Vi har så meget at give hinanden! Vind 3 x bogen Elsk din (overgangs)alder

I dag mødtes jeg med den ene af forfatterne bag den nye fine guide Elsk din overgangsalderLone Gjørtsvang, som du i øvrigt også kan følge på hendes fine blog Sundtkvindeliv.dk.
Den anden forfatter, Gitte Høj, finder du på siden Healthyyou.dk.

Vi havde sådan et fint og berigende møde og har mange ting tilfælles – fx er vi begge over 50, og har begge været (godt) igennem et forløb med tidlig brystkræft, vi står midt i livet, men føler ikke, at det skal stoppe os i at leve et fuldt og aktivt liv – og i at inspirere andre kvinder om sundhed og skønhed og alle de andre emner, vi brænder for.

Sundt Kvindeliv
Det handler om netværk, og om at vi voksne kvinder har en masse at give til hinanden. Så vi kan føle os ok, helt normale, stærke sammen og i stand til at løfte og inspirere hinanden.

Overgangsalderen er en svær tid for mange, og det er en ny del af livet, man træder ind i, uanset hvordan man vender og drejer det. I dag er det heldigvis ikke noget, man behøver gå igennem i stilhed – også her kan vi hjælpe og støtte hinanden og videregive gode råd.

KONKURRENCEN ER SLUT – TAK TIL ALLE JER SKØNNE SILD, DER VAR MED. DE TRE HELDIGE DENNE GANG ER DORTE, ANNE OG GITTE ♥

Derfor blev Lone og jeg enige om, at tre af jer skønne læsere herinde skal have en gave – nemlig Lone Gjørtsvang og Gitte Højs nye bog Elsk din (overgangs)alder, som jeg skrev om forleden i dette indlæg.

Elsk din overgangsalder Gitte Høj og Line Gjørtsvang

Bogen er opdelt i ti kapitler – startende med Kapitel 1: “Din overgang er ingen undergang”. Et citat fra Pernille Aalund, der er én af de kvinder, der er interviewet i forbindelse med hvert kapitel i bogen. Du får masser af brugbar viden og inspiration til emner som hud, muskler og vægt, knogler og led, kost, tarmbakterier, søvn og stress, underliv, hormoner og sex, mentalt velvære og ro. Så du kan være “Fri, fit og fuldendt”.

Bogen samler op på meget af den viden, som også interesserer mig – som fx antiinflammatorisk kost, tarmbakterier, træning og hudpleje. Også rådene til at styrke den mentale sundhed er lige efter mit hoved – mindfulness, taknemmeligheder, naturen, netværk og evt. terapi.

Det kan også være, at du søger gode råd til en bedre søvn, mod hyppige blærebetændelser, en stærk bækkenbund, vægtproblemer eller bare generel energi og velbefindende og selvaccept.

*VIND*VIND*VIND*

3 x Elsk din (overgangs)alder

Jeg er så glad for at kunne give hele tre af jer skønne læsere herinde på Qland et eksemplar af Elsk din overgangsalder i samarbejde med Lone og Gitte.

Skriv en kommentar under indlægget og fortæl, hvorfor du gerne vil have bogen. Måske til dig selv eller til en, som du gerne vil give noget til!

Jeg trækker de 3 vindere allerede i næste uge den 16. januar.

♥♥♥♥♥

Bogen købes hos Saxo.com her(reklamelink)
Følg Lone Gjørtsvang på
Sundtkvindeliv.dk her.
Følg Gitte Høj på Healthyyou.dk.

51 replies
 1. Dorte Nordam-Nielsen
  Dorte Nordam-Nielsen siger:

  Jeg vil elske at vinde den bog:) Jeg er et sted der midt i livet hvor forandringerne kommer i kroppen. Jeg forsøger med humor at leve med mit “nye” udseende, “BH dellerne” og den løsere hud på halen. De første grå hår er jeg nu glad for, de giver personlighed og man kan se jeg har levet et liv – ikke længere ung men heller ikke gammel – endnu!!!

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Dorte,
   Tusind tak, fordi du var med i konkurrencen. Du er den ene af de tre heldige vindere og får en mail fra mig.
   Tillykke og kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar
 2. Susanne
  Susanne siger:

  Jeg vil meget gerne vinde denne bog, da jeg tror den kan hjælpe med at sætte ord på hvad der foregår i kroppen når jeg er i det stadie, som jo er midt i livet😍og midt i livet er der hvor vi skal nyde livet og ikke bekymre os.🤞💃💃

  Svar
 3. Charlotte Jessen
  Charlotte Jessen siger:

  Jeg skal vinde fordi jeg for 12 timer siden fik bekræftet, at jeg er i overgangsalderen og har været det en del år…. Tror at bogen kan berolige, forklare og favne mine spørgsmål og undren. Måske hjælpe mig med at beslutte om jeg skal sige ja til hormoner eller ej. Tør jeg lade være, kan jeg få energien tilbage på anden vis….

  Svar
 4. Jannie
  Jannie siger:

  Den er lige om hjørnet, sniger sig ind on off. Såsom ømme led og et humør der skriger gå væk og lad mig være i dårligt humør alene.
  Kunne være spændende, at være lidt mere oplyst inden godsvognen for alvor rammer 🍀

  Svar
 5. Lene
  Lene siger:

  Vil jeg vildt gerne vinde, så jeg kan være lidt forberedt hvis den skulle komme snigende som en tyv om natten, den der overgangsalder 🙂

  Svar
 6. Lone
  Lone siger:

  Uhh det er lige en bog for mig 🙏❤️ Jeg er lige kommet i overgangsalderen. Mærker dagligt svedeture og søvnløshed. Jeg vil elske at kunne læse andres erfaringer og gode råd. Kan selv anbefale fermenteret rødkløver, det er super godt for mig ❤️🙏🍀

  Svar
 7. Helle
  Helle siger:

  Pyha – er 57 og har været “igang” i flere år og syntes det er så hårdt. Vil så gerne læse bogen og håber at være en af de tre heldige ☺️

  Svar
 8. Lone H
  Lone H siger:

  Er stille og roligt på vej mod den nye del af livet og jeg prøver at gøre det bedste for at omfavne den, men det er virkelig svært. Derfor kunne jeg godt bruge at blive klogere på hvad der nu venter rundt om hjørnet.

  Svar
 9. Dorte
  Dorte siger:

  Jeg er nysgerrig på fakta, erfaringer og gode råd, som kan hjælpe mig med at favne min overgangsalder frem for at kæmpe imod og opleve den som et problem 🥰

  Svar
 10. Tanja Jensen
  Tanja Jensen siger:

  Jeg kunne godt tænke mig, at blive klogere på dette emne og dermed mere forberedt, inden overgangen rammer om formentlig ikke så længe.

  Svar
 11. Henny
  Henny siger:

  Det lyder som en fantastisk bog, med nogle nyttige hjælpemidler,som jeg har hårdt brug for. Står i starten af overgangsalderen, med lavt stofskifte, hvad er det ene og …😳🥺😳🥺

  Svar
 12. Charlotte Saustrup
  Charlotte Saustrup siger:

  Uha hvor kan jeg nikke genkendende til det hele. Troede ellers det var alt min smertemedicin, der efter 8 år stadig fik min krop til at kampsvede. Men jeg kan efterhånden som 51årig se, at det er alderen, der “trykker”. Og jeg har virkelig brug for andres syn/blik på overgangen 🙏🏻

  Svar
 13. Anna E Schifter-Holm
  Anna E Schifter-Holm siger:

  Kære Jeanette.

  Håber at blive den heldige vinder af én af bøgerne – da jeg netop står i denne svære fase af livet, med alle disse indre og ydre ændringer/udfordringer, som overgangsalderen giver. Ville virkelig være dejligt med lidt rette snor samt opmuntring af andre der har været det samme sted 🙏🏽
  Bogen vil derfor blive modtaget med stor glæde & læselyst!

  Dejlig weekend til dig 🥰

  Svar
 14. Bonnie
  Bonnie siger:

  Vi er tre madammer, der så småt er begyndt at ramle ind i de nye udfordringer som overgangsalderen bærer med sig – ville da elske at kunne bruge denne guide som emne til vores næste lunch aka “få styr på verden” 😜😍

  Svar
 15. Marlene H
  Marlene H siger:

  Det lyder som en rigtig god bog ☺️
  Som 46 årig kan jeg mærke, at tanken om overgangsalderen trænger sig mere og mere på. Mine veninder er også begyndt at tale om det. Min mor mærkede ikke noget til sin overgangsalder, så der er nok ingen gode råd at hente der! Derfor vil jeg meget gerne vinde bogen.
  Tak for en god blog, er ny men begejstret læser. Og så fik jeg i indlægget lige kendskab en blog mere. Herligt ☺️

  Svar
 16. Lene
  Lene siger:

  Åhh- jeg er i fuld gang med den overgangsalder nu , med alt hvad den fører med, så ville elske at læse gode råd 🥰📚

  Svar
 17. Rikke Langkow
  Rikke Langkow siger:

  Høj aktuelt bog for mig.
  Er netop kommet i overgangs alderen og jeg er kun 45 år. Har stadig lidt svært ved at kapere det. Håber 👏🏻

  Svar
 18. hellep
  hellep siger:

  Det ville være den perfekte fødselsdagsgave til mig der har fødselsdag den 16 – og jer´g er lige gået i overgangsalder:-))

  Svar
 19. Mormormedstiletter
  Mormormedstiletter siger:

  Jeg har virkelig brug for nogle gode råd og mere viden om den her tid, som jeg står lige midt i.
  Min krop er jo næsten blevet fremmed for mig og jeg trænger til at lære den at kende igen❤️

  Svar
 20. Joan
  Joan siger:

  Er 48… og tiden kommer jo en dag. Er ikke ramt af noget. Men vil rigtig gerne læse hvad man kan gøre for at lindre forskellige ting og vide hvad der kan ske af forandringer med krop og sjæl💖

  Svar
 21. Stine
  Stine siger:

  Jeg er en af de kvinder, der er fået alt for tidligt i overgangsalder 😟 og nu er i medicinsk behandling.
  Jeg krydser fingre for at vinde den spændende bog😊

  Svar
 22. Jannie
  Jannie siger:

  Den vil jeg gerne vinde, da tiden med overgangsalder jo nok er tættere på end den er længere væk og det kunne være rart med noget fællesskab følelse når den tid bliver en realitet.

  Svar
 23. Pernille
  Pernille siger:

  Er heldigvis ikke så ramt selv men har en veninde, der virkelig tester samtlige symptomer af 🙁 Så tænker hun godt vil læse den – og jeg læser bestemt gerne med over skulderen, da jeg tænker, jeg selv kan have glæde af nogle af rådene

  Svar
 24. Malene Herbert Christensen
  Malene Herbert Christensen siger:

  Aj, hvor skønt med hele tre chancer for at vinde den bog! Jeg har lige fået besked fra biblioteket om at den er kommet, men jeg ville da nyde at sidde med mit helt eget eksemplar <3 Overgangsalderen er jeg selv landet i – ret tidligt, faktisk – og jeg har kontakt med mange kvinder, der er der, hver uge.

  Svar
 25. Anne-Marie Andersen
  Anne-Marie Andersen siger:

  Bogen lyder rigtig spændende og jeg står med det første ben i overgangsalderen, så den vil kunne give mig meget😊

  Svar
 26. Anni
  Anni siger:

  Sikkert en god bog – emne valget rammer jo mange af dine læsere som mærker de forskellige forandringer som tiden går. Vil meget gerne læse den…….

  Svar
 27. Ann wraae Bomholt
  Ann wraae Bomholt siger:

  52 år. Mor til fire og fuldtidsjob. Er RAMT😜. Med hele molevitten. Trætte muskler, vågne nætter, det er det værste, og varmen😳. Tropenætter i januar 🔥. Kunne faktisk godt bruge et par gode råd🙏🏼

  Svar
 28. Annine Holmegaard
  Annine Holmegaard siger:

  Den gad jeg godt vinde til min veninde der står midt i det og så vil jeg også rigtig gerne selv læse den da jeg syntes det nogle gange kan være en udfordring at være veninde til een i overgangsalderen

  Svar
 29. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Jeg fylder 40 år i næste måned og vil gerne være på forkant og have så megen viden som muligt – Min mor var i midten af 40’erne, da hun begyndte at gå i overgangsalderen.
  Min søster er netop fyldt 45 år, så hun kan starte med at låne bogen og give den tilbage til mig, når jeg nærmer mig de 45 🤗

  Svar
 30. Dorrit Clausen
  Dorrit Clausen siger:

  Vil være dejligt at blive lidt klogere på hvad der sker med mig selv og quinderne omkring mig lige nu – selv om det kun er en overgang

  Svar
 31. Yvonne i
  Yvonne i siger:

  Jeg syntes jeg har en herlig alder nu 🤩 57 år ..men for hulan da hvor kommer der nogle dage hvor jeg HADER den overgangsalder 😜 svedeture , nogle uger sover man ad h….. til .. har bare ingen energi.. så den bog vil jeg elske at have på mit natbord

  Svar
 32. Gitte Bendix
  Gitte Bendix siger:

  Fordi jeg fortjener en god overgang❤️Jeg gør altid alting for andre🙏🏼Og det driller og forvirrer mig at være midt i livet. Har lige mistet min mor og svigermor før jul så jeg kan ikke spørge dem mere.

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Gitte,
   Tusind tak, fordi du var med i konkurrencen. Nu er du den, der skal have en lille håndsrækning. Du er den ene af de tre heldige vindere og får en mail fra mig.
   Tillykke og kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar
 33. Gitte K
  Gitte K siger:

  Åh, den vil jeg gerne vinde! Jeg er 47 år, og noget er under forandring. Jeg har læst Renée Toft Simonsens skønne bog, og jeg elsker, at denne vigtige fase i kvindelivet ikke længere er tabu. Jeg ville gerne klæ’s bedre på med denne bog, så jeg ved, hvad der venter mig ❤️ Tak fordi du deler!
  Vil straks følge de to damer bag bogen 😍
  Gitte K

  Svar
 34. Henriette
  Henriette siger:

  Uha, den gad jeg godt vinde. Er vist på vej ind i stormvejret, har besluttet mig for at omfavne det, men kunne godt bruge nogle gode råd <3

  Svar
 35. Anne
  Anne siger:

  Jeg vil virkelig gerne lægge et lod her, da den – desværre – er yderst relevant for mig. Desværre, fordi jeg har ramt overgangsalderen med et brag, og det ser ud som om alle de skavanker og gener der overhovedet er nævnt nogen sinde, skal komme forbi mig, og selvfølgelig ikke i mild grad føler jeg! Og jeg har, trods alt hvad jeg tidligere har tænkt og besluttet mig for af positivitet i denne forbindelse, meget svært ved at favne det med smil og “tag det som det kommer”.
  Jeg prøver ihærdigt med en masse gode tiltag, men føler lidt jeg kæmper alene mod verdenshavene, så gode råd – igen – og fine historier er bestemt ønskværdige 🙂

  Svar
  • Jeanette
   Jeanette siger:

   Kære Anne,
   Tusind tak, fordi du var med i konkurrencen. Nu får du en lille håndsrækning – og er den ene af de tre heldige vindere. Du får en mail fra mig.
   Tillykke og kærlig hilsen
   Jeanette

   Svar
 36. Dorte Slouborg
  Dorte Slouborg siger:

  Ønsker mig bogen til en god veninde 🙂 der har problemet tæt inde på livet, så hun kunne godt bruge nogle gode råd <3

  Svar

Skriv en kommentar

Har du en kommentar?
Så del den meget gerne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.