, ,

4. adventsgave – vind den smukkeste Sensai makeup (værdi 1.400 kr.)


Der er luksuriøs makeup fra Sensai bag lågen her 4. søndag i advent!
Og ih, hvor har jeg glædet mig til at vise dig noget af det smukkeste og bedste makeup, jeg kender – og nogle af mine egne allerstørste favoritter, som DU kan være den heldige at få som en ekstra julegave. 


Reklame. Produkter er modtaget i gave.
Indlægget indeholder reklamelinks.

Er det dig, der er den heldige her i den fjerde og sidste adventskonkurrence i denne omgang, så venter der dig noget af det bedste og smukkeste makeup!
Jeg har udvalgt fire basis ting, som vil give dig smukke øjne og læber med nogle af de mest ikoniske produkter fra Sensai. Det er simpelthen bare så lækker og elegant, let at bruge og giver et perfekt smukt og diskret look hver gang.

VINDEREN ER TRUKKET – KÆMPE TILLYKKE TIL TIA MARIA BRAUN!

Vinderen får Sensai makeup for i alt 1.400 kr.

1. Sensai Total Lip Gloss – den flotteste, langtidsholdbare luksuriøse gloss, der giver smukke læber med en afdæmpet, naturlig og fugtmættet glans. Den er baseret på Sensais formularer og arbejder derfor ikke alene på tørhed, men også på linjer!
Brug den alene eller over en læbestift. Farven er svag rosa, tæt på neutral og min egen ultimative og uundværlige favorit.
Total Lip Gloss koster 330 kr.

2. Sensai Mascara Lash Volumiser 38 C– mine egen yndlingsmascara, der fjernes med vand over 38 grader. Ikke med regnvand, tårer, sved eller andet, KUN varmt vand! Og så ligger den så flot på vipperne uden nogensinde at klistre eller drysse. 38 C mascaraerne findes i 4 varianter, og vinderen får min personlige favorit (som også tilfældigvis er den dyreste – de koster fra 200 kr.), der giver intenst sorte og lange vipper med få strøg.
Sensai Lash Volumiser Mascara koster 290 kr.

3. Sensai Lasting Eyeliner Pencil 02 Deepbrown– en fantastisk flot eyeliner i en dyb mørkebrun farve (måske er tiden kommet til at overveje en brun eyeliner – Læs indlægget her). Eyelineren er gelbaseret, men fast og præcis – den skrues ud og er altid klar til at lægge en smuk defineret streg.
Sensai Lasting Eyeliner fås i sort og mørkebrun og koster 265 kr.

4. Sensai Eye Colour Palette i farven 03 Petal Dance – en øjenskyggepalet udover det sædvanlige, når det kommer til både kvalitet og farver. Der findes fire forskellige smukke paletter, i denne er der to neutrale lyse farver, jordfarver med diskret shimmer og en helt guddommelige rosa farve.

Det helt fine silkeagtige pudder giver en diskret farvemætning, der er nem at arbejde med og justere, så du kan fremhæve øjnene elegant uden, at det virker for malet. Sensai Eye Colour Palette koster 515 kr.

SENSAI make-up er skabt med samme nøgleingrediens som deres hudpleje – den fineste silke Koishimaru Silk, der i gamle dage var forbeholdt kejseren i Japan. Du vil opleve de blødeste plejende teksturer, luksuriøse kvaliteter og elegante farver.

 

VÆR MED I ADVENTSKONKURRENCEN OG VIND DEN SMUKKESTE MAKEUP FRA SENSAI FOR I ALT 1.400 KR.

 

Vil du være med i denne uges lodtrækning, så skal du som sædvanlig bare skrive en kommentar nederst på siden.

Skriv, hvad der falder dig ind – om præmien, dit forhold til makeup, om dine juleforberedelser eller juletrængsler – eller noget helt femte.

Jeg vil glæde mig til at læse det hele!

Vinderen trækker jeg søndag den 27. december – præmien sendes efter nytår ♥

143 kommentarer
 1. Lone Henriksen
  Lone Henriksen siger:

  Jeg er 60 og bruger normalt ikke makeup. Men i går blev jeg forkælet af mine døtre der satte hår på mig og lagde makeup. Så jeg fik lyst til at begynde at bruge make-up igen. I stedet for bare at lade stå til. Derfor ville det være dejligt at vinde præmien 💗

  Svar
 2. Gitte Marie zakariasen
  Gitte Marie zakariasen siger:

  Så sænkede roen sig og jeg kan trække skuldrene ned, bare lige lidt 🙂
  Børn og små børnebørn, er glade, mætte, og sååå trætte. Endnu en Jul, fik jeg sat , men mærker at jeg glæder mig til at skulle lukrere lidt på at mine egne børn, forhåbentligt snart, overtager traditionen 😉 Glædelig Jul <3

  Svar
 3. Heidi Nicoline
  Heidi Nicoline siger:

  Glædelig jul 🎄🎅🏻❄️⛄️ Hvor ville det være skønt når nu at mit nytårsfortsæt er at gå ind i det nye år med mere modig make-up.

  Svar
 4. Anette Søndergaard
  Anette Søndergaard siger:

  Glædelig jul 🎄❤️
  Sikke en lækker adventsgave 🤩. Jeg kunne godt trænge til lidt fornyelse, idet jeg har brugt samme øjen make-up mærke og farve i mange år 😅🙏

  Svar
 5. Marianne Juhl
  Marianne Juhl siger:

  Lækker præmie som vil være perfekt nu jeg skal skifte job efter nytår, så er det med at se skarp ud ❤
  Glædelig jul til dig og dine.

  Svar
 6. Karina Bregendahl
  Karina Bregendahl siger:

  Wauw hvor er det fint 🤩 Min hud har drillet mig så meget det sidste års tid pga. eksem, og jeg har derfor ikke rigtig brugt makeup. Men jeg vil så gerne igang igen. Så jeg vil elske at vinde sådan en lækker omgang 🙏🏻❤️ rigtig dejlig jul til dig 🎄😊

  Svar
 7. Julie Bech Broman
  Julie Bech Broman siger:

  Jeg ville elske at vinde lidt selvforkælelse. Som mor får du sjældent tid til at pleje dig selv, fordi alt handler om, at gøre det bedste for ens små pus. Jeg ønsker mig nyt make-up, så det kan blive min tur❤️🥳

  Svar
 8. Kirsten B
  Kirsten B siger:

  Ser skønt ud. Vil elske at prøve mærket. Man bliver aldrig for gammel til at shine. Og det må vi gøre os umage med i det nye år ✨💫✨. Godt nytår 2021 💫🍾🥂✨

  Svar
 9. Camilla Hansen
  Camilla Hansen siger:

  Sikke en fantastisk giveaway 😍 Kunne virkelig godt bruge noget forkælelse, så krydser fingre 🤞🍀🎅🎄

  Svar
 10. Vicky
  Vicky siger:

  Jeg elsker at bruge makeup hverdag, det gør bare at jeg føler mig det mere lækker.
  Og hvem elsker ikke at se en kvinde der gør noget ud af dig selv ♥️

  Svar
 11. Fini
  Fini siger:

  🎄💫⛄️🎄💫⛄️Vild med makeup🦋 – elsker at lege med farver – alt efter humør – anledning – tøjvalg….. Skønneste præmie💫 – har brugt Sensais ansigtsprodukter men har ikke prøvet makeuppen… så krydser virkelig fingre her🤞🏻🌹…. Trænger vi ikke alle til lidt opløftning her i disse mærkelige tider💕🌸⛄️

  Svar
 12. Fini
  Fini siger:

  Vild med makeup🦋 – elsker at lege med farver – alt efter humør – anledning – tøjvalg….. Skønneste præmie💫 – har brugt Sensais ansigtsprodukter men har ikke prøvet makeuppen… så krydser virkelig fingre her🤞🏻🌹…. Trænger vi ikke alle til lidt opløftning her i disse mærkelige tider💕🌸⛄️💕🌸⛄️💕🌸⛄️💕🌸⛄️💕🌸⛄️💕🌸⛄️💕🌸⛄️💕🌸⛄️💕🌸⛄️

  Svar
 13. Katya
  Katya siger:

  Uhhh det ser virkelig lækkert ud 🤩 Nøjjj hvor jeg godt kunne trænge til lidt forkælelse 🥰😇
  🎄 GLÆDELIG JUL 🎄

  Svar
 14. Marlene H
  Marlene H siger:

  Sikke en fin adventsgave. Hvor ville det være dejligt at vinde. Kender lidt til mærket, men jeg vil gerne prøve nogle flere produkter. Det ville være ren forkælelse.
  Glædelig jul 🎄🎁

  Svar
 15. Christina ulrikka Solveig
  Christina ulrikka Solveig siger:

  Ja det er ja virkeligt smukt makeup🎄🦌 synes det er svært at få makeup til at sidde pænt især øjenskygge, synes det klasker sammen i løbet af dagen, men har dog ikke prøvet sensai, men da mægtigt gerne, glædelig jul🎄🎁🎉

  Svar
 16. Lysette
  Lysette siger:

  Jeg bruger aldrig makeup. Kun hvis jeg skal til fest tager jeg øjenmakeup på. Men har aldrig brugt “bruncreme” som jeg nu har erfaret hedder : primer, fundatsen, concealer, highlighter ect. Og jeg har ikke gjort meget ud af bryn, andet end at farve dem her på mine gamle år. Jeg er kvart i 50 og tænker det er nu jeg skal igang inden jeg bliver for rynket og det er umuligt. Så jeg vil meget gerne vinde for at kunne shine lidt her i min prime time.

  Svar
 17. Marlene Duch
  Marlene Duch siger:

  Glædelig jul og sikke en flot giveaway – vil ELSKE at få shinet ansigtet op til det nye år. 2021 here I come 😀.
  Rigtig glædelig jul til dig ❤️.

  Svar
 18. Hanne
  Hanne siger:

  Julefred, juleknas, der er mit bud på lækker hud❤️
  Men glæden kan man højne,
  med lidt glimmer til de blå øjne💙
  Og med lidt glos på læben,
  lover jeg, at der ikke bliver nogen gaveflæben😂
  God jul🎄

  Svar
 19. Pernille Skov Thorsted
  Pernille Skov Thorsted siger:

  Sikke en skøn omgang forkælelse ❤️
  Du ønskes en rgtig god jul 🎄
  Krydsede fingre herfra 🤞🙏🍀

  Svar
 20. Susanne Madsen
  Susanne Madsen siger:

  Glædelig jul 🎅🏻🌲❤️ Det ville være en drøm at vinde så lækre produkter 🤩 skønne farver og måske det er tid at vove sig ud i at prøve øjneskygger da de helst ikke må være for domineren 🙈😍 Tak Jeanette for dine dejlige og altid gode opslag og ideer ❤️

  Svar
 21. Karina meyer
  Karina meyer siger:

  Åhh hvor vil jeg elske at prøve dette lækre mærke🙏🙏🙏 ❤️❤️❤️
  Jeg ønsker dig en rigtig glædelig jul et lykkebringende nytår🎄✨❤️
  Tak for en fantastisk blog🙏

  Svar
 22. Charlotte Jakobsen
  Charlotte Jakobsen siger:

  Åh, det ville være lækkert at vinde noget skøn makeup til julens og nytårets fester, selvom de bliver noget amputerede i år 🤞🤞🎄🍾🥂

  Svar
 23. Julie
  Julie siger:

  Wauw, sikke skønne sager.
  Dem vil jeg elske at forkæle mit ansigt med, skulle jeg være så ufattelig heldig at vinde. ❤️🥳🤞

  Svar
 24. Sanne skifter
  Sanne skifter siger:

  Sikke en skøn konkurrence ♥️

  Jeg elsker makeup og går ikke engang ud med skraldespanden uden lippgloss 💋

  Makeup er altafgørende for mit velbefindende og selv i denne tid hvor jeg er hjemme med min mand og vores teenagere bruger jeg makeup dagligt ♥️

  Jeg er som alle andre træt af Corona men i mit stille sind nyder jeg roen og tiden med min familie ♥️

  Vi hygger som aldrig før og får bagt, lavet konfekt, pyntet træet og pakket gaverne flot ind mens julemusikken lyder i baggrunden.

  Ønsker dig og dine kære en skøn jul ♥️🎄

  Svar
 25. Tia Maria Braun
  Tia Maria Braun siger:

  Ønsker alle en dejlig jul selvom det for alle bliver en meget anderledes jul i år. Ensomheden når man er uden egen familie mere syntes at træde dyber i år nok fordi det hele er så rodet og strikt. Nyt makeup kunne pynte på det ydre så må positive egne energier overmande det indre🙏👌🤗🎄💝

  Svar
 26. Christina
  Christina siger:

  til lyse op min hver dag når det ikke jul eller nytår ❤☃️ se fantastisk ud når regner eller sner ❄🌟❄🌟❄🌟❄🌟 glædelig jul til jer alle og godt nytår ❤☃️ fantastisk smukke make- up 🌟

  Svar
 27. Charlotte Norvang
  Charlotte Norvang siger:

  Kunne godt bruge lidt opmuntring, da de 3”københavner børn” ikke kommer hjem til Århus til jul pga COVID-19 🥴😪

  Svar
 28. Dorthe Enemærke
  Dorthe Enemærke siger:

  Sikke en voldsom trængsel og alarm, bliver der ikke meget af til jul. At vinde vinde den skønne advent gave med lækre Sensai produkter vil virkelig gøre glæde i denne tid, dog kan det ikke erstatte det savn mange af os har her til jul

  Håber alle trods CORONA kan få en god jul i det ganske land 🎅🤶🎁🎄

  Svar
 29. Carina Obbekær
  Carina Obbekær siger:

  Jeg ville ønske vi kunne vinde allesammen da jeg tror vi trænger til nye smukke farver og ny inspiration – det ser virkelig indbydende ud og jeg vil danse rundt af glæde hvis jeg er den heldige.
  Glædelig Jul til dig og dine kære

  Svar
 30. Pia Hansen
  Pia Hansen siger:

  det er lige sådan nogle smukke farver der vil klæde mig og min teint . det vil være dejligt at vinde og komme igang med at lave nogle smukke øjne igen, det var lidt glemt i glemmekassen, men efter at have læst dette opslag , så for jeg helt lydt til at blive kvinde igen 😀

  Svar
 31. Pernille Christensen
  Pernille Christensen siger:

  Virkelig smukke farver der er i den palatte 🤩 Har aldrig været så god til at lægge øjenskygge, men er begyndt at øve 😜
  Rigtig glædelig jul ❤️🌲

  Svar
 32. Jeanette K
  Jeanette K siger:

  Sikke flotte farver. Jeg har svært ved at finde en mascara der ikke giver pandaøjne… måske det kunne være Sensais mascara😊
  Glædelig jul til dig og dine
  ❤🌲🎅❤

  Svar
 33. Salli
  Salli siger:

  Rigtig glædelig jul Jeanette, håber du også får et festligt nytår inden for de rammer de nu engang udstikker ❤️❤️❤️
  Kh
  Salli

  Svar
 34. Kirsten
  Kirsten siger:

  Hvor vil jeg gerne vinde alt denne skønne make up 😍🙏🍀🌸
  Jeg trænger så meget til at “pifte mig op” og føle mig pæn og lækker – synes der er gået for meget sutsko og bløde bukser i den, nu hvor man bare er hjemme det meste af tiden – kun afbrudt af en tur i Netto af og til 😳
  Glædelig jul 🎄☃️🎅❄️🥰
  Mvh
  Kirsten

  Svar
 35. Jeannette Nielsen
  Jeannette Nielsen siger:

  Jeg elsker alt indenfor make-up, så det må jeg da prøve at vinde💄🎄🎄💄. God jul til dig🤶🤗🤶

  Svar
 36. Lene
  Lene siger:

  Wauuw sikke en præmie🤩 Det ville være super skønt at vinde🙏🏼 Efter 1 år næsten uden make up pga graviditet, trænger jeg virkelig til noget selvforkælelse, og at være “mig selv” igen. Det ville være så skønt at vinde noget make up af sådan en kvalitet👌🏼

  Svar
 37. Anni
  Anni siger:

  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
  Jeg har købt Sensais foundation som en lille julegave til mig selv. Det ville være skøn luksus at toppe med disse flotte produkter her i juledagene og forsøge at se lidt lækker ud for familien.
  ❤️❤️❤️❤️❤️❤️

  Svar
 38. anne
  anne siger:

  Spændende jule- og nytårs-gave som jeg ville elske at vinde. Jeg kender ikke mærket i makeup, men de brune og gyldne farver er lige mig 🙂 og jeg kunne godt bruge noget nyt flot makeup,

  Svar
 39. Jette+Dideriksen
  Jette+Dideriksen siger:

  Jeg har prøvet deres fantastiske parfume , men jeg har aldrig prøvet deres makeup. Det ser virkelig luksus lækkert ud😍
  Og du har ret. Det må være tid til at gå over til en brun eyeliner 😜
  Glædelig jul til dig og alle dine kære😘

  Svar
 40. Lone Laursen
  Lone Laursen siger:

  Er vild med og bruger Sensai ` s flydende eyeliner og den er helt fantastisk. Vil elske at vinde denne 4. advents præmie🎄🤞og prøve flere af deres produkter. Ønsker dig og dine en glædelig jul🎄💖!

  Svar
 41. Line Fromberg
  Line Fromberg siger:

  Uhh en dejlig konkurrence . Jeg er begyndt at interesser mig for makeup her det sidste år, men jeg har ikke prøvet særlig mange forskellige brands. Jeg gad vildt gerne at prøve Sensai. ☺️☺️

  Svar
 42. Henny mikkelsen
  Henny mikkelsen siger:

  Fantastisk 4 advents gave 🎅🤶du forkæler dine følgere med masser af gode artikler og vilde gaver 😍❤🎅🤶⛄🌲
  Glædelig jul til jer alle 🎅🤶⛄

  Svar
 43. Christina Rich
  Christina Rich siger:

  Vil nyde at vinde de lækre produkter, så jeg kan få lov til at prøve et mærke som har stået på ønskelisten længe 🎄🤞🏻🎄🤞🏻
  Glædelig jul 🎄

  Svar
 44. Pernille W
  Pernille W siger:

  🌟🌟Du laver bare de skønneste konkurrencer med de mest fantastiske produkter🌟🌟
  Krydser fingrene og håber på en ekstra julegave🎁🎄🙏🏻
  Glædelig jul🌹

  Svar
 45. Liv Jacobsen
  Liv Jacobsen siger:

  Nøj manner, det vil jeg vel nok gerne vinde! Den øjenskygge er så fin 🤩 Det hele er så fint. God jul 🤞🏻🎄❤️

  Svar
 46. Lisbeth Boesgaard Mortensen
  Lisbeth Boesgaard Mortensen siger:

  Kaster et glad og optimistisk lykke lod i lod i puljen efter disse skønne produkter, hvor jeg kan bruge det alt sammen
  Glædelig jul og godt nytår til dig og alle andre derude i cyberspace 🤗🍀👌

  Svar
 47. Charlotte Dyvad Juul
  Charlotte Dyvad Juul siger:

  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄
  Elsker Sensai’s lækre produkter – dem vil jeg gerne vinde 🙏 lige mine farver 😍
  Glædelig jul og godt nytår til alle ❤️
  🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄🎄

  Svar
 48. Kirsten holst
  Kirsten holst siger:

  Fantastiske lækre produkter i gelé sortimentet ,
  Hvilken luksus at få liv at prøve makeuppen også ,
  Tak for mange fine & meget anvendelige tips og inspiration ✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨✨og glædelig jul & godt nytår 🤍🤍🤍🌲🌲🌲

  Svar
 49. Joan Østergaard
  Joan Østergaard siger:

  Jeg kender kun til Sensais hudpleje, og det er virkelig kvalitet, så det ville være skønt at prøve dette.❤️

  Glædelig jul 🤶🏼🎄❤️

  Svar
  • Pernille
   Pernille siger:

   Wow nogle virkelig lækre produkter de viser frem her 😍❤️🥰
   Vil jeg da elske at prøve ❄️🎄☃️ glædelig jul

   Svar
 50. Dorte Christensen
  Dorte Christensen siger:

  Sensai laver nogle fantastiske produkter. Alt er creme de la creme. Hvilken fin adventsgave. Har lige fået aflyst julen med den nærmeste familie og corona. Så det bliver så som så med gaverne i år. Tak for din fine blog og glædelig Jul til dig og dine

  Svar
 51. Henriette Pordan
  Henriette Pordan siger:

  Da jeg var barn, elskede jeg at lege “Fin Dame” iført min mors make-up. Nu er jeg blevet 52 – og gæt lige, hvad jeg stadig elsker at lege med?!😘

  Svar
 52. Tina
  Tina siger:

  Så lækker og meget flot advents præmie😘😘. Så smukke farver de øjenskygger er i🙏🏻🙏🏻 Åh ville elske, at have disse i mit makeup kit🤩🤩❤️❤️
  Glædelig jul🎄🎄

  Svar
 53. Sanne Larsen
  Sanne Larsen siger:

  Uha da da, lækker præmie som jeg virkelig gerne vil vinde da det kunne være spændene at afprøve dine favoritter og næppe selv får råd til den slags luksus selv 👍🎄🎁💄

  Svar
 54. Kirsten V Nielsen
  Kirsten V Nielsen siger:

  Jeg ville blive MEGET glad og yderst taknemmelig for at vinde de pragtfulde produkter.😍🤞🙏🍀
  Rigtig Glædelig Jul.🎄
  Tusind tak for en inspirerende og lærerig blog og Instagram.❤

  Svar
 55. Dorte Bach
  Dorte Bach siger:

  Jeg er blevet førtidspensionist, og vil derfor blive utrolig henrykt, hvis jeg kunne være den heldige vinder af denne luksuøse makeup, som jeg ikke selv får råd til mere.
  Glædelig jul 🎄

  Svar
 56. Tina KH
  Tina KH siger:

  Glædelig 4.advent 🙂
  Sensai makeup — så bliver det ikke bedre 🙂
  Jeg elsker at gøre noget ud af mig selv både inderst og yderst.
  I år synes jeg vi har en stille og dejlig jul, måske pga. Corona stilhedens virke.
  Jeg har bagt en hel del og hygget omkring mine kære.
  Nu glæder vi os til juleaften, juledagene og snart nytårsaften 🙂
  Jeg ønsker du og dine kære og Viola og alle dine følgere en dejlig 4.advent og en glædelig jul 🙂

  Svar
 57. Birna Lambaa
  Birna Lambaa siger:

  Ååhr altså! Virker til at være nogle ret så lækre produkter, som jeg, helt sikkert, vil have muligheden for at prøve – og TAK for den😍🍀🤞🏻

  Svar
 58. Marlene Høj
  Marlene Høj siger:

  Den sidste ud af 17 julegaver blive købt i tirsdags, så nu kan julen bare komme.
  Jeg arbejder i en kritisk samfundsfunktion, så det betyder ingen ferie eller hjemsendelse. Jeg skal heldigvis bare have en dagvagt den 24.12, så jeg kan stadig holde juleaften sammen med min familie. Det bliver dejligt 🤗

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.