Squashkage med kanel og valnødder
Squashkage er en god gammel – og nem – klassiker her hos mig. Hurtigt rørt sammen og bagt i brandepande og pyntet med glasur. Her får du min opskrift med kanel og valnødder!
Det er sæson for squash, og måske hører du endda til dem, der har dem i haven lige nu. Lækre i maden og salater er de, men bestemt også til en lækker svampet kage, der er hurtig og nem at lave.
Opskrift på squashkage med kanel og valnødder
Til en lille bradepande eller en springform skal du bruge:
5 dl sukker
150 g smør
3 æg
5 dl mel
2 tsk vanillesukker
½ tsk salt
1 spsk stødt kanel
2 stk bagepulver
6 dl groft revet squash
2 ½ dl groft hakkede valnødder
Bages ca. 45 min. ved 200 grader.
Pyntes med glasur
Hurtig svampet og lækker squashkage
Rør det bløde smør godt sammen med sukkeret.
Tilsæt æggene eet ad gangen og rør godt sammen.
Tilsæt de øvrigt ingredienser og rør dejen godt sammen.
Hæld dejen i en bradepande eller en springform, smurt eller med bagepapir.
Bages ca. 45 min. ved 200 grader.
Pynt med glasur ♥
Skriv en kommentar
Skriv din kommentar her!Alle er velkomne til at deltage