Spændende beautynyheder


Der kommer rigtigt mange beautynyheder lige nu, og der er så mange lækre og spændende ting, som jeg så gerne vil vise dig herinde. Men for, at du ikke skal blive bombarderet med alt for mange beautyindlæg, så har jeg udvalgt og testet løs for at lave nogle overblik til dig med nogle af de ting, som jeg synes er mest interessante.

Du finder blandt andet en ny mascara, der har alt godt kørende for sig, nye spændende dufte, en ekstravagant liftingserum, løsninger til sensitiv hovedbund og forstørrende porer i huden! ♥

LIV – ny wonder mascara fra IDUN

Den kommer ganske vist først 8. marts, men jeg kan ikke lade være med at tage den med allerede! Den nye mascara LIV fra IDUN har meget godt kørende for sig. Den giver en intens farve fra højrensede mineralpigmenter, og den er bare så let at lægge på gummibørsten.
Den lægger sig intenst nederst på vipperne på den flotteste måde, jeg har oplevet.

Den giver fylde og længe – og pleje med jobobaolie. Og så fjernes den nemt selvom den er vandafvisende.
Ydermere, så er IDUN i den grad gået ind for bæredygtighed med en let plast emballage, der nemt kan genanvendes. Hele produktet er i samme materiale, så det kan gå i plastsortingen. Med både lettere produkter og flytningen af produktionen til Europa reducerer de også CO2-udledningen ved transporten.

LIV mascaraen koster 199 kr. Lanceres 8. marts i bl.a. Magasin, Helsam og Matas. Se udvalget hos Helsam her(reklamelink)

Handy 2-IN-1 fra Vinylux

2-in-1 duo’er i taskestørrelse er en genial nyhed fra Vinylux. Mærket, som er Shellacs lillesøster til hjemmebrug – en helt almindelig neglelak med en lidt længere holdbarhed. Lige så nemme at lægge og fjerne som andre lakker.


Det smarte er her, at du har lak i den ene ende og overlak i den anden. Lige til at have med i tasken eller på rejsen.
En lille ekstra fordel er, at penslen ligger utroligt godt i hånden pga. den ekstra længden, den får!!!

Fiilit Parfum du Voyage

Fiilit er et super cool fransk parfumehus, som nu er introduceret i Danmark. De essentielle olier i duftene er hovedsagligt købt hos socialt ansvarlige og bæredygtige producenter rundt om i verden fra Peru over Australien til Madagaskar. Emballage er ligeledes bæredygtige løsninger og alkoholen i parfumerne er fra hvede.

fiilit parfume Tahiti
Konceptet er rejseparfumer, dufte inspireret af rejser, som de to grundlægger har været på. De elsker både naturen, og naturligheden, og de er blever anerkendt med en pris for deres etiske og formler, der tilstræber at være rene for både kroppen og naturen.
Duftene bringer os verden rundt, og det er bare med at finde sin yndling. Min er TEHANI, som repræsenterer Polynesien, og jeg må sige, at jeg er ekstraordinært vild med den duft (har lyst til at BADE i den!!! 🙂 )
Priser fra 149 til 499 kr. hos Helsam.

Nye dufte fra Le Couvent

Nu, hvor vi er ved de nye franske parfumehuse, så har Le Couvent os sendt to nye dufte på gaden, Solano og Anori. Også her med botaniske dufte, og en del af deres koncept ligeledes består i, at flakoner altid er ens. Dermed holdes priserne nede for fine franske parfumer med fornemme dufte og lang holdbarhed.

Le Couvent dufteLe Couvent har efterhånden fået godt fat i Danmark, og udvalget af dufte bliver hele tiden større. Min favorit er stadig Saiga, men lyt aldrig til andre, når det gælder dufte (med mindre, du ved, du deler duftpræferencer med vedkommende).
Du kan se udvalget på Magasin.dk.

Den vildeste lifting serum fra ZO Skin Health

ZO Skin Health er et top klinikmærke, som kræver rådgivning fra kosmetiske sygeplejesker på medicinske klinikker – og en god pengepung. Men det er også noget, der virker og har et ekstra gear at trække på.
Du kan læse alt om mærket i dette indlæg – Zo Skinhealth bygger bro mellem kosmetiske behandlinger og daglig hudpleje.


En nyhed fra dem er en Firming Serum, der er udviklet til på revolutionerende vis at øge hudens fasthed og definere ansigtskonturerne efter tab af elasticitet. Den styrker hudens naturlige fornyelsesproces og virker efter 2-3 måneders brug morgen og aften.
Pris: 1.995 kr. hos fx Retouch Clinic.

Antonio Axu Sensitive

Som jeg før har skrevet, så er min mand ikke let at imponere – faktisk er han ikke let at få til at teste nogetsomhelst. Men Antonio Axu har et tilpas maskulint udtryk til, at han var med på at prøve den nye Sensitive Scalp serie. Den kan naturligvis bruges af både mænd og kvinder.

Han er begejstret! Den er let og behagelig pleje og giver en rolig og balanceret hovedbund.
Formlen indenholder ingredienser, der styrker hudbarrieren i hovedbunder og modvirker tørhed – og endda tilfører håret glans.

140 kr. for hhv. shampoo og conditioner i Matas.

Woods serummer

Alt fra Woods Copenhagen er nyheder – hele mærket er nyt, og jeg har fornyligt dedikeret et helt indlæg til dem, som du kan læse her.
Jeg kan kun gentage, at de gør det utroligt godt og gennemtænkt, og skal jeg fremhæve nogle flere af deres produkter, så må det blive deres no-bullshit serummer og ansigtsolie. De gør deres job og indeholder fornuftige vitaminer og olier.

Priserne ligger på 350 kr. for ansigtsolien og 550 kr. hos hhv. Vitamin E serummen, som vil være god hud, der har brug for ro og fugt, og Lifting serummen, der er god til tørhed og linjer.
Fås på Woodscopenhagen.dk.

Bare Minerals poreless

Mange har, uanset alder, et problem med forstørrede porer i huden. Finere porer giver uomtvisteligt smukkere hud og glød, men kræver særlig pleje at opnå med eksfolieringer, rens og syrer.
Bare Minerals har udviklet et spændende serie, som målrettet går ind på problemet med store porer. Med bl.a. frugtsyrer fra appelsin og citron og balancerende og stimulerende præbiotika fra sukkerrør, som klinisk er bevist kan reducerer synligheden af porer meget hurtigt.

Prøv fx at starte med den eksfolierende Poreless Exfoliating Essence – den kan i øvrigt med fordel bruges af alle som et ekstra hudforfinende step efter rens og før pleje. Fås på Boozt her. (normalpris 275 kr. lige nu på tilbud)

Til problemer med store porer og urenheder findes der også en Poreless Clay Cleanser og en Oil-free Moisturizer i serien.

Raunsborg 3-i-1 pleje til hals, ansigt og bryst

Raunsborg har til deres antiage-serie netop tilføjet en lækker natcreme, som bruges på ansigt, hals og décolleté hver aften.

Anti-age Night Cream Face, Neck & Décolleté har som stjerneingredienser bl.a. grønkål, som har et højt indhold af antioxidanter, hvid trøffel, sheasmør og risolie, som tilsammen nærer og plejer huden sætter ind på at udjævne hudtonen og regenere huden, mens du sover.


Det var, hvad jeg i dag havde valgt ud af nyheder til dig, som jeg synes er spændende og værd at kende for dig, der går op i hudpleje og skønhed.
Der kommer mere endnu de kommende dage bl.a. på makeupsiden, og der er også flere mærker, som jeg gerne vil vise de fine nyheder fra, som de har udviklet på og sendt på gaden er i starten af 2020.
Der kommer også et par nye lækre konkurrencer snart – også på Instagram, hvor du kan være heldig selv at prøve nogle af de lækre nyheder.

  0 replies

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.