Ud af tankerne og ind i livet
,

Ud af tankerne og ind i livet

Tanker kan på et splitsekund løbe af sted med os – og en tanke behøver ikke nødvendigvis at være en sandhed bare fordi, den er en tanke. Prøv at stoppe op og observer dine egne tanker næste gang, du falder i et destruktivt, depressivt, negativt humør. Er det et udtryk for sandhed, eller er virkeligheden anderledes end det, der foregår i din hjerne?

Slip Tanketyranniet – tag fat på livet er en bog, der virkelig kan rykke dig, hvis du giver dig tid til at læse den grundigt igennem og forholde dig til indholdet i forhold til dig selv.

Det handler i lige så høj grad om at acceptere frygt, vrede, angst eller sorg som en del af virkeligheden omkring os i stedet for at bekæmpe og kontrollere smertefulde oplevelser. Tesen er, at vi som udgangspunkt er født ind i lidelse, men det hele afhænger af vores evne til at acceptere og håndtere virkeligheden.
Bogen indeholder flere enkle øvelser til at øge din opmærksomhed og dit nærvær og lægger vægt på accept, engagement og mindfulness. Du har kun ét liv, og det er på tide at acceptere og leve det – her og nu!

Slip Tanketyranniet

349 kr. hos Saxo.com (reklamelink)

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.