ZO Skin Health bygger bro mellem kosmetiske behandlinger og daglig hudpleje

Der er en vis sandsynlighed for, at du endnu ikke har hørt om hudplejemærket ZO Skin Health. Det er dels relativt nyt i Danmark, og dels fås det kun hos eksklusive hudplejeklikker med sundhedsfagligt personale som kosmetiske sygeplejsker. Det er produkter for dig, der går et step længere end de fleste med din hudpleje og er villig til at bruge lidt ekstra tid og penge på det, og måske har du endda din gang med behandlinger hos kosmetiske klinikker.

Zo skin health hudpleje

Min personlige base fra ZO for tiden – en exfolierende rens, der fjerner døde hudceller, derefter yderligere eksfoliering med magnesiumkrystaller og syre, pads med mere syre – og derefter pleje og retinol. Det er en kraftig cocktail, som kan mærkes og ses på huden og som skaber resultater. Produkterne er givet til mig i gave til test af ZO Skin Health!

 

ZO Skin Health produkterne er både tiltænkt til almindeligt hjemmebrug og til klinikbehandlinger. De bruges alene, hvis man vil opnå mærkbare resultater i form af en sundere, stærkere, glattere og smukkere hud – eller som en forlængelse af professionelle behandlinger. Målet for den verdenskendte dermatolog Dr. Zein Obagi, manden bag ZO Skin Health, er at bygge bro mellem de kosmetiske behandlinger og den daglige hudpleje – uanset alder og hudproblemer, så findes der effektive løsninger.

I hudplejens superliga

Jeg bruger selv flere af produkterne og har i en længere periode testet mærket intensivt og konstateret, at det kan bringe hudplejen op i et ekstra gear. Som eksempel er en retinol (a-vitamin) creme fra ZO Skin Health i en liga for sig selv. Efter en periode med 0.5% retinol kan min hud nu sagtens klare 1%, og så er det uden sammenligning noget, der har en synlig effekt på hudens kvalitet, linjer og rynker.

Det er kraftfulde produkter, og huden kan være rød ind imellem og måske endda skalle i en periode. Det er et hudplejeregime, der kræver noget af dig – med 5-6 forskellige steps morgen og aften, men så er du også på niveau med professionelle behandlinger, der gendanner hudens overflade. Du kan endda kombinere de to og få en hud, der mærkbart stråler og er i superform.

Syrer, peelinger, antioxidanter, vækstfaktorer, enzymer, vitaminer…

ZO Skin Health produkterne rangerer fra de mere basale renseprodukter og cremer til de meget potente peelinger og a-vitamincremer. Det er i virkeligheden avanceret alt sammen, og arbejder sammen baseret på bl.a. kraftige syrer, som gradvist styrker huden mere og mere og stimulerer den til regenerere og forynges. Her bruger du dagligt syrer og peeling i de første 3 trin af rutinen, hvorefter der fyldes på med avancerede plejeprodukter med antioxidanter, vækstfaktorer og vitaminer.

Serien er til dig, der aktivt vil stimulere din hud til fornyelse og gendannelse af hudceller ved hele tiden at arbejde med peeling og opløsning, hvorved der skabes elasticitet, ensartethed, øget kollagen og nyt liv til huden.

ZO Skin Health er en prioritering, og nærmest en livsstil, som du kan komme ekstremt langt med, hvis du går all in. En basis anti-age rutine består af fem produkter, mens en aggressiv rutine består af min. seks forskellige produkter, som sætter ind på de dybere linjer og rynker, tynd og skrøbelig hud samt hyperpigmentering i form af solskader og alderspletter.

Sådan kommer du i gang og det koster ZO Skin Health

ZO Skin Health fås kun hos udvalgte kosmetiske klinikker, som kan rådgive dig om produkterne.

Er det noget for dig, så kan du evt. lægge ud med et startkit. Et basis hudplejekit koster 1.599 kr. Det såkaldte aggressive antiage kit koster 3.500 kr. og indeholder potente produkter med enzymer, fugtgivende ingredienser og antioxidanter. Produkterne indeholder også højkoncentreret retinol, der dokumenteret reducerer effekten af aldring.

Priserne skal ses i forhold til, hvad det koster at få klinikbehandlinger som kemiske peelinger, ultralyd, laser, fillers eller botox. De her produkter er for nogle en forlængelse af sådanne behandlinger, mens de for andre – som mig – nærmere kan ses som et alternativ. Men det ene udelukker bestemt ikke det andet, og man kan få nok så meget botox, hvis ikke basis er i orden. For så opnår man aldrig det resultat, den glød, elasticitet, udstråling og glathed, som en daglig indsats med hjemmepleje giver – også på den lange bane.

♥♥♥♥♥

Du kan læse i indlægget her om mit tidligere forløb med ZO Skin Health gennem Retouch Clinic i København. Der finder du også link til at booke en gratis hudanalyse.

Du kan se nærmere på alle produkterne hos den danske distributør HudHelse.com. Her kan du også klikke dig ind og finde en klinik nær dig.

 

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.