Filorga Night Mask med melatonin!


Produktet er sponsoreret af Filorga!

Filorga NCEF Night Mask afhjælper problemer pga. søvnunderskud med Melatonin Cx!

Nu kan det være slut med at stå op med en hud, der er mærket af dårlig søvn!

NCEF Night Mask er meget mere end en natcreme. Med den imødekommer Filorga konsekvensen af, at mange af os af og til får for lidt eller for dårlig søvn, så vi ikke bliver regenereret tilstrækkeligt, og bl.a. huden ikke får mulighed for at detoxe og forny sig, som den ellers bør gøre om natten.

Med denne maske, som bruges på ansigt, hals og øjenomgivelser ca. 3 gange om ugen, vågner du op med en synligt glattere og flottere hud med en frisk udstråling.

Natmasken indeholder en kraftfuld cocktail af peptider, der har en plumping-effekt, der gør huden fyldigere og glattere, signaturingrediensen NCEF (der i øvrigt har skiftet navn fra NCTF) med 50 plejende ingredienser, herunder 23 aminosyrer, 12 vitaminer, 6 mineraler, samt hyaluronssyre identisk med den, som anvendes i filler injektioner (som Filorga er en af verdens førende leverandører af). Det er klinisk dokumenteret, at denne formel har en effekt på alle de parametre, som de fleste af os drømmer om: fugt, fasthed, glathed og en mere ensartet hud med finere porer.

Endelig har den nye Night Mask et indhold af det nye unikke Melatonin Cx, udvundet af silketræ, der stimulerer Melatonin-syntesen. Du ved sikkert, at søvnløshed ofte skyldes mangel på “søvnhormonet” Melatonin, som vi med alderen naturligt har mindre og mindre af i kroppen. Det er også værd at nævne, at Melatonin er en kraftig antioxidant, der beskytter mod stress og sygdomme. Cremen er med til at afgifte huden og stimulere regenereringen om natten.

Gode søvnvaner er afgørende!

Det gælder for både huden, hjernen og alle dine celler i kroppen om at have nogle gode søvnvaner. Cellefornyelsen i huden sker under optimale forhold i gennemsnit 8 gange hurtigere om natten end om dagen, så det er vigtigt, at den får de bedste betingelser.

Filorga Night Mask er ikke en sovepille, som gør det alene, men den vil være en håndsrækning for dig, der gerne vil sove bedre – og ikke mindst vågne med en hud, der sker friskere ud uden sovemærker og rande under øjnene og en træt udstråling.
Husk også, at det for at producere tilstrækkeligt Melatonin er det vigtigt at begrænse mængden af kunstigt lys, fordi det er i mørket, at det dannes. Et helt mørkt soveværelset og en begrænsning af lys fra skærme og tv om aftenen.

VIND Filorga Night Mask – du har hele tre chancer!!!

Jeg er så heldig at have fået lov til at give tre af jer chancen for at prøve den nye spændende Night Mask! (værdi 565 kr. – fås hos bl.a. Magasin og Matas)
Den fantastiske geléagtige natmaske påføres ansigt og hals, selv øjenomgivelser, og næste morgen har du en absolut tydeligt friskere, glattere og mere fyldig hud.

Faktisk gør vi det sådan, at du får tre chancer for at vinde den – én her på bloggen, én på Facebook og én på Instagram.
Du kan være med et eller flere steder (man kan dog kun vinde een gang).

Hvis du vil have chancen for at vinde, så:

1. skriv en kommentar her på bloggen – nederst på siden. Skriv, hvordan du kan se det på din hud, hvis du ikke har sovet ordentligt.

2. Vær med på Facebook her!

3. Vær med på Instagram her! (kommer på lige om lidt)


Jeg trækker lod blandt alle kommentarerne hvert af de tre steder fredag den 1. februar ♥

 

Se flere indlæg

  50 replies
  1. Anja Petersen
   Anja Petersen siger:

   Så er mine øjenomgivelser hævede og jeg ser gammel og træt ud, huden er trist og uden kulør, samt tør tør tør

   Svar
  2. Pia Kristensen
   Pia Kristensen siger:

   Nu lider jeg generelt af søvnmangel og resultatet er hver gang at min hud ser, ja hva skal man kalde det, trist ud, grålig og mat og det er jeg så ked af, specielt fordi jeg lige er fyldt 40 og så gerne vil kunne passe utroligt godt på min hud, men det med søvnen går bare ikke godt her for tiden, desværre 😔❤️ Men denne Night Mask lyder godt nok til at være ren forkælelse til huden og så specielt fra dette skønne populære mærke ❤️❤️ Håber heldet vil være med mig, for det ville da være en drøm at prøve denne maske med melatonin ❤️❤️🍀🍀🤞🤞💕💕

   Svar
  3. Anita Bagge
   Anita Bagge siger:

   Hævede øjne og farveløs hud. Synes godt om andre Filorga produkter så Filorgas Night mask ville være skøn at prøve

   Svar
  4. cecilie
   cecilie siger:

   Min hud bliver bare lidt mere “grå” hvis man kan sige det sådan, og så får jeg mørke rander under øjnene

   Svar
  5. Katrine K
   Katrine K siger:

   Jeg kan mest se det på at den bliver grålig – men pga små børn er det længe siden jeg har fået god søvn mere en en nat ud af tre…

   Svar
  6. Charlotte Kassebeer
   Charlotte Kassebeer siger:

   Efter for lidt søvn ser jeg ældre ud,får hævede øjne, tør og grålig hud. Vil vildt gerne prøve denne maske 🥰

   Svar
  7. Anne
   Anne siger:

   Som mange andre, kan jeg se, sover jeg tit dårligt, for kort og afbrudt. Og så kan det ses med det samme med mat, tør og “grå” hud uden spil, så sådan et vidunder her kunne være så dejlig at prøve.

   Svar
  8. Annette Aarre Dalsgaard
   Annette Aarre Dalsgaard siger:

   Når jeg pga mit liv med psykisk sygdom bliver udfordret på søvnfronten, så bliver min hud livløs og lidt grå i det. Faktisk er jeg også begyndt at få uren hud i ny og næ, men det er nok nærmere den kommende overgangsalder, der begynder at drille lidt Hø Hø

   Svar
  9. Joan Østergaard
   Joan Østergaard siger:

   Jeg får virkelig hævede øjne, det ser næsten ud som om jeg har fået øjenbetændelse, når det er rigtig skidt.😄🙈
   Desuden får jeg altid de vildeste sovemærker, hvis denne kan afhjælpe det en smule, ville det være virkelig lækkert, for med årene, tager det bare længere tid før de er væk 😳😬

   Svar
  10. Dorte Slouborg
   Dorte Slouborg siger:

   Jeg synes min hud bliver grålig og ligesom lidt hævet, især omkring øjnene, så det er tydeligt at se når jeg ikke har fået den søvn jeg skal have 🙂

   Svar
  11. Tina
   Tina siger:

   God eftermiddag i det kølige vintervejr 🙂
   Min hud bliver trist og grålig(mister sin glød) og så får jeg flere markeringer i ansigtet.
   Da jeg har været syg på det sidste og derfor heller ikke kan finde ro om natten, da har min hud taget sine skridt baglæns.
   Det lyder fornuftigt at tilsætte melatonin til cremen og lyder spændende, ville jeg gerne prøve.
   Ønsker du og dine en dejlig aften 🙂

   Svar
  12. Laila Jeppesen
   Laila Jeppesen siger:

   Min hud bliver hævet og sovemærker fra puden er sværere at slippe af mig – ikke så charmerende 😂

   Svar
  13. Henriette Brincker
   Henriette Brincker siger:

   Huden i ansigtet hæver op og bliver rødmosset, så det vil være ren forkælelse at vinde denne lækre creme.

   Svar
  14. Birna Lambaa
   Birna Lambaa siger:

   Min hud slår ud, bliver mat, livløs og grå og trist at se på, og jeg får hævede øjne og poser under øjnene🍀🤞🏾✨❤️

   Svar
  15. Dorte
   Dorte siger:

   Jeg vågner ofte om morgenen efter en dårlig, afbrudt nattesøvn. Jeg har ikke tænkt på, at det kunne ses på huden, men vil da mega gerne vinde Filorga Night maske, så jeg kan se virkningen på huden og evt. være heldig at få en bedre søvn tillige.

   Svar
  16. Maria Waltoft
   Maria Waltoft siger:

   Jeg får sovemærker ii ansigtet fra
   puden flere timer efter jeg er stået op, når jeg sover dårligt 🙈

   Svar
  17. Maria Waltoft
   Maria Waltoft siger:

   Jeg hat sovemærker i ansigtet fra
   Puden flere timer efter jeg er stået op, når jeg har sovet for lidt 🙈

   Svar
  18. Anne-Marie Andersen
   Anne-Marie Andersen siger:

   Jeg synes min hud bliver tynd, gennemsigtig under øjnene, så alt det mørke står frem, rynket, hængende og stiv. Ja det er noget rigtig skidt at sove dårligt, hvilket jeg ofte gør pga. kroniske smerter. Filorga er fantastisk, det ville være en drøm at prøve deres nat maske💕

   Svar
  19. Maibrith H. Poulsen
   Maibrith H. Poulsen siger:

   Jeg vågner næsten hver morgen, med store poser og sorte rander under øjnene pga for lidt nattesøvn, som jeg døjer meget med pga ms. Min hud er tør og farveløs. Det vil være skønt, at prøve denne creme, så ved jeg, den er den, jeg skal købe fremover, så jeg ikke ligner “døden fra Lübeck” hver morgen, jeg står op😊

   Svar
  20. Lene
   Lene siger:

   Oplever desværre ofte en dårlig søvn og kan se at min hud om morgenen er mat og trist, der skal mange isklumper til for at se frisk ud. Håber at jeg er den heldige.

   Svar
  21. Susanne Sand
   Susanne Sand siger:

   Når jeg har sovet dårligt kan jeg slet ikke SE min hud🐼

   Men jeg kan mærke den er tør og stram😑

   At vågne med strålende teint, frisk og fugtmættet hud ville få mit ansigt til at stråle – og ved kig i spejlet vil refleksionen derfra kaste lys i mine trætte panda-øjne. Og en smuk glød passer bare bedre til glansfulde øjne – frem for tørre, røde og trætte, ikke!? 🤩😎🦅 (havørn☝🏼).

   Jeg vil derfor ELSKE at vinde denne Night Mask fra Filorga♥️

   Svar
  22. René Villefrance
   René Villefrance siger:

   Som mand oplever jeg at min hud om morgenen er ret “krøllet” og hvis dette produkt virkelig er hvad det beskrives som , vil jeg rigtig gerne teste det. Lyder spændende

   Svar
  23. Rie Viola
   Rie Viola siger:

   Har lige siddet og læst om denne maske på en anden blog, så tænker det er lige mig. Min hud bliver tris og mere rynket, når jeg ikke sover godt.
   Krydser finger :O)

   Svar
  24. Marianne Zehler
   Marianne Zehler siger:

   Sover meget let og vågner derfor flere gange om natten. Min hud virker nogle gange “træt” og jeg får mørke rander under øjnene. Ville elske at prøve denne maske 🙂

   Svar
  25. Pernille
   Pernille siger:

   uhhh det kunne være fedt at prøve. Jeg sover (desværre) af mange årsager virkelig dårligt og har gjort længe = grå, tør og mat hud. Kan faktisk kun blive pænere, så jeg er så klar på at prøve en “natmaske” 🙂

   Svar
  26. Lotte
   Lotte siger:

   Jeg ved faktisk ikke hvordan min hud ser ud hvis jeg sover godt. Jeg er en mega dårlig sover så for mig er normen træt hud. Så mit svar må næsten blive at min hud ser almindelig ud når jeg sover dårligt. For dårligt er min almindelig 🙂

   Svar
  27. Marlene Høj
   Marlene Høj siger:

   Hævede øjenomgivelser og en grålig, mat kulør i ansigtet… Tænk at kunne komme det til livs!

   Svar
  28. Lene
   Lene siger:

   Den vil jeg gerne vinde til Stine. Stine var i august ude for et trafikuheld, hun væltede på sin cykel fordi en hveps var fløjet ind under hendes cykelhjelm. Stine slog sit hoved, var bevidstløs og er stadig sygemeldt. Hun har store problemer med at sove, fordi hendes hormoner er kommet i ubalance, hun går til søvncoach og kæmper dagligt for en god nattesøvn, på en god nat sover hun ca 5 timer. De mange måneder uden ordentlig søvn har sat sine spor i hendes ansigt med øget urenheder og mørke rande under øjnene. Jeg krydser fingre for at jeg kan få lov til at forære masken til Stine – min bedste gå-makker!

   Svar
  29. Diana Isaksen
   Diana Isaksen siger:

   Lækker giveaway 😍 Når jeg har sovet dårligt (hvilket sker alt for tit!) vågner jeg som regel med hævede øjne og helt ‘grå’ i ansigtet 😟 er sikker på at min hud ville elske lidt ekstra forkælelse fra skønne Filorga 🤞🙏

   Svar
  30. Malene H.Christensen
   Malene H.Christensen siger:

   Min hud får mere uensartet teint og bliver mat. Nu jeg læste indlægget slog det mig, at jeg da også får de der kønne sovemærker nogle gange. De er en krig om at gå væk… Det kunne være skønt at vågne uden ;-).

   Svar
  31. Gitte Søndergaard
   Gitte Søndergaard siger:

   Hvis man bare kunne indsætte et foto😂 sovefolder og dybe rander under øjnene. Rigtig træls ig kedelig🤞🏻🙌🏻

   Svar
  32. Dorthe Geert Jørgensen
   Dorthe Geert Jørgensen siger:

   Når jeg ikke for tilstrækkelig med søvn, bliver min hud trist og glansløs, og mere sart end ellers.

   Svar
  33. Gitte Jensen
   Gitte Jensen siger:

   Det er så tydeligt at se på min hud når jeg ikke får søvn nok, tør, slap og farveløs at se på, er sikker på Filorgas night mask kan gøre underværker for min hud.

   Svar

  Skriv en kommentar

  Har du en kommentar?
  Så del den meget gerne!

  Skriv et svar

  Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.