, ,

Kjoler, hår og makeup til fest!

Kjoler fra Minus

Så blev det søndag og dagen derpå efter barnedåb og fødselsdagsfest i familien i går, og jeg kan, som lovet i fredags, vise dig gårsdagens look. Eller faktisk to looks, for jeg endte med den korte kjole fra Minus til kirken og frokosten, og dem lidt længere og mere festlige sorte til om aftenen. (Måske har du allerede fået et kig på Instagram).

Jeg gør opmærksom på, at kjolerne er givet i gave fra Minus

Det vigtigste og allerbedste er naturligvis, at det hele gik godt, og de unge mennesker havde en vellykket dag og en god fest. Asta fik sit navn og var så glad og tilfreds, og græd ikke én eneste gang på hele dagen. Og hun er en heldig lille pige, der er omgivet af mennesker, der er vilde med at være der for hende, fantastiske forældre – og hele tre farbrødre og en moster, der nu også er faddere og gudmor ♥

Men sådan her endte jeg altså med at se ud! Først i den flotte, moderne multifarvede Kenzie. Den ligner en million, men koster 900 kr. (hos Minus.dk).
Den gule taske fra Chloé har nogle år på bagen og matchede perfekt!

Kenzie kjole Minus

Håret har i øvrigt fået en god og grundig klip af min gode ven Jørgen Kolling i Copenhagen Hair Spa, der har givet masser af bevægelse og gør, at det falder flot og er let at sætte. Det er i øvrigt lidt sjovt som mit hår ser mere eller mindre gråt afhængigt af lyset. Jeg har ikke farvet mit hår i 3½ år, og jeg er stadig utrolig glad for min naturlige farve.

Copenhagen Hair spa klip

Til festen om aftenen valgte jeg at hoppe i den anden kjole fra Minus (Thora til 1000 kr. fra deres 20 års jubilæumskollektion). Igen en virkelig flot kjole, synes jeg selv 🙂 , til en god pris, der absolut gør sig bemærket, men også er behagelig og let at have på.


Thora kjole fra Minus
Makeupfavoritter på dagen!

Det er ikke fordi, der er meget stor forskel på min makeup til hverdag og fest, men selvfølgelig gør jeg mig ekstra umage, bruger 10 minutter ekstra, og bruger også en anelse mere.

fest look
Jeg har mine store favoritter, som også har anbefalet herinde, og denne gang vil jeg fremhæve nogle stykker af de ting, jeg har brugt.

Igen-igen vil jeg anbefale, den bedste flydende foundation, Flawless Satin Foundation fra Sensai. Jeg har endnu til gode at møde nogen, der har fortrudt, når de har købt den på min anbefaling!
Fås hos fx Magasin.dk.

bedste flydende foundation

Den bedste lip plumper, jeg nogensinde har prøvet! DeCure N°Lip5 øger blodcirkulationen i læberne, så de får synligt større fylde og får en naturlig rødmen.
Fås hos Bahne.dk.

bedste lip plumper
Paletten med blush, highlighter og bronzers fra IDUN er en genistreg og perfekt til tasken til en opfriskning. Fås hos Matas.

Idun palette

En virkelig, virkelig god, flot og nem flydende eyeliner der, som som navnet indikeret, virker som en fed tusch. Eyeko Fat Liquid Eyeliner fås hos Lookfantastic.dk (reklamelink)

 

God flydende eyeliner

 

 

 

I næste uge sætter jeg fokus på VELVÆRE!

I næste uge har jeg flere ting på programmet til dig herinde, som alle kredser om velvære og som jeg selvfølgelig satser på, at du kan glæde dig til. *
Det er alt sammen noget, som jeg selv gør og er inspireret af for tiden, og som jeg selvfølgelig gerne vil dele:
Lidt om hydroterapi, og hvordan du med noget så simpelt som koldt vand kan både opkvikke og berolige dig selv.
Om en ny opg meget spændende bog om Ayurveda, og hvor vanvittigt inspirerende det er.
Og så tror jeg, at jeg er ved at være klar til at fortælle og vise noget om qi gong, som jeg er blevet helt afhængig af.

♥♥♥♥♥

PSSSSST……Husk nu også at være med i september måneds læserkonkurrence – de to Sensai nyheder er seriøst ikke mindre end fantastiske!!!!!!

1 svar
 1. Tina
  Tina siger:

  God formiddag Jeanette,
  du ligner en million uanset hvad du har på 🙂
  Smukke kjoler begge to og smukt naturligt hår 🙂
  En god ny uge ønskes du herfra!

  Svar

Skriv en kommentar

Skriv din kommentar her!
Alle er velkomne til at deltage

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.