Syltede pærer med vanille
Syltede pærer er super lækre til desserter med is eller flødeskum, eller fx chokolademousse eller en panna cotta. Eller hvad med en god klassisk Pære belle Helene? (min yndlingsdessert som barn!). Yep, der er masser af sukker i, men en…
Kunsten at lave en perfekt risotto
At lave en perfekt risotto er noget, som mange fejlagtigt tror er meget svært! Det er tværtimod nemt og sjovt at lave. De få elementer kan forberedes i forvejen, så du kan tilberede den perfekte ret på 20-25 minutter.
Der findes uendelig…
Gæstemenu og et par husmoderråd i farten
Jeg føler mig helt overskudsagtig i dag, hvor vi skal have gæster til middag. Ganske vist bliver vi kun fire, så arbejdet er til at overkomme, men her hvor klokken er fire har jeg TOTALT styr på det hele. Desværre sker det alt for sjældent,…
Opskrift på hjemmelavede sunde “Snickers”
De smager ret meget hen ad Snickers - bare bedre - de her hjemmelavede raw-stykker med mørk chokolade. De har ikke noget tilfælles med industrifremstillet usund slik med en masse dårlige fedtstoffer, konserveringsmidler og e-numre. Her…
Sunde kostråd for ALLE, der er til at forstå!
For mig har det været utroligt let og ukompliceret at tage nogle overordnede enkle, sunde kostråd til mig fra Brystkræft-kogebogen af professor Mohammed Keshtgar.
Det handler om at spise sig sundere både, hvis man gerne vil være rask,…
Påske cookies med marcipanæg
Coockies med maricpanæg var en idé, der pludselig slog mig kunne være lækkert her i anledning af påsken! Det måtte straks føres ud i livet, og jeg må sige, at det er med succes. De er vildt gode - og en kreativ påskekage, der er let…
Gå SHOPAMOK hos Hotel Chocolat – vind shoppe og cafétur til 2000 kr.!!!!!!!!
Hotel Chocolat gør som altid højtiderne lidt ekstra festlige med deres skønne og kreative chokolade. Det gælder naturligvis også påsken 2019, som byder på mange både sjov påfund og stilige æsker.
Året rundt kan du nyde deres helt…
Restaurant Glød er lidt som at komme hjem!
I går var Sten og jeg på Restaurant Glød i København til en forsinket Valentinesmiddag ♥
At spise netop her var noget, vi havde set frem til, fordi vi bare knuselskede Den røde Cottage med Anita Klemensen bag roret. Nu er hun den…
Gæstemenuen, der blev væk!
Jeg lovede jo i går, at jeg ville vise de færdige retter i min gæstemenu! Og så skete der lige det, at jeg fortabte mig helt i samværet med vores dejlige gæster - lige præcis, som man jo skal!!!
Ups, nok er jeg blogger, men det er jo…
Gæster i aften – hvad skal vi have?
Vi skal have gæster i her på en torsdag aften, og jeg har fået kreeret en menu og har forberedt det hele. Jeg synes tit, det kan være svært at finde på det helt rigtige, og jeg sidder og søger på nettet og i blandt mine egne favoritretter.…
Banankage med chokolade og citronglasur
Banankage med chokolade er en nem, hurtig og god skærekage, som med garanti altid bliver svampet og blød. Den lækre konsistens og kombinationen af banan og chokolade er et sikkert hit, og desuden tilfører bananerne en fedme, der gør,…
Salat med kyllingelever, rucola og ristede kikærter
Salat ned kyllingelever, rucola og ristede kikærter
Salat med kyllingelever og kikærter er både velsmagende og fyldig. Min opskrift kan bruges til en lækker fedtfattig hovedret evt. med et stykke brød til - eller du kan undlade kikærterne…
Velkommen til QLAND!
Jeg hedder Jeanette Hylleborg, er født i 1966 og har siden 2012 skrevet en af de første danske blogs til voksne kvinder. På QLAND får du et kig ind i mit liv og de ting, jeg er optaget af. Du finder inspiration til det aktive liv, til hudpleje, der virker, en sund krop og sjæl, mad, bøger, bolig og meget andet. Om alt fra grå hår og naturlig skønhedspleje til mit psykoterapistudie. Alder skal nemlig ikke være nogen hindring – hverken for nye veje i livet eller at have det godt i sin krop.
Nye kommentarer