette Kristine Poulsen

Hører du til dem, der gerne vil have en hud, der får lov at ældes naturligt, men med en daglig lille indsats får hjælp til at være fugtmættet, ensartet og med en smuk glød. Måske endda stimuleret til at være blæret 🙂 Så kan jeg ikke anbefale denne her skønhedsbibel nok!

Seriøst bedre hud koster 190 kr. og fås hos Saxo.com. (reklamelink)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.