Fredagsfavorit – ny Stimulskin Plus luksuscreme fra Darphin!


Den nye Stimulskin Plus Absolute Renewal til 45+ fra Darphin er en vild luksuscreme! Jeg véd godt, den er mega dyr, men for nogle er det ikke afskrækkende at lægge tusinder af kroner til kosmetiske behandlinger, og denne ansigtcreme har en exceptionel virkning på fasthed og glathed med adskillige foryngende og “botox på krukke”-ingredienser.

Reklame – produkt modtaget til test! 

En gang imellem skal der også være plads blandt fredagsfavoritterne til hudpleje i den meget dyre ende af skalaen. Især, hvis det er noget, der er exceptionelt og rent faktisk er pengene værd!
Absolute Renewal er en nyhed i serien Stimulskin Plus Darphin med en helt ny formulering, der forbedrer hudens kollagen og genopretter kontur og stramhed.

Med mine 54 år kan jeg godt bruge en opstrammende håndsrækning til bl.a. huden omkring mund, kæbe og hals. Og den her creme kan noget!

 

Allerede, da jeg pakkede cremen ud fik jeg en lidt andægtig følelse. Det er simpelthen luksus fra yderst til inderst. Udover, at cremen er ekstremt lækker og tiltalende at bruge  – jeg får hele tiden lyst til at gribe til netop den krukke på badeværelset – så har jeg efter noget tid oplevet, at den har en opstrammende virkning på kæbelinjen og omkring munden, som er et af mine “ømme” punkter.

 

Darphin rammer simpelthen bare plet ind imellem – prøv fx også at læse om deres ampuller med C-vitamin.

 

Dyrebar alge og Botox på krukke

Renewal Cream er den nye opdateret udgave af Darphins klassiske Stimulskin Plus creme. Den ekstraordinære – og kostbare – Sea Emerald alge støtter og stimulerer hudens struktur og kollagen – og avancerede transportsystemer sikrer optimal optagelse i huden.

Derudover har den to anerkendte peptider, der går under betegnelsen botox på krukke (Acetyl Hexapeptide-8, Trifluoroacetyl Tripeptide-2) foruden en lang perlerække af blødgørende, lysnende, fugtgivende og antioxidative ingredienser.

Darphin Stimulskin Plus Absolute Renewal Cream bruges morgen og aften efter serum og evt. olie.

Absolute Renewal koster 1.699 kr. for 50 ml. og fås hos udvalgte klinikker og spa’er.

Det skal i øvrigt nævnes, at Darphin absolut ikke generelt er så dyrt. Du kan få gode cremer og masker til 3-400 kr. i bl.a. Magasin.

 

Du kan se eller gense alle mine fredagsfavoritter her.

 

0 replies

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.